arsip pikeun

inovasi

Inovasi dina software CAD. Inovasi di Desain 3d

15as Internasional gvSIG Konperénsi - 2 Day

Geofumadas katutupan ku jalmi tilu dinten 15as International Days of gvSIG di Valencia. Dina dinten kadua sési dibagi kana blok téma 4 sapertos dinten sateuacana, mimitian ku gvSIG Desktop, sadaya anu aya hubunganana sareng berita sareng integrasi kana sistem anu disayogikeun ka dieu. Panyatur blok munggaran, ...

15as Internasional gvSIG Konperénsi - dinten 1

15as International Days of gvSIG mimiti lumangsung dina bulan Nopémber 6 ieu, di Sakola Tinggi Teknis Geodetic, Cartographic and Topographic Engineering - ETSIGCT. Bukaan acara ieu dilaksanakeun ku otoritas Universitas Politéknik Valencia, Generalitat Valenciana sareng Diréktur Jenderal gvSIG Alvaro Association ...

Taun anu sanés, tonggak sanésna, pangalaman sanés anu luar biasa ... Éta nyaéta YII2019 kanggo kuring!

Nalika aranjeunna nyarios yén kuring bakal ngagaduhan kasempetan sanés pikeun janten bagian tina acara Infrastruktur pangbadagna taun, éta kuring ngajerit kalayan bungah. YII2018 di London, saluareun janten salah sahiji tujuan liburan favorit kuring, mangrupikeun pangalaman anu luar biasa sareng wawancara anu luar biasa sareng eksekutif luhur Bentley Systems, Topcon sareng anu sanés, konferensi dinamis ...

Teu aya daérah buta sareng fungsi Mosaic

Pasti, kasus anu pangsaéna nalika damel sareng gambar satelit nyaéta mendakan gambar anu paling cocog pikeun kasus panggunaan, sebutkeun, Sentinel-2 atanapi Landsat-8, anu sacara pasti nutupan wewengkon dipikaresep anjeun (AOI); ku sabab éta, ngamungkinkeun pikeun gancang meunangkeun data anu akurat sareng berharga salaku hasil tina pamrosésan. Kadang, sababaraha ...

Warta ngeunaan HEXAGON 2019

Hexagon ngumumkeun téknologi anyar sareng ngenalkeun inovasi pamaké na di HxGN LIVE 2019, konferensi global solusi digital. Konglomerat ieu solusi dikelompokkeun dina Hexagon AB, anu gaduh posisi anu péngkolan di sénsor, software sareng téknologi otonom, dikelompokeun dina konferensi téknologi anu opat dintenna dina The Venetian di Las Vegas, Nevada, USA. UU ...

Babad - FME Dunya Tour Barcelona

Urang nembe dihadiran acara FMN Dunya Tour 2019, dipingpin ku Con Terra. Kajadianna ieu dilaksanakeun dina tilu lokasi di Spanyol (Bilbao, Barcelona sareng Madrid), nunjukeun kamajuan anu dianjurkeun ku software FME, tema pusatna nyaéta Game of Transformation with FME. Kalayan wisata ieu, wawakil Con Terra sareng FME, némbongkeun kumaha ...

Ofmbaran ngeunaan Geo-rékayasa - AutoDesk, Bentley sareng Esri

AUTODESK ngévisi REVIT, INFRAWORKS AND CIVIL 3D 2020 Autodesk ngumumkeun peluncuran Revit, InfraWorks sareng Sipil 3D 2020. Revit 2020 Kalayan Revit 2020, pamaké baris tiasa mendakan deui dokuméntasi anu leuwih jentrek lengkep anu hadé ngawakilan niat rarancang, sambungkeun data sarta ngidinan kolaborasi sareng proyék pangiriman kalayan cairan anu leuwih hébat. Bakal mantuan ...

Urang ngajalankeun Geo-Engineering - Majalah

Simkuring bungah pisan ngembarkeun peluncuran majalah Geo-rékayasa kanggo dunya Hispanik. Willta bakal gaduh périodik tilu bulanan, édisi digital dibéréskeun eusi multimédia, diundeur di pdf sareng versi citak dina acara utama anu ditutupan ku tokoh protagonis na. Dina carita utama édisi ieu, istilah geo-rékayasa keur diinterpretasi deui, sapertos ...

Anu pangalusna tina BIM Summit 2019

Egeomates milu dina salah sahiji acara internasional pangpentingna patali BIM (Gedong Émbaran Maganement), hal ieu teh Éropa BIM 2019 Summit diayakeun di AXA bolay di Barcelona-Spanyol. Kajadian disusulkeun ku Pangalaman BIM, di mana anjeun tiasa gaduh persepsi ngeunaan naon anu bakal dugi ka poé ieu ...

Bentley Systems ngumumkeun yén kiwari sadia OpenSite desainer

exceptionally terpadu modeling kanyataanana, optimasi na deliverables otomatis pikeun ngagancangkeun kamajuan dina kembar digital pikeun désainer karya sipil Bentley Systems, Incorporated, anu panyadia global ngarah tina solusi software komprehensif sarta jasa kembar digital pikeun ngamajukeun rarancang, konstruksi jeung operasi infrastruktur, dinten ngumumkeun ketersediaan ...