Comparatives keur meuli peralatan surveying

Nalika parabot purchasing keur ngukurna, aranjeunna tabel ngabandingkeun mangpaat pisan keur nyieun kaputusan. Contona, meuli stasiun total, di sagigireun kriteria ékonomi, kriteria teknis bisa ngawengku:

  • Ngahontal jarak minimum jeung prisma
  • akurasi sudut sarta jarak
  • software puseurna (internal)
  • Software basa
  • memori internal
  • barang-barang tambahan

Ieu panangtayungan pikeun meuli stasiun total ku Otonom Corporation of Quindio mangrupakeun conto ieu:

total stasiun komparatif

Pikeun browsing I kapanggih kaca Mertind ArgéntinaDimana loba tabel ngabandingkeun pikeun total stasion, GPS, sarta kadar distancemeters, sarta tingkat séjén.

total stasiun komparatif

Tangtu ngabandingkeun kasebut dina parameter tina produsén jeung nu hijina merek nu parusahaan distributes sanajan kitu nyingkab link. Aya ogé sababaraha tabel sejenna ngeunaan jinis parabot diperlukeun ku pagawean bisa dipigawé kayaning:

  • Total Station anu peryogi
  • Abdi peryogi tingkat nu
  • Kuring kudu panarima

    Aya kuring ninggalkeun link lamun hiji poé maranéhna bisa jadi mangpaat nganjurkeun meunang kaluar tabél sabab poe ieu mangrupa web kiwari nyaéta ... isukan ieu salamina ragrag atawa robah domain.

  • 3 balesan pikeun "Comparatives keur meuli peralatan surveying"

    1. siap, klik html salah. Sababaraha panganten anu rada beurat sahingga sakedik nyandak rada.

      Hayu atuh nyaho lamun nuturkeun link.

    2. Sinar, katuhu ....
      hayu atuh tingali naon anu lumangsung

    3. Kami, atawa tumbu ka babandinganana nu pegat?

    Ngantunkeun balesan

    email alamat anjeun moal diterbitkeun.

    Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.