converter online gratis pikeun data GIS - CAD na Raster

MyGeodata Converter nyaéta hiji layanan di Internét anu ngagampangkeun konversi data di antara format anu beda.

gis CAD converter

Kanggo ayeuna layanan kasebut mikawanoh 22 format vektor input:

  • ESRI Shapefile
  • Arc / sinyalna Info binér
  • Arc / Info .E00 (ASCII) sinyalna
  • DGN Microstation (versi 7)
  • MapInfo File
  • Koma Leupas Niley (CSV)
  • GML
  • GPX
  • KML
  • GeoJSON
  • UK .NTF
  • SDTS
  • AS Census Lodaya / Line
  • S-57 (ENC)
  • VRT - Datasource Virtual
  • EPIInfo .REC
  • Atlas BNA
  • Interlis 1
  • Interlis 2
  • GMT
  • X-Plane / Flighgear data aeronautical
  • GeoConcept

koordinat converterSareng pitulung sahenteuna sahenteuna ieu 8 format:

  • ESRI Shapefile
  • DGN Microstation (versi 7)
  • MapInfo File
  • Koma Leupas Niley (CSV)
  • GML
  • GPX
  • KML
  • GeoJSON

Ditambahkeun sadaya kombinasi anu mungkin sareng format anu saencana aya langkung ti konversi 200 jenis. Pikeun daptar titik, éta tindakan minangka

Bébas Koordinator Parabot Parobah

Hal metot ngeunaan jasa ieu nyaéta kamungkinan nyandak hal langkung ti konversi basajan.

  • Kasebut nyaéta cara milih ngaran lapisan anu dipupus,
  • ogé lamun file asupan ngandung lapisan anu béda-béda, sapertos dina kasus nganggo file arc-titik dgn atanapi ArcInfo, anjeun tiasa nunjukkeun mangrupakeun lapisan ieu,
  • Dina hal lapisan gis, anjeun tiasa nangtukeun atribut naon anu kalebet atawa dihapus dina pangrobah,
  • Anjeun tiasa nerapkeun pernyataan SQL atanapi saringan kondisional,
  • Sajaba ti, aya inpormasi anu lengkep dina cara perpustakaan konvérsi berpungsi.
  • Dina kasus konversi Raster, éta ngamungkinkeun pamrosésan band.

Sedengkeun pikeun sistem koordinat, anjeun tiasa milih tina daptar nganggo verifikasi prior. Ogé tiasa dipilarian ku kodeu EPSG atanapi kecap konci:

  • WGS 84, EPSG 4326 (Dunya)
  • Google Earth Mercator, EPSG 900913 (Dunya)
  • NAD27, EPSG 4267 (Amérika Kalér)
  • NAD83, EPSG 4269 (Amérika Kalér)
  • ETRS89 / ETRS-LAEA, EPSG 3035 (Europeropa)
  • OSGB 1936 / National Grid Britania, EPSG 27700 (Britania Raya)
  • TM65 / Irlandia Grid, EPSG 29902 (Britania Raya)
  • ATF (Paris) / Nord de Guerre, EPSG 27500 (Perancis)
  • ED50 / Perancis EuroLambert, EPSG 2192 (Perancis)
  • S-JTSK Krovak Timur Kalér, EPSG 102065,102067 (Céko)
  • S-42 (Pulkovo 1942 / Gauss-Kruger aréa 3), EPSG 28403 (Céko)
  • WGS 84 / UTM zone 33N, EPSG 32633 (Céko)
  • MGI / Austria lambert, EPSG 31287 (Austria)
  • Amersfoort / RD Anyar, EPSG 28992 (Walanda - Holland)
  • Belge 1972 / Belgian Lambert 72, EPSG 31370 (Bélgia)
  • NZGD49 / Selandia Anyar Peta Grid, EPSG 27200 (Selandia Anyar)
  • Pulkovo 1942 (58) / Polandia zone I, EPSG 3120 (Polandia)
  • ETRS89 / Polandia CS2000 zone 5, EPSG 2176 (Polandia)
  • ETRS89 / Polandia CS2000 zone 6, EPSG 2177 (Polandia)
  • ETRS89 / Polandia CS2000 zone 7, EPSG 2178 (Polandia)
  • Pulkovo 1942 (58) / Gauss-Kruger aréa 3, EPSG 3333 (Alemania, Céko, Hungaria, Polandia, Slovaquia)

Pondokna, layanan hébat anu patut nyandak kana rekening. Kanggo éta, kanggo raster Rversions support support 86 format sareng output 41.

Kakurangan éta bakal écés, ageungna urang file input, engké tiasa janten.

Buka MyGeodata Converter

2 Tanggal "Konverter online gratis keur data GIS - CAD and Raster"

  1. Salam ka sadayana,

    Abdi hoyong terang upami anjeun kéngingkeun databés Digital Terrain Model Model (DTM) anu ngawengku inpormasi lengkep ngeunaan élévasi bumi bumi. Husus di Kotamadya di Tegucigalpa, Honduras.
    Abdi hoyong terang harga di dollar.
    Mun aranjeunna ngajual eta ku méter pasagi atanapi sakabeh basa kotamadya anu disebut di luhur.

    Kuring bakal bersyukur kanggo inpormasi anu dipénta.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.