Drones pikeun pamakéan sipil Profesional, photogrammetry dina menit.

Dipikawanoh salaku unit otonom dinten daun kami kapuasan of sanggeus dipikawanoh asal mahluk tapi ogé pikeun capitalize dina karya kamajuan anyar.

Ieu kajadian pikeun jalma anu patepung metodeu tradisional photogrammetry, sarta watesan dahsyat maranéhna; lamun éta siklus akuisisi, debugging, modeling jeung generasi ti produk ahir nyandak minggu, lamun teu bulan gumantung kana Daérah anu kawengku. Teu mungkin pikeun ngalakukeunana iraha wae taun, akurasi ieu dugi sarta tangtu waragad relatif éta kacida luhurna.

Gambar ditémbongkeun dina artikel ieu, nu hektar 100 tina milik éta direbut dina waktu 30 menit di sawah, bari gambar nu kadua ngabogaan menit ngan 10 of ngangkat, produk nu bisa ngahasilkeun sajaba ti orthophoto nu, ngagambarkeun kurva tingkat, garis profil, ti model digital.

Bari aya loba alternatif, urang nyandak kasempetan sangkan katingali karya hiji parusahaan Spanyol yén kiwari geus datang ka perhatian urang. Di dieu bagian tina hiji wawancara:drone

anu ATyges?

ATyges mangrupa parusahaan rékayasa kalawan wewengkon aktivitas kana RPAS (jarak jauh Piloted Pesawat Systems), béda ti aktivitas tradisional proyék, manajemén konstruksi na efisiensi énergi.
ATyges nawarkeun duanana pangiriman layanan kalayan perlengkapan sorangan di hiji panggung awal komersil, kayaning ngajual sistim pikeun pihak katilu, nu tujuan pamungkas.

Naon ciri teknis gaduh drone nu?

Simkuring resep ngabedakeun drone salaku bagian tina hiji sistem, tinimbang salaku produk sorangan. Urang kalan antara "bagian ngalayang", nu "Porsi sensing" jeung "stasiun bumi".
The ngapung tina misi drone urang téh pikeun mastikeun kontrol kualitas na hiber, duanana ditulungan ku operator semi-autonomously salaku rarancang hiber manner predetermined. Kitu ceuk bagéan boga lapisan dimaksudkeun pikeun manajemén energi jeung kakuatan listrik jeung hiji lapisan éléktronik pikeun navigasi, ngawaskeun sistem na link kana radio stasiun taneuh.

Bagian sensing diwangun bedplate sensor giroestabilización dewan keur ewean posisi ieu inclinations tina hiber jeung sensor sorangan mun naek kapal keur misi jeung mungkin jadi spéktrum ditingali, spéktrum infra red atanapi multi / spéktral hyper, gumantung kana parameter bisa diala.

Stasiun tanah diwangun ku radio link data jeung video ka ngadalikeun dua bagian saencanna, jadi Anjeun bisa ngatur navigasi jeung sensor atawa ngan ngawas aranjeunna bisi hiber otomatis.
Kamampuh jeung autonomies pakakas gumantung kana beungbeurat pengiriman barang mayar jeung kaayaan lingkungan, mahluk autonomies dawam antara 15-25 menit pikeun sensor standar, sanajan, éta hiji hal anu ngaropéa luyu jeung kabutuhan di misi.

drones uavKumaha jauh operasi karya drone?

Aya sababaraha cara:

  • Dina modeu otomatis, hiji rencana rancana perjalanan atawa hiber dina PC sareng checkpoints, dimana maranéhna bakal ngalakukeun sensor na touch sahiji tombol dina widang drone nu mandiri nedunan rencana hiber siap pake ieu diwanohkeun.
  • Dina modeu semi-otomatis, drone tetep posisi tetep sarta jangkungna mandiri, sahingga manajemén bade difokuskeun sensor. Sagala gerakan bakal diurus jeung dipandu ti automation nu, gerakan kedah ngalakukeun drone jeung anjeunna nya jawab ngalakonan éta kapindahan sapanjang jalur dipikahayang, paduli angin atawa faktor sejen dituduhkeun.

operasi bisa dipigawé ti PC atawa tablet jeung Wi-Fi. Parameter utama hiber ka stasiun taneuh jeung kontrol radio pikeun kanal dual dikirim keur nangkep paripolah tina drone sacara real waktu.

Kabéh parameter hiber téh dina gilirannana dirékam dina kartu mini SD kana drone pikeun analisis salajengna upami diperlukeun.

Lamun batur hayang mésér Unit a, naon anu deadlines tina kempelan mun pangiriman?

Pangiriman pakakas kasebut genep minggu saprak custom na, najan deliveries téh nyokot tempat dina rada handap. Sedengkeun rakitan sarta nguji pakakas, nasabah anu bade ngaliwatan rupa-rupa hambalan tina pamaké program latihan, sajaba ngajarkeun ka manajemén sadaya bagian sistem anu maréntahkeun dina penanganan manual drone lumangsung , salaku tukang hambalan up bisi gagal tina leungitna otomatis atawa sinyal GPS alesan éksternal.

Mun dipikir anu investasi mah ngalayang ratusan méter nyalira ngabalukarkeun sabagian jangar Naon jaminan manten tim?

The garansi utama sistem kasebut betah miboga pamakéan, saprak lamun euweuh tim Peta tetep stabil dina posisi jeung jangkungna dina hawa, sacara mandiri lampah éksternal tina hawa, sarta ngarupakeun operator nyalira anu eta nyarankeun anjeun ngarobah atawa ngarobah posisi na.

Sanajan kitu, sapanjang jeung betah pamakéan téknologi, kaamanan mangrupakeun unsur konci, jadi anu dilaksanakeun sistem kaleuleuwihan sarta kaamanan otomatis bisi tina leungitna sinyal, leungitna motor atawa serelek accu nyokot kadali aparatur autonomously ngahasilkeun na balik ka nyokot-off na badarat otomatis.

Kabéh parameter anu terus diawaskeun leuwih penting ku operator anu dina hiji tampilan LCD sahiji tombol diri kontrol-, ngahasilkeun sora na lampu warnings lamun eta ngadeteksi hiji Abnormalitas dina hiber.

Aya protokol husus sistem mariksa saméméh mimiti misi, jeung lamun hiji Abnormalitas kauninga dina taneuh nyegah operasi pakakas anu.
Katahanan sistem éléktronik jeung kontrol padamelan nawiskeun garansi maksimum sukses, sarta nepi ka tanggal kami geus teu boga laporan sagala masalah dina hiber.
tim kami anu dijamin taneuh lamun teu pareum ku kasalahan atawa gangguan tina komponén nanaon.

aplikasi naon bisa dibikeun ka drone dina widang Téknik Sipil?

Pikeun karakter rékayasa sahiji parusahaan urang dina widang konstruksi sarta rékayasa sipil éta tempat leuwih fokus jeung kamajuan Sistim gede geus kahontal.
Salaku catetan Kauntungan utama nu sistem kami nu dirancang pikeun alat tina tanaga teknis jeung ieu operator jeung program latihan anu dijejeran nepi ka jadi alat bantu basajan pikeun pendataan sarta moal alat kompléks ngabogaan pikeun nanganan tanaga kacida husus.

Drones anu dipaké pikeun:

  • Karya kontrol,
  • kempelan kontrol,
  • pikeun nempoan na hawa gambar 360º,
  • utamana keur surveying hawa maké téhnik photogrammetric.

drones uav

Ku cara ieu Anjeun tiasa diajar karya dina fase Panawaran, itungan tina jilid sarta surfaces on olahan, certifications kontrol, ulikan ngeunaan kasakit kayaning ngageser lamping jeung lagu.

aplikasi rékayasa sejen anu diturunkeun tina pagawean di séktor kayaning énergi:

  • Ngadalikeun taman photovoltaic, surya termal jeung angin,
  • kadali pamasangan industri,
  • mantau hidrolik, pembangkit listrik,
  • ngurangan kontrol, review ngeunaan catenary sarta kakuatan garis,
  • jsb).

parusahaan urang hayang nawiskeun pasar lain produk bébas, tapi sistem lengkep pikeun ngawangun: nu System TOPODRON, Kanggo naon geus nandatanganan kontrak kolaborasi jeung Universitas Jaén jeung grup ieu panalungtikan "Photogrammetric na Topometric Systems» pikeun ngaronjatkeun produk ahir sarta geus anyar asup hiji perjangjian jeung PIX4D parusahaan Swiss nyadiakeun lisensi software profésional PIX4D mapper bareng jeung drones kami; a photogrammetry software hawa husus pikeun meunangkeun orthomosaics, model rupa bumi digital, awan titik sarta informasi restituted ekspor ka CAD na GIS. Kituna teh circle maturan nasabah leyuran final téh katutup:

Drone + Planning tim profésional hiber photogrammetric + Software

ATyges hayang posisi sorangan di pasar munculna ti UAVs salaku hiji integrator, maturan solusi lengkep sarta téhnologi kedap panganyarna na harga affordable, fitur nu nyieun jelas diferensiasi ti tim séjén jeung pausahaan.

Dina kacindekan, alternatif metot.

152 balesan pikeun "Drones pikeun pamakéan sipil Profesional, photogrammetry dina menit".

  1. Hello Abdi hoyong tim cutatan sabagian nasihat beuki ngeunaan spares software drone, fitur, alat-alat waktu pangiriman, waragad sarta nasihat dina pamakéan pakakas, sadaya ka nagara of Colombia, hatur nuhun pisan

  2. Abdi tiasa mésér hiji sakumaha drone a na naon harga maranéhanana, naon Abdi peryogi pikeun topografi tesis aya alusna utililes.

  3. Abdi hoyong harga drone, parangkat lunak pikeun survey cadastral anu ngajantenkeun cocog sareng drone, pelatihan manajemén drone, pelatihan manajemén software.

  4. Dear:
    Kuring menta ciri teknis (precision) jeung cutatan harga pikeun surveying drones nu ngajual.

  5. Sareng hormat

    Abdi ti Chili sareng Abdi badé nyarioskeun kuring sareng ngirim émbaran langkung seueur salam

  6. Abdi hoyong meunang harga drone, nyorong kuring sangkan meuli hiji, nyaeta bangor teu boga duit di leungeun nalika anjeun peryogi hal kalawan sababaraha urgency. Harga di dollar, hatur nuhun.

  7. Abdi hoyong cutatan kanggo topografi sareng alat fotografi, kitu ogé sistem operasi sareng program anu dianggo ku drones anjeun.

    Kuring ngahargaan perhatian Anjeun jeung waktu.

    Wasalam

  8. Abdi hoyong cutatan kanggo topografi sareng alat fotografi, kitu ogé sistem operasi sareng program anu dianggo ku drones anjeun.

    Kuring ngahargaan perhatian Anjeun jeung waktu.

    Wasalam

  9. Kuring bisa ngirim cutatan pikeun surveying karya

  10. Hola
    Kuring konsultasi punten kirimkeun panawaran modél 2 atanapi 3 kalayan kaméra sareng perangkat lunak photogrammetry ieu pikeun ngalakukeun fotografi fotografi digital sareng survey topografis georeferenced, pikeun panggunaan pribadi sareng téknis dina géométri di Chili.
    pangalusna Wasalam

  11. Alus isuk,
    Kuring kudu nyieun wangunan Control ku drone kalawan hiber otonom sarta rencana hiber prasetél jeung foto, ku rentang minimum 2 kilométer, mangga ngirim kuring cutatan a. Hatur nuhun.

  12. Kuring museurkeun ngintunkeun inpormasi kana dron sareng ajén-inajén anu kuring ti Honduras

  13. Salam, kirimkeun atuh nilai drom.

  14. Kami museurkeun purchasing drone pikeun surveying, tapi ogé boga téhnologi Lidar, software, georeferenced, jsb Kuring keur aya di tenggara Mexico, anjeun tiasa ngawartosan harga?

  15. soré alus Abdi hoyong terang harga pikeun dron profésional pikeun photogrammetry, utamana darat, tapi ogé studi lianna nu bisa adaptasi parabot lidar sarta harga sagalana (Drone, kaméra, lidar)

  16. soré alus Abdi hoyong terang harga pikeun dron profésional pikeun photogrammetry, utamana darat, tapi ogé studi lianna nu bisa adaptasi parabot lidar sarta harga sagalana (Drone, kaméra, lidar)

  17. Salam. urang kudu acquire drone ka survey pajeg harta jeung karya tanah pakotaan, mangga ngirim anggaran drone kalawan parabot pinuh (kaméra jeung software photogrammetric) ngadagoan jawaban atuh.

  18. Abdi peryogi mésér drone a, punten kirimkeun kontribusi kana produk béda éta perusahaan boga.

    Salam.

  19. Kuring keur hiji ahli ngeunaan jaman baheula, Aku museurkeun drone nu ... biaya alat .enviar, mangga

  20. alus punten wartosan angka pikeun bisnis utama

  21. Hello Kami juru ukur hiji na bakal jadi kabetot uninga harga drone'm ti Méksiko

  22. Alus soré. Kami Tsu Topografo, Abdi hoyong kirimkeun atuh anggaran drone kalayan perlengkapan kumplit (Topo-photogrammetric kaméra jeung software), I am di banten, Salam

  23. Pisan metot, Abdi hoyong gaduh informasi langkung teknis hususna keur aplikasi cadastral urban, dina hal ieu naha kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nerapkeun téhnologi LIDAR, sarta dikirim atuh waragad akusisi ti sakabéh sistem.

  24. Kami museurkeun purchasing ieu alat topographical maké drones peryogi kauninga harga pakakas sarta sofwares keur gawean ieu misalna. Mun mungkin sababaraha formulir pembayaran

  25. Kami kabetot dina drones, mangga ngirim kuring a drone cutatan, software, latihan pikeun surveying kalawan DRON. Drone sarta manajemén, sistem mayar tur kontak

  26. Drones mangrupikeun alat anu sedeng atanapi alit, anu dikawasa jarak jauh sareng ku sabab henteu ngalaksanakeun awak, alat ieu mawa kaméra résolusi anu luhur, GPS, sensor infra inféksi sareng kontrol standar, ayeuna aranjeunna nuju ngadamel berita saréréa, sabab beuki loba jalma ngagunakeun éta, antara kagunaan sareng kauntungan anu urang kedahkeun: aranjeunna tiasa ngaidentipikasi objék sareng jalma, milari pakarang atanapi bom bah pikeun ngarobih komunikasi pikeun milari inpormasi, aranjeunna biasa ngadamel peta anu akurat nyandak gambar sareng senar anu dipercaya, jsb. Sacara pondok, alat-alat ieu cekap sareng masing-masing jalma ngagunakeunana anu hadé dumasar kana kabutuhanna, sareng éta kusabab aranjeunna ayeuna aranjeunna parantos biasa di sapanjang dunya.

  27. Hello !!! Abdi hoyong drones cutatan sareng photogrammetry.

    Salam !!!

  28. Baraya, Kuring interezado di drone pikeun surveying, mangga nyadiakeun ciri peralatan sarta harga, Aku di Ékuador

  29. Hola
    Mangga ngirim cutatan 2 atanapi model 3, ieu téh keur photogrammetry hawa digital, struktur inspeksi jsb ... écés kalawan kaméra diperlukeun keur tugas didadarkeun di luhur. ieu pikeun consultancy rékayasa di Santiago de Chile.
    pangalusna Wasalam

  30. Alus soré, mangga peryogi informasi ngeunaan model, harga, kali pangiriman, jsb ..
    Wasalam

  31. Selamat pagi!, Informasi parabot, fitur, sarta waragad logis merlukeun, Kami museurkeun purchasing tapi hoyong terang naon anu jaminan tujuanana, operasi sarta waktu maintenances, sabab di Cianjur Peru aya pausahaan tapi aya timbul hiji masalah jaminan sarua rojongan teknis
    Ogé waktu pangiriman pakakas jeung latihan sakabéh sistem. Wasalam

  32. Salam urang museurkeun a drone + software pikeun topografi, tempat di Colombia,

  33. yén jenis drone kolécér, nyarankeun keur aplikasi topographical. hatur nuhun

  34. Tulus, Kami insinyur sipil sarta juru ukur, Abdi hoyong terang harga Dron waktu pangiriman software na tempat di Kolombia.

    Hatur nuhun.

  35. Selamat pagi:
    Kami museurkeun pasamoan waragad pakakas, software, latihan, waktu pangiriman, mayar, Kami di Kolombia. Aya ngagambarkeun di nagara ieu?.

    Hatur nuhun.

  36. pantun isuk informasi lengkep alus dipénta drones. jual harga tawaran pakét lengkep jeung informasi parusahaan langkung.

  37. Mangga ngalengkepan informasi dipénta

  38. Selamat pagi.

    Mangga harga, informasi jaminan na latihan.

  39. Mangga ngirim cutatan: komputer, software, latihan
    Syarat: Topografi, photogrammetry, positioning satelit, jsb, automating jalur hiber, otonomi punjul, fotografi jeung video.

  40. Kuring hayang meuli salah sahiji drones mésér karya Topographic sakumaha Kami ti Peru, jeung karya dina surveying na hidrologis, jalan jeung studi pendaptaran darat.

  41. Naha anjeun tiasa ngintunkeun kutipan kanggo drone panengah pikeun topografi?

  42. Abdi hoyong terang harga drones sarta jasa

  43. Hatur nuhun wilujeng énjing, sim kuring nyiapkeun damel anu berhubungan sareng topik sareng inpormasi anu saé ieu sareng kuring hoyong pendak sareng panulis anjeun pikeun ngagantelkeun aranjeunna kana pagawéan ...

  44. Abdi hoyong terang jenis drones sarta waragad sami, hatur nuhun

  45. Bolivia museurkeun comunicarce mun 78422220

  46. Bapak ATyges:
    Kami Geologo sarta Kami museurkeun acquiring pemetaan téhnologi sarta surveying geo-referenced, jadi kuring menta uninga naon biaya hiji Unit lengkep jeung naon ciri teknis na. Kami di Argentina.

  47. soré alus bakal pisan museurkeun purchasing produk, punten Abdi hoyong terang harga pikeun kotana Bogota, Kolombia. hatur nuhun pisan.

  48. Ditetepkeun jadi kaala mangrupakeun salah sahiji alat-alat, mangga urang kudu harga

  49. Mangga lamun teu bisa ngirim biaya sakabéh sadaya Pikeun COCHABAMBA Bolivia IN dollar Hatur nuhun

  50. Abdi hoyong terang tentang hiji cutatan jeung latihan produk maranéhanana + kiriman ka Bolivia

  51. Kuring nyaho aplikasi nececito jalan, hiber photogrammetric, kualitas, overlaying foto, stock kutipan 1 sababaraha tim ...... .Thanks. Atte. Alex Mamani, Topografo - La Paz Bolivia

  52. kamajuan ilmiah hourly méré urang métode teknis pangalusna pikeun mempermudah gawé jeung ieu téh salah sahiji metode maranéhanana, waktos aver lamun jangkauan ékonomi kami sarta ogé bakal nyadiakeun waragad pikeun ployer.

  53. terang biaya peralatan sareng saran

  54. hi i am Jorge Abdi hoyong mésér paket lengkep pikeun sagala jinis survey kalawan drone Kami ti Ékuador I pangjurung kuring hatur nuhun

  55. Hello, Dupi anjeun tiasa ngirim kuring a cutatan jeung ciri sapanjang Sistim latihan sakabéh + surveying kalawan DRON.

  56. Baraya, Abdi ti Bolivia bisa ngirim kuring a cutatan jeung ciri sapanjang Sistim latihan sakabéh + surveying kalawan DRON. I am pisan museurkeun

  57. harga produk am ti Chili kebon anggur laut.

  58. Kuring ngatur perusahaan Teknik Sipil di Ékuador, kuring kedah ngalaksanakeun kontrol gerakan darat ngalangkungan drona ku pesawat penerbangan sareng pesawat penerbangan sareng préparasi poto, kalayan sakedik jarak 2 kilométer, punten kirimkeun kuring.

  59. Hello, Dupi anjeun tiasa ngirim kuring a cutatan jeung ciri sapanjang Sistim latihan sakabéh + surveying kalawan DRON.

    Bogotá. Colombia

  60. Kuring cicing di Agustín Codazzi, Cesar Department Kolombia, boga parusahaan surveying saprak 1985, abdi gaduh total stasion, GPS-GRS-1 sarta GPS kalayan RTK, hoyong ngasupkeun parusahaan kuring drone pikeun ngaronjatkeun kualitas gawé mah jadi leuwih efisien. Abdi hoyong cutatan tina sakabéh tim nempatkeun di kantor abdi.

  61. Baraya, Kuring hayang nyaho biaya alat-alat jeung ketersediaan sami, Aku ti Argentina. Hatur nuhun.

  62. Kami senang maca inpo ieu sareng abdi hoyong meuli drone pinuh I boga sungut konsultan di topografia. Mangga kirimkeun atuh informasi langkung lengkep jeung Abdi do mésér.
    Hatur nuhun pisan.

  63. mangga ngirim alamat ka diajar drones manajemén dina topograficos
    Gracias
    Cesar castagne
    Lima Peru
    kidul Welas

  64. Hello misalna, Kami geographer a na kudu visi pikeun nyieun hiji lembaga nu nyokot muatan tina surveying sarta nawiskeun jasa misalna mun sababaraha kotamadya di nagara kuring
    Manéhna yakin yén anjeun bisa ngamimitian kagiatan ieu kalayan tim maranéhanana?
    Kuring bisa méré saran ngeunaan eta?
    Kalawan loba ibu anjeun kudu boga mésér parabot ieu tiasa?
    Hatur nuhun pisan sateuacanna tur miharep jawaban Anjeun tentang urgently

  65. Kuring hayang nyaho tulisan kos di Peru

  66. Kami museurkeun komputer, pikeun survey pamakéan, agradecere ngawartosan biaya na pengiriman barang keur Peru.

    Atte,

  67. Alus soré, Kami museurkeun purchasing drone kalayan photogrammetry, nu peryogi kauninga ciri teknis na precios.de beforehand nuhun

  68. Kuring peryogi kauninga harga paket lengkep (Drone + + hiber Awak Perencanaan Software profésional photogrammetric) Hatur nuhun.

  69. pantun Abdi hoyong gaduh informasi ngeunaan drone ieu. hayu atuh nyaho ongkos, ciri sarta precision duanana aya

  70. Bapak ATyges:
    I am a insinyur sipil sarta Kami museurkeun acquiring pemetaan téhnologi sarta surveying geo-referenced, jadi kuring menta uninga naon biaya hiji Unit lengkep jeung naon ciri teknis na. Kami di Kolombia.

  71. Selamat pagi, Kami insinyur sipil tur mibanda visi pikeun nyieun hiji lembaga nu nyokot muatan tina surveying sarta nawiskeun jasa misalna mun sababaraha kotamadya di nagara kuring
    Manéhna yakin yén anjeun bisa ngamimitian kagiatan ieu kalayan tim maranéhanana?
    Kuring bisa méré saran ngeunaan eta?
    Kalawan loba ibu anjeun kudu boga mésér parabot ieu tiasa?
    Hatur nuhun pisan sateuacanna tur miharep jawaban Anjeun tentang urgently

  72. Hello, Dupi anjeun tiasa ngirim kuring a cutatan jeung fitur

  73. Kuring interezado a drone ka Kolombia

  74. Hai Abdi John jairo Pérez tur hoyong tim cutatan topodron ka Kolombia

  75. Agradecere kirimkeun atuh a tim cutatan topografia ka Peru.

    Salam.

  76. Abdi hoyong terang waragad na katalog, leyuran lengkep jeung siap pikeun digawé sawah, jaminan na pre na pos sangakan beuli, software pikeun ngolah pos

  77. Pamundut cutatan pikeun pamakéan drones, harga na fitur maranéhna pikeun ngalakukeun survey topographic sarta anu bakal nerapkeun eta for mah ngerjakeun.

  78. Kami insinyur forester Kuring keur dedicated ka restorasi of quarries. Abdi hoyong terang biaya sakabéh tim. Hatur nuhun.

  79. urang peryogi kauninga biaya alat surveying kalawan dron

  80. Alus soré.
    I am pisan museurkeun Sistim Topodron Anjeun. Kami insinyur forester sarta ogé mibanda pangalaman dina widang informasi (basis data). Anjeun tingali Spanyol salaku timer pagawean giat nyieun parusahaan leutik dedicated nyadiakeun topografi dasar (orthophotos na model rupa bumi digital) mun badag rékayasa usaha tur konstruksi?
    Bisa anjeun ogé masihan kuring leuwih lengkep ngalengkepan Sistim harga Topodron informasi, software dipaké jeung latihan?
    Hatur nuhun sateuacanna sarta salam

  81. Hai good morning Abdi hoyong terang harga Unit ka ngacak a beuli nuhun ka hareup

  82. Abdi hoyong terang karakteristik, ukuran, alat lengkep pikeun topografi sareng végétasi, biaya, pamayaran sareng pengiriman.
    Hatur nuhun reply Anjeun.

  83. Menta petik (biaya) DRONE Pikeun tim dikirim TOPOGRAFIA ......... ..to Peru

  84. Abdi hoyong terang biaya tina drone pikeun Ékuador, hatur nuhun sateuacanna

  85. Simkuring pisan museurkeun meuli peralatan, urang hoyong ningali biaya na katalog, leyuran lengkep jeung siap pikeun digawé sawah, kalawan stasiun taun tirra yén bakal boga ongkos, jaminan na pre na pos sangakan beuli, hatur nuhun

  86. Abdi ngahargaan kirimkeun atuh informasi ngeunaan biaya alat-alat na diperlukeun asesoris tempo software pikeun surveying, itungan volume, jeung sajabana Nuhun

  87. Alus dinten:

    Solicitous anggaran q nanganan tim béda jeung lamun ogé ngaktipkeun kami program q keur dipake.

    Wasalam

  88. poé alus Kuring heran sabaraha eta waragad tim ... hatur nuhun

  89. Alus soré, Kuring keur néangan hiji Dron photogrammetric, AMABLOES jadi kitu ngirim kuring cutatan. Hatur nuhun

  90. Mangga kuring kudu cutatan parabot Drones.
    Ieu pisan metot. Tim, kuring éta pohara penting pikeun nyaho biaya alat-alat

  91. Hai Abdi hoyong terang harga Abdi produk ENCEL pisan museurkeun

    Hatur nuhun tur Wasalam

  92. good morning

    Abdi hoyong terang biaya alat nuhun

  93. Kuring peryogi kauninga mangga harga drones ... hatur nuhun

  94. Pisan metot, tim ieu di Peru? Salaku ngajual na lamun maranéhna boga video on youtube atawa hal ngeunaan kumaha biasa digunakeun. Mangga ngirim info leuwih lengkep mail nuhun

  95. Metot ... .I hoyong terang biaya alat ... .vivo di Peru,

  96. Abdi hoyong terang biaya jeung saran teknis pikeun Bolivia nagara nu hirup

  97. Saludos hoyong terang harga alat-alat

  98. Abdi interezado naon jenis pakakas kudu survey, ukur satelit taneuh désa kalawan agropecurios jeung tujuan fotografi hawa, nilai sakabéh tim pikeun aktivitas ieu sareng upami dikirim mana di Kolombia.
    Hatur nuhun, ngantosan reply anjeun langsung.

  99. Alus soré,

    Kuring hatur nuhun mangga informasi ngeunaan model béda jeung harga drones. Nya kitu, lamun kapal ka Kolombia tur nilai. hatur nuhun

  100. Hai Kami ti Chili kapentingan kuring, abdi peryogi kauninga nilai drones pikeun topografia

  101. Hai good morning I bakti sorangan ka topografi na hayu atuh terang jenis dronnes gaduh keur diobral, model jeung harga bisa ngirim kuring mangga rujukan ka email ieu hatur nuhun pisan

  102. Hai good morning I bakti sorangan ka topografi na hayu atuh terang jenis hadiah anjeun boga keur diobral, model jeung harga bisa ngirim kuring mangga rujukan ka email ieu hatur nuhun pisan

  103. Hai good morning I bakti sorangan ka topografi na hayu atuh terang jenis hadiah anjeun boga keur diobral, model jeung harga bisa ngirim kuring mangga rujukan ka email ieu hatur nuhun pisan

  104. Hai good morning I bakti sorangan ka topografi na hayu atuh terang jenis hadiah anjeun boga keur diobral, model jeung harga bisa ngirim kuring mangga rujukan ka email ieu hatur nuhun pisan

  105. Mangga Abdi peryogi informasi langkung lengkep ihwal jenis drones di surveying sarta waragad.

  106. Abdi peryogi informasi langkung lengkep ihwal jenis drones sarta waragad pikeun surveying sarta aplikasi pemetaan

  107. Solicto informasi langkung lengkep ihwal jenis drones sarta waragad pikeun aplikasi husus ngeunaan Surveying na Mapping

  108. Kalayan Hormat, kuring ningali pidéo sareng bakal naroskeun kuring pikeun tiasa nampi cutatan, tina drone tambah parangkat lunak, latihan dina penangananna. Kuring cicing di jabatan Lima, Propinsi Barranca - Peru, jadi kuring nganuhunkeun pisan lamun anjeun tiasa ngintunkeun kutipan pikeun item kuring dina sagala biaya

  109. Mangga tingal émbaran salajengna mangga nuduhkeun biaya, software, latihan jeung alat-alat. Kami ti Cianjur Peru
    yuriatanacioa@hotmail.com
    RPC 991231114
    6523285 tetep

  110. Dear Sirs I ieu ningali video sareng hoyong nampa hiji cutatan, software drone beuki jeung latihan salajengna dina penanganan. Kuring keur aya di Cianjur Peru, di kacamatan Ate, jadi bersyukur abdi tiasa ngirim cutatan itemized pisan waragad nempatkeun di kantor abdi.

    Attentive kana komentar
    Ursula Morales
    proyék Manajer
    proyectos@almafer.com

  111. pantun I manggihan eta metot, abdi peryogi informasi sarta cutatan pikeun surveying drone ... hatur nuhun
    César Reátegui.

  112. Abdi resep uninga harga ka acquire topodron sistem, Kuring keur dedicated ka konsultan di proyek cai Kami ti Peru

  113. Hai Kuring lokasina di Chili jeung am museurkeun purchasing sistem topodron bisa ngirim kuring informasi ngeunaan sistem na biaya di pesos Chilean.
    salam na hatur nuhun pisan.

  114. salam na hatur nuhun pisan.

  115. Abdi hoyong terang harga drones keur dipake dina rékayasa sipil

  116. Abdi hoyong terang biaya tina drone jeung latihan waragad pikeun manajemén, Kuring keur lokasina di Barrancabermeja, Santander, Kolombia ... hatur nuhun

  117. Abdi hoyong terang yen tim gaduh na sabaraha aranjeunna ngarugikeun di Bogota Kolombia Abdi drones pikeun filamacion dji phantom hayu atuh nyaho lamun ieu bisa diaktipkeun pikeun jenis ieu panganyarna purchasing stasiun jeung program nuhun

  118. Mangga hayu atuh ngalaporkeun dina biaya surveying Dron.
    Abdi resep, ka ngasupkeun eta dina sistem ukuran kuring.

    Salam,
    GM

  119. Émbaran menta jenis D DRONES sarta waragad kalawan ciri masing-masing

  120. Abdi janten kataji uninga harga ka acquire topodron sistem, abdi boga parusahaan di Cali-Kolombia dedicated ka konsultan di topografi.

  121. Dear, I am museurkeun purchasing ieu alat topographical maké drones peryogi kauninga harga ieu dede jeung sagala parabot diperlukeun ogé sofwares keur gawean ieu.

  122. hi abdi Kami ti Peru Kami resep meuli tim kawas ieu (topodron) pikeun surveying, ciri peralatan sarta harga

  123. Ngahubungan kuring di web abdi, titik jasa topographic sarta sagala rupa Citatah tur abdi tiasa di toel ku aranjeunna, abdi tiasa masihan pendapat abdi sarta mutuskeun. Aya dina web anjeun gaduh sakabeh informasi kuring, Drone STA Ispan

  124. Alus pisan.
    Ti ATyges, pabrik Sistim Topodron kami hatur kapentingan ditémbongkeun ku pamiarsa of egeomates. Sistim Éropa urang geus geus operasi di sababaraha nagara Amérika Kidul kawas Peru, Bolivia, Ékuador, Chili, Kolombia, ...
    Upami anjeun hoyong Sistim émbaran husus bisa ngahubungan kami di: uav@atyges.esDina telepon 0034952020600 atawa ngaliwatan akun skype: atyges
    Pangalusna Wasalam.

  125. hi abdi ti Peru, Cusco. Kuring merlukeun mésér sapasang drones pikeun karya surveying hoyong uninga langkung urgent,
    hatur nuhun

  126. Hello sobat Kami di Peru sarta Abdi peryogi alat informasi disebutkeun, harga na waktu pangiriman ngirimkeun informasi wae ka email abdi atuh.

  127. Hola

    Kuring hayang nyaho harga produk jeung pangiriman di Républik Dominika

    atte.
    Alfredo Navarro

  128. Kuring hayang nyaho harga produk jeung pangiriman di Bolivia atawa Paraguay.
    Slds.

  129. halo
    Mangga kirimkeun atuh ongkos, latihan jeung program topodron waktos pengiriman barang. Kami di Santiago de Chile
    attentively

  130. soré alus, Kami museurkeun purchasing drone ka topografi, peryogi kauninga fitur teknis na harga.
    Hatur nuhun, salam

  131. Hello, bakal ngahargaan ngirim biaya alat-alat, saprak kuring moal bisa manggihan eta.
    salam

  132. Alus soré, Kami hiji pengusaha swasta sarta mibanda visi pikeun nyieun hiji lembaga nu nyokot muatan tina surveying sarta nawiskeun jasa misalna mun sababaraha kotamadya di nagara kuring
    Manéhna yakin yén anjeun bisa ngamimitian kagiatan ieu kalayan tim maranéhanana?
    Kuring bisa méré saran ngeunaan eta?
    Kalawan loba ibu anjeun kudu boga mésér parabot ieu tiasa?
    Hatur nuhun pisan sateuacanna tur miharep jawaban Anjeun tentang urgently

  133. Urang keur perencanaan survey of 25 000 hektar di kalér nagara jeung kontur equidistance 1 MT, kalawan topodron sitema na, anjeun tiasa ngadamel? dina jangka waktu anu?
    Salaku biaya Sistim lengkep?
    Simkuring hoyong kirimkeun informasi Sistim rinci jeung waragad, ogé latihan staf kami

    attentively

    Ing. solis Jorge
    Solis Téknik sarta Geodesy Satelit Topografuia Eirl
    Lambayeque-Peru

  134. halo
    Kami museurkeun purchasing ieu alat topographical kalawan ngagunakeun drones I peryogi kauninga waragad individu sadaya parabot diperlukeun ogé sofwares keur gawean ieu.
    Ogé waktu pangiriman pakakas jeung latihan tina jualan Sistim sakabéh boga tempat di Cianjur - Peru

  135. Alus soré Kuring heran sabaraha eta waragad tim ... hatur nuhun

  136. Kuring hayang meuli salah sahiji drones mésér karya Topographic sakumaha Kami ti Peru, jeung karya dina studi surveying na hidrologis

  137. Hai abdi gaduh patarosan sareng software eta, hadir kalawan titik phi omega na Kaapa?
    kami anu dimimitian jadi akrab jeung software ieu sareng teu ngartos titik ieu

    Kuring miharep bisa nulungan kuring
    hatur nuhun

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.