arsip pikeun

egeomates kuring

Curiosities panalungtikan sarta inovasi

Ngartikeun ulang Konsép Geo-Teknik

Kami hirup masihan waktos na confluence tina disiplin anu parantos dihijikeun salami sababaraha taun. Ukur, desain arsitéktur, gambar garis, desain struktural, perencanaan, konstruksi, pamasaran. Mere conto naon anu sacara tradisional ngalir; linier pikeun sederhana, ateratif sareng hésé ngadalikeun proyék gumantung kana ukuran proyék. Dinten, heran ...

... sarta kumpul geobloggers dieu ...

Batur kapaksa materialize pamanggih linggih di rohangan anu sarua, grup sagemblengna béda dina kapribadian, urang mikir tur konteks budaya, tapi bareng jeung varian janten narasumber Spanyol, nu intensely gairah ngeunaan naon kajadian di konteks geospatial. Ieu teh "Kuring Nasional Rapat of Geobloggers" diwanohkeun dina ...

Nalika ngalaksanakeun saran LADM

Dina sababaraha sahiji proyék Kuring geus milu, Kuring geus disaksian kabingungan nu nyababkeun LADM teu merta pakait sareng dipikaharti saperti ISO, tapi mun ngasingkeun wengkuan maranéhanana aplikasi panggung konseptual miboga mechanization téhnologis. Dina basa sejen, cara nerapkeun eta. Ayeuna kudu jelas yén LADM teu ...

georeference intrinsik

Nalika urang maca rupa-rupa téori nu ngarojong komunikasi ngalibatkeun pemetaan duanana salaku elmu keur ngagambarkeun fénoména geografis kayaning seni méré informasi ieu estetika diperlukeun, kami sadar yén waktos urang hirup ngawengku sababaraha lampah dina kahirupan sapopoé dimana ieu kami nganggo georeference salaku aksi ...