Dimana eta akang jeung aréa Sipil Bentley

Buka subjek teuing pretentious, ngan lamun abdi hoyong ngagambarkeun kumaha tiasa I ngarti. Anjeunna ngalaman dimimitian nyoba ngobrol ngeunaan GeopakTapi ayeuna kuring ngan ngagaduhan PowerCivil, simpen kuring dunya, ngan kudu nyobaan lamun sagalana anjeun carioskeun geus jadi bener.

Bentley sateuacan ...

Mun aya istighfar tina Bentley nyaeta widang rékayasa. sajarah Integraph Ieu panjang dina rasa ieu, kusabab ti taun 70 eksis solusi rékayasa pigura utama, Sateuacan aya Microstation kalawan ngaran anu na sateuacan aya Civil3D, ngayakeun Bentley atawa AutoDesk.

Sadaya produk rékayasa ieu laun anu beuki kuat kana sancocho kasarna diringkeskeun kieu:

  • InRoads. Ieu sumping ka boga genep rasa:
    -InRoads situs Suite
    -InRoads Loka
    -InRoads
    Badai & Saniter -InRoads
    Survey -InRoads
    InRoads -power.
  • Geopak. Ieu dibawa versi ieu:
    -Geopak Sipil Téknik Suite
    -Geopak Loka
    Survey -Geopak
    Geopak -power
  • MX. Ieu pérsi metot nu tadi sagalana, tur anu langkung kanggo lingkungan Inggris, ku kituna eta dilaksanakeun utamana Inggris jeung India. Salawasna mihak ka arah design jalan, ngajalankeun on AutoCAD. Aya malah keur vérsi AutoCAD 2008 Manéhna dipaliré lamun éta roman continuará- kiwari aya keur Microstation na versi panganyarna unggal dintenna Sigana leuwih kawas InRoads. Hal ieu ngajadikeun urang leuwih hadé gé pos ti babaturan Inggris Sipil kalawan MX ngabandingkeun 3D.

Lamun urang hayang nempo kumaha Bentley diposisikan di wewengkon Téknik, kedah tingali peta ieu Amérika Serikat. Ieu téh mangrupa Departemén Perhubungan: 26 nyatakeun ayeuna make InRoads (52%), 18 Geopak (36%) jeung 2 MX (4%).

Bentley sipil

Dina kasus nu Téknik Korps tina ABRI geus rada sarupa, nagara make Inroads 23 na 4 nganggo MX.

Kumaha Bentley sumping ka posisi sorangan ogé, éta téh istighfar tina Intergraph, Saha éta nu boga InRoads dugi Désémber 2000 nalika Bentley mundut di pinuh sarta tangtu dasar pamaké.

Dina kali tina Integraph, kaasup InRoads eta dikeureuyeuh IntelliCADLain ari kuring kapanggih versi ngajalankeun swimmingly panasaran ngeunaan Microstation 95, lalaki nu nyebutkeun anjeunna henteu ngalih ti dinya sabab anjeunna pisan senang. Alus keur Bentley, sabab kuring teu nyangka kuring bisa manggihan pamaké sarta dihaja ngagunakeun AutoCAD R12.

Na tingkat Latin America, kaasup Brazil anu sésana sejen, unggul maké InRoads:

  • Walsh Peru (Cianjur)
  • Katolik Universitas Cianjur
  • Grana y Montero
  • Empresas Publicas de Medellin
  • Bogotá saluran cai
  • Panama Terusan
  • Tecnoconsult (Venezuela)
  • Inelectra (Venezuela)
  • Illimani (Bolivia)
  • ICA (Méksiko)

Bentley di kali panganyarna ...

Di sisi AutoDesk, kami geus katempo kamajuan metot, sanajan teu jeung continuity sarua, mitra singuen anu hirup atanapi pausahaan dibeuli ku AutoDesk. Misalna geus kasus Eagle Point, SoftDesk, CivilCAD, Land Desktop garis, ka sawatara ngaran. Paling panganyarna na naon Jigana akang jadi Civil3D kaasup AutoDesk téh naon dijieunna AutoCAD Peta.

Naon kajadian éta AutoDesk ngabogaan posisi global platform beda, nurutkeun hiji dokumen dikintunkeun ku AutoDesk, 6 juta pamaké sakuliah dunya make hal anu dijalankeun dina AutoCAD na tina ieu, 30,000 anu pamaké Civil3D. inohong panungtungan ieu sora hébat, jadi meureun nu guys ti Bentley euweuh pilihan tapi mun gumbira iraha nyebut ka jeung bug badag (Frase literal kairigasi Facebook).

Bentley sipil

Masih, éta bisa ngomong yén Bentley geus senang jeung posisi na dina widang tutuwuhan jeung rékayasa, customer muuuy hébat. acquisitions anyar sarta kamajuan anu aimed di strengthening ngembangkeun maranéhanana nuju i-modél, XM (euweuh MX), Diantarana I geus impressed na ayeuna Abdi émut: STAAD pikeun struktur, Haestad Metode pikeun cai na gINT pikeun geotechnics.

Bari AutoDesk geus meunang leuwih dina widang animasi, mungkin wae nu Bentley intends pikeun ngumpulkeun wewengkonna salaku eta mutahirkeun téhnologi na.

Bentley dimana eta mana ...

Sabab ningal eta, sanajan kuring hiji poé anu dijieun kuring hésé ngarti rasa tina InRoads, kalayan logika tapi pikeun hiji alesan atawa sejen salawasna tumiba fungsionalitas versi pondok nu mangrupa ukur di lianna. Mangkana Bentley mana arah naon anjeunna nyaéta panggero PowerCivil, kaasup:

Bentley sipil

Dina panempoan abdi, éta pamanggih gede, utamana kusabab dina parabot luhur, najan aya salawasna dina PowerInRoads na versi PowerGeopak, sésana éta lisensi merlukeun hiji lisénsi ti Microstation.

Na masa depan InRoads?

InRoads bakal tetep ibu tina chicks pikeun pamaké heubeul lapangan ieu, ogé pikeun jalma anu miboga lisénsi jeung ngeusian ngan acquire InRoads Microstation, jeung kalemahan nu rasa béda (Storm & Saniter, Survey). Kalayan ieu, disadvantage nyaeta:

InRoads teu boga platform modul, ogé, éta ngayakeun Vulcan. Kabéh platform dunya migunakeun, pertambangan, arsitektur, rékayasa. Atawa tuh draw (kiwari kaasup dina InRoads Storm & Vérsi Saniter) jeung topografi (InRoads Survey).

Bentley sipil

Jadi naon PowerCivil

PowerCivil boga lumayan loba sagalana nu ngawengku hiji rékayasa pamaké. Pikeun versi Pikeun Spanyol jeung Amérika Latin aranjeunna sami, jeung béda dina aturan nu mawa AS nyaeta gelombang séjén pikeun gringos. Ku kituna, lamun perlu nangtukeun eta:

PowerCivil: Ieu InRoads platform, drainase, topografi, MicroStation jeung Spanyol.

Pikeun harga Microstation.

<br /> jadi ntley sipil

Bentley sipil

Ieu gé ningali kumaha eta mana revising fitur na.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.