AutoCAD gambar koordinat ti file CSV Excel

Kuring indit ka camp, sarta geus diangkat jumlahna 11 titik tina sipat hiji, ditémbongkeun saperti dina gambar di.

7 jalma titik nu wates of wasteland, sarta opat téh juru imah diangkat.

Ku ngundeur data, Kuring geus jadi koma dipisahkeun file, katelah CSV. Sakumaha anjeun tiasa tingali, maranehna koordinat UTM.

Ayeuna hayang naon atuh nya pikeun ngimpor titik ieu mun AutoCAD, jadi Teu sangka hiji bunderan dina koordinat na hiji indikator yén nandaan kuring naon Apex kieu nyaeta:

Lindero 375107.4 1583680.71
Lindero 375126.31 1583600.06
Lindero 375088.11 1583590.62
Lindero 375052.78 1583624.39
Casa 375093.62 1583589.32
Casa 375108.74 1583592.95
Casa 375101.82 1583583.65
Casa 375100.95 1583599.01
Lindero 375057.36 1583616.43
Lindero 375108.43 1583578
Lindero 375153.07 1583630.59

Mun nu total hucu éta polygon hucu 130 kalawan objék béda kayaning tangkal, wates, monumen atawa ciri, urang pasti resep ngalakonan hiji aplikasi.

Berkas CSV tiasa dibangkitkeun nganggo Excel, nunjukkeun "ngahemat salaku" sareng milih pilihan téks dipisahkeun ku koma. Berkas teu kedah gaduh urutan lulugu.

Dina hal ieu, kuring baris ngagunakeun aplikasi nu csvToNodesTina AutoDesk urang App Store. aplikasi nu sia dollar, Anjeun bisa meuli jeung PayPal. Sakali diundeur jeung dipasang dipintonkeun dina tab Tambah-in atawa ngajalankeun jeung CSVTONODES paréntah téks. Dina hal ieu, Kuring maké AutoCAD 2018, najan aplikasi nu dijalankeun tina versi 2015 AutoCAD.

Anjeun kudu milih jalur tina file CSV, nunjukkeun yén ieu dipisahkeun ku koma jeung milih hiji blok skala, upami aranjeunna ninggalkeun kami euweuh hak teken ukuran.

Tur éta sadayana, aya gaduh koordinat UTM, sakumaha blok, jeung pedaran nyatakeun. Ti dieu anjeun bisa ngundeur file CSV Contona mun cobian.

Upami Anjeun gaduh masalah naon mun anjeun ngajalankeun, ulah poho ninggalkeun comment Anjeun.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.