arsip pikeun

inovasi

Inovasi dina software CAD. Inovasi di Desain 3d

Leica Geosystems ngagaduhan pakét scanning laser 3D anyar

Scanner Leica BLK360 Paket anyar diwangun ku scanner gambar laser Leica BLK360, software desktop Leica Cyclone REGISTER 360 (BLK Edition) sareng Leica Cyclone FIELD 360 kanggo tablet sareng telepon. Konsumén tiasa ngamimitian langsung kalayan konektipitas lancar sareng alur kerja tina produk néwak realitas ...

Kota digital - kumaha urang tiasa mangpaatkeun téknologi sapertos naon nawaran SIEMENS

Wawancara di Singapura ku Geofumadas sareng Eric Chong, Présidén sareng CEO, Siemens Ltd. Kumaha carana Siemens ngajantenkeun dunya-kota langkung saé? Naon tawaran utama anjeun anu ngamungkinkeun ieu? Kota-kota nyanghareupan tantangan kusabab parobahan anu di laksanakeun ku megatrends urbanisasi, parobahan iklim, globalisasi sareng demografi. Dina kabeh pajeulitna, aranjeunna ngahasilkeun ...

Kembar Digital - Falsafah pikeun révolusi digital anyar

Satengah jalma anu maca tulisan ieu dilahirkeun ku téknologi dina pananganna, biasa dina transformasi digital salaku kanyataan. Dina satengah séjén kami anu resep yén kumaha umur komputer sumping tanpa ijin; naék panto sareng ngarobih naon anu urang lakukeun kana buku, tulak atanapi terminal primitip tina ...

15as Internasional gvSIG Konperénsi - 2 Day

Geofumadas katutupan ku jalmi tilu dinten 15as International Days of gvSIG di Valencia. Dina dinten kadua sési dibagi kana blok téma 4 sapertos dinten sateuacana, mimitian ku gvSIG Desktop, sadaya anu aya hubunganana sareng berita sareng integrasi kana sistem anu disayogikeun ka dieu. Panyatur blok munggaran, ...

Taun anu sanés, tonggak sanésna, pangalaman sanés anu luar biasa ... Éta nyaéta YII2019 kanggo kuring!

Nalika aranjeunna nyarios yén kuring bakal ngagaduhan kasempetan sanés pikeun janten bagian tina acara Infrastruktur pangbadagna taun, éta kuring ngajerit kalayan bungah. YII2018 di London, saluareun janten salah sahiji tujuan liburan favorit kuring, mangrupikeun pangalaman anu luar biasa sareng wawancara anu luar biasa sareng eksekutif luhur Bentley Systems, Topcon sareng anu sanés, konferensi dinamis ...

Teu aya daérah buta sareng fungsi Mosaic

Pasti, kasus anu pangsaéna nalika damel sareng gambar satelit nyaéta mendakan gambar anu paling cocog pikeun kasus panggunaan, sebutkeun, Sentinel-2 atanapi Landsat-8, anu sacara pasti nutupan wewengkon dipikaresep anjeun (AOI); ku sabab éta, ngamungkinkeun pikeun gancang meunangkeun data anu akurat sareng berharga salaku hasil tina pamrosésan. Kadang, sababaraha ...