arsip pikeun

inovasi

Inovasi dina software CAD. Inovasi di Desain 3d

Bentley Systems ngumumkeun akuisisi SPIDA

Akuisisi SPIDA Software Bentley Systems, Incorporated (Nasdaq: BSY), perusahaan parangkat lunak rékayasa infrastruktur, dinten ngumumkeun akuisisi SPIDA Software, pamekar perangkat lunak khusus pikeun desain, analisa sareng manajemén sistem tiang utilitas. Didirikeun taun 2007 di Columbus, Ohio, SPIDA nawiskeun solusi parangkat lunak pikeun modél, simulasi ...

Amérika UAV EXPO AMERIKA

Tanggal 7,8, 9 sareng XNUMX Séptémber taun ayeuna, "UAV Expo Amérika" bakal diayakeun di Las Vegas Nevada - AS. Éta mangrupikeun acara perdagangan sareng konperénsi Amérika Kalér anu museur kana integrasi sareng operasi UAS komérsial sareng langkung seueur pameran ti batan acara drone komérsial anu sanés. Nyertakeun téma ...

Robotika Logika Fuzzy

Tina desain CAD pikeun ngendalikeun ku hiji perangkat lunak Fuzzy Logic Robotics ngumumkeun presentasi versi mimiti Fuzzy Studio ™ di Hannover Messe Industry 2021, anu bakal nandaan titik balik dina produksi robotic fléksibel. ➔ Nyered sareng ngaleupaskeun bagian CAD kana kembar digital 3D anjeun ngahasilkeun ...

Geomomén - Émosi sareng Lokasi dina hiji aplikasi

Naon Geomomén? Revolusi industri kaopat parantos ngeusi kami kamajuan téknologi anu hébat sareng integrasi alat sareng solusi pikeun ngahontal rohangan anu langkung dinamis sareng intuitif pikeun pangeusina. Kami terang yén sadaya alat sélulér (telepon sélulér, tablet, atanapi smartwatch) sanggup nyimpen seueur inpormasi, sapertos detail bank, ...

Wawancara sareng Carlos Quintanilla - QGIS

Kami nyarios sareng Carlos Quintanilla, présidén Asosiasi QGIS ayeuna, anu masihan kami versi na tentang kanaékan paménta profesi anu aya hubunganana sareng geosains, ogé naon anu diarepkeun ku aranjeunna di hareup. Henteu aya rusiah yén seueur pamimpin téknologi dina sababaraha bidang -konstruksi, rékayasa, sareng anu sanésna-, "the…

Leica Geosystems ngagaduhan pakét scanning laser 3D anyar

Leica BLK360 Scanner Paket anyar diwangun ku scanner Imaging laser Leica BLK360, parangkat lunak desktop Leica Siklon REGISTER 360 (BLK Edition) sareng Leica Siklon FIELD 360 pikeun tablet sareng telepon. Konsumén tiasa ngamimitian langsung nganggo konéktipitas anu lancar sareng alur kerja tina produk néwak kanyataan ...

Perspéksi Geospatial sareng SuperMap

Geofumadas ngahubungi Wang Haitao, Wakil Présidén SuperMap International, pikeun ningali langsung sadaya solusi inovatif dina bidang geospatial, ditawarkeun ku SuperMap Software Co., Ltd. 1. Punten wartoskeun ngeunaan perjalanan épolusi SuperMap salaku panyadia utama ti Cina panyadia GIS SuperMap Software Co., Ltd. mangrupikeun panyayogi inovatif ...

Kota digital - kumaha urang tiasa ngamangpaatkeun téknologi sapertos naon anu ditawarkeun SIEMENS

Wawancara Geofumadas di Singapura sareng Eric Chong, Présidén sareng CEO, Siemens Ltd. Kumaha carana Siemens ngagampangkeun dunya gaduh kota anu langkung palinter? Naon tawaran luhur anjeun anu ngamungkinkeun ieu? Kota-kota nyanghareupan tantangan kusabab parobihan anu ditimbulkeun ku megatrén urbanisasi, perubahan iklim, globalisasi sareng demografi. Dina sadaya pajeulitna, aranjeunna ngahasilkeun ...

Kembar Digital - Filsafat kanggo révolusi digital énggal

Satengah jalma anu maca tulisan ieu lahir sareng téknologi dina panangan aranjeunna, biasa kana transformasi digital sakumaha anu parantos ditangtoskeun. Dina satengah sanésna kami anu nyaksian kumaha umur inpormasi sumping tanpa nyungkeun idin; najong panto sareng ngarobih naon anu kami lakukeun kana buku, kertas atanapi terminal primitif ...

FES ngaluncurkeun Observatorium India di GeoSmart India

(LR) Letnan Jenderal Girish Kumar, Surveyor Jénderal India, Usha Thorat, Pupuhu Déwan Gubernur, FES sareng tilas Wakil Gubernur Reserve Bank India, Dorine Burmanje, Co-Chair, Global Geospatial Information Management of the PBB (UN-GGIM) sareng Jagdeesh Rao, CEO, FES, nalika diluncurkeunana Observatorium ...

Plex.Earth Timeviews masihan profésional AEC sareng gambar satelit pang anyarna dina AutoCAD

Plexscape, pamekar Plex.Earth®, salah sahiji alat anu paling populér pikeun AutoCAD pikeun ngagancangkeun proyék-proyék arsitéktur, rékayasa sareng konstruksi (AEC), ngaluncurkeun Timeviews ™, layanan unik di pasar AEC global, anu ngajantenkeun Paling citra satelit anu paling murah sareng gampang diaksés dina AutoCAD. Saatos kerjasama strategis ...

Konperénsi gvSIG Internasional ka-15 - Poé ka-2

Geofumadas nutupan sacara pribadi tilu dinten Konperénsi Internasional ka-15 gvSIG di Valencia. Dina dinten kadua, sési dibagi kana 4 blok téma sapertos dinten saméméhna, dimimitian ku gvSIG Desktop, didieu sadayana anu aya hubunganana sareng berita sareng integrasi kana sistem parantos kakeunaan. Spéker tina blok kahiji, ...

Taun sanés, tonggak sejarah anu sanés, pangalaman anu luar biasa anu sanés ... Éta YII2019 kanggo kuring!

Nalika kuring diwartosan yén kuring bakal gaduh kasempetan sanés pikeun janten bagian tina acara Prasarana pangageungna taun ieu, éta ngajantenkeun kuring ngajerit kalayan bungah. YII2018 di London, saluareun janten salah sahiji tujuan pakansi anu dipikaresep, mangrupikeun pangalaman anu fenomenal kalayan wawancara anu luar biasa sareng eksekutif luhur ti Bentley Systems, Topcon sareng anu sanésna, ceramah dinamis ...