Kurva tingkat sareng Google Earth - Contouringge atanapi AutoCAD

Sababaraha poé katukang babaturan kuring nanya kumaha carana ulah nepi ka ningali garis kontur on Google Earth ngagunakeun hiji aplikasi anu disebut ContouringGE 1.1 anu sakuduna dituju pikeun digawe sareng sagala Vérsi 4x, Windows XP atawa Vista.

Bubuhan sarupaning jempling hirup kawas jelema hareureuy, asa janten daèrah ...

1. ngundeur ContouringGE

gambaran Pikeun ngawitan urang kudu ngundeur file a dikomprés tina halaman "sengit" dimana panyipta ngagaduhan jandela pop-up kalayan iklan basa Jerman anu nyertakeun sakumna halaman, ku kituna pikeun ngaleungitkeun anu "gado dobel" anjeun ngan ukur milih SchlieBen anu hartosna caket sareng éta sanés ngaganggu anjeun deui.

Panon nu ukur bisa ngakses kaca ieu (http://www.sww.wg.am/) Dina poé kahiji bulan, éta boga rubakpita kawates, lajeng nu ngalir lega tur mangrupakeun sadia.

2. install OCX

gambaran

Sakali diundeur file ieu decompressed na ditampilkeun lima koropak:

  • A kml disebut contour.kml I boga pamanggih yén éta fungsi
  • Dua file OCX mangrupakeun pembalap ActiveX
  • A file dll nu beban submenu di kerangka Google Earth
  • Hiji file ContouringGE laksana

Dua file OCX disimpen dina

C: / Windows / system32 /

Teras ngadaptarkeun ocx anjeun lebet kana menu paréntah, anu siga DOS nganggo "ngamimitian / lalumpatan / cmd" sareng didieu anjeun nyerat téks:

regsvr32% Systemroot% ~ \ System32 \ comdlg32.ocx

na eta teu ngalebetkeun, pesen kedah némbongan yén control ieu bener dipasangna, sami jeung lianna:

regsvr32% Systemroot% \ System32 \ MSCOMCTL.OCX

gambaran

Mun anjeun meunang masalah nyungsi contrapleca, biasana dina tombol ka kénca ti jumlah 1 sarta ngagunakeun konci Alt GR. Ogé pikeun Alt + 92.

Tungtungna lamun teu hayang megatkeun sirah, Anjeun ngalakukeun nyalin garis nu nepi, lajeng do layar hideung katuhu jeung témpél.

Bisi anjeun ngagaduhan Windows Vista éta kedah «Start / Asesoris / Run as administrator»

Kuring parantos nempatkeun file GGEFramework.dll dina «C: file program GoogleGoogle Earth», aya ogé segitiga anu tiasa laksana sareng file kml.

3. Ngajalankeun ContouringGE dina Google Earth

Lajeng tetep hirup basajan, abdi dijieun potong kompas ka segitiga on desktop nu.

Google Earth kiwari ngalir. Sarta sakaligus deployed nu triangulito ngalir.

4. kudu lumangsung

Google Earth lajeng di paréntah anyar némbongan dina bar luhur disebut GGE, nu ngandung pilihan pikeun nyieun garis kontur tur nyetel pintonan atawa panyiri maranéhanana.

Contouring4

google contouringGE

Cara anu sanes pikeun ngalaksanakeun éta ti AutoCAD, ngagunakeun plugin.

Lengkah 1. Bentang wewengkon mana Kami rek ménta model digital tina Google Earth.

Lengkah 2. Diimpor model digital.

Ngagunakeun AutoCAD, sanggeus dipasang di Tambah-in Plex.Earth. Sacara prinsip, Anjeun kudu login.

Teras we pilih dina tab Terrain, pilihan "By GE View", maka kami ngonfirmasi yén titik 1,304 bakal diimpor; mangka baris ménta urang pikeun mastikeun lamun hayang aya garis kontur. Jeung siap; Kurva tingkat Google Earth di AutoCAD.

Lengkah 3. Ékspor ka Google Earth

Sanggeus dipilih obyék, milih pilihan KML Export, lajeng nunjukkeun yén modél disaluyukeun ka taneuh sarta tungtungna mun muka dina Google Earth.

Jeung katuhu aya urang gaduh hasilna.

De Anjeun tiasa ngundeur file KMZ kami geus dipaké dina conto ieu.

Ti dieu bisa ngundeur Plex.Earth plugin pikeun AutoCAD.

77 Balasan pikeun "Kurva Tingkat Google Earth - Contouringge or AutoCAD"

  1. A idéia do program é boa, tapi éta henteu dianggo! bener-bener éra !!

  2. Muhun, payil leungit tiasa meunang individual, http://www.anunciadores.net/aplicaciones/RegistrarMSCOMCTL.htm
    http://www.atmos.washington.edu/~carey/wilton/data/contour.kml
    http://activex.microsoft.com/controls/vb6/comdlg32.CAB
    saatos aranjeunna gaduh sadayana, aranjeunna ngiringan léngkah-léngkah, tapi CMD ngalaksanakeun éta salaku kuncén maca ocx, ngan ukur di ieu léngkah regsvr32% Systemroot% ~ \ System32 \ comdlg32.ocx bakal ngiringan ~ sareng nalika éta disalin kana jalan Google Earth muncul dua polder anu sanés sareng nyalin di jero folder klien ngiringan sésana sareng kedah dianggo pikeun aranjeunna.
    email abdi ragu sagala leo87seve@gmail.complexearth abdi teu dianggo na hubungan kuring 3d euweuh urusan gambar earht ti google, abdi nampi rojongan, Hatur nuhun

  3. dokumen Q Kuring geus hijina lengkep ngundeur file ieu ... 2 bisa ngirim kuring mangga ngalengkepan instalasi mangga !!! éta urgent !!! email abdi maidelin11@gmail.com
    Hatur nuhun! Alhamdulilah anjeun!

  4. Mangga batur bisa ngirim file contour.kml ??

  5. mangga di titik ieu, kedah aya batur anu Aya direngsekeun masalah tina kasalahan nu nembongan Cundo 5 contuorig ngalir, mangga mantuan email abdi nancy1205@hotmail.es

  6. Oi perlu make ferramenta ieu ESSA kasebut ngabudalkeun erro 5 formatei e estou maké Windows XP situs ieu aparecendo erro 339 moal ngusulkeun kieu arquivos imconpletos alguem com OS teria atanapi pinuh installer

  7. Saha weruh naha maranéhna bakal W7 of 64bits? Hatur nuhun.

  8. sigeros Hello babaturan, abdi boga file 5, tuh sadaya prosedur instalasi tapi aya kasalahan dina
    regsvr32% Systemroot% ~ \ System32 \ comdlg32.ocx kedah ngahapus ~ kitu sareng nampi. Nya, sanaos sadayana, menu gge némbongan, tapi nalika ngahasilkeun kurva, kasalahanna némbongan: kasalahan waktos ngalaksanakeun 5
    panggero prosedur sah atawa argumen
    Mun saha boga solusi, loba ngahargaan.

    instalação contouringge

  9. Hello .... Kuring nempo loba kakurangan dina berkas contour.kml sugan naha boga kasalahan 5 ....... kuring teuing ... Kuring méakkeun. batur boga file anu ... ..
    ditambah dua file séjén anu teu di tumbu nu nganteurkeun, nempatkeun eta dina komentar sejenna ....

    Salam ... ..

  10. Hiji ni'mat hébat dimana abdi tiasa ngundeur file contour.kml ContourGE 1.2. hatur nuhun

  11. Selamat pagi sarerea.
    Anu anjeun geus versi 1.1 of ContouringGE tiasa mangga ngirim pesen mail?
    rmdna@bol.com.br
    Ieu kusabab kuring diundeur versi 1.2 sagemblengna béda ti pedaran di luhur.
    Naon file contour.kml?
    Hatur nuhun.
    tulus,
    Rogério.

  12. Henteu halaman éta http://www.sww.wg.am geus turun Anu kajadian nyaéta sakedik rubakpita, janten ngan ukur tiasa diaksés dina dinten-dinten sasih bulan, nalika lebar dianggo nganggur teu saatos sasawat sasih bulan.

  13. link euweuh gawéna. Kuring kapanggih file ngaliwatan taringa tapi tanpa OCX

  14. Hello misalna, abdi ngalakukeun kasalahan persists 5 teu ngarti nanaon komputer tur google bumi mah kudu ieu teu dimana kuring kasampak? sarta ngarobah hal?. Mun saha bisa ngirim kuring ka countouirng bener jeung make google bumi kuring ngahargaan dinya, sabab perlu keur sababaraha karya urgent.

    Salam na hatur nuhun pisan
    Juan Asuaga

    juanasuaga@hotmail.com

  15. Naon anu dimaksud "halaman hate"? kéngingkeun tautan ...

  16. Abdi tiasa ngahasilkeun kana garis kontur on Vérsi Google Earth 4.2.0205.5730, tapi teu ngawartosan nilai kontur nu, saprak ieu ngarupakeun nilai anu pakait sareng kurva tur bisa diékspor ka format SHP, kalawan tabel atribut na, upami batur geus nyieun, mangga lulus kuring resep, sabab kuring geus ampir satengah taun a, nyoba angka kaluar kasalahan 5, sarta henteu deui nanaon.

  17. amigos Ola
    sabab Nyaan ngan ngadenge ngeunaan alat hébat ieu
    sareng kuring mutuskeun pikeun ngundeur éta dumasar kana petunjuk ieu sareng kuring ngagaduhan masalah anu sami tina kasalahan 5 atanapi anu siga kitu ……
    Aranjeunna OQ geus ngumbar gelombang ku q lamun q I pangjurung alat ieu ...
    punten ngabantu ....

  18. Kuring geus rengse sababaraha testings na I bisa sadar yén versi ContourGE 1.2 pakait jeung versi demo tiasa didownload batur weruh mana versi pinuh ku ConturGE 1.2

  19. pasti lamun batur geus junun ngajalankeun program nu tanpa masalah naon ngabejaan urang kumaha, jeung nalungtik kamaha sadayana conbinaciones mungkin tur salawasna dina kasalahan kawentar 5 na google bumi pro némbongan yén kuring kudu muka program tur eta mah geus kabuka

  20. 5 salah alus direngsekeun kasalahan? Kuring teu manggihan nu contour.kml file lamun kuring mangga lulus ieu mail abdi gustavovs@hotmail.com aranjeunna bersyukur, salam

  21. Sareng hormat, abdi sumo sababaraha queries ngeunaan eta.
    Kuring nyobian masang countouring gé gé Ditambah 5.1.3533.1731. nyatana nu leuwih lengkep usaha abdi, leres pisan di handap kabéh léngkah, abdi ulah malah meunang tombol CGE dina toolbar gé.
    Meureun sababaraha jiwa berehan tiasa masihan kuring leungeun kalawan ieu, teu kudu nunjukkeun solusi badag nu bakal jadi kuring nyieun karya ieu.
    Salam ka sadaya sisi ieu

  22. Ricardo, contour.kml Anjeun ngirim file ka pos anjeun, sanajan kitu, kuring bisa teu malah ngajawab sababaraha labél dina garis kontur travez aplikasi nu lamun salah sahiji sahabatna sarta direngsekeun eta, mangga lulus data atawa posting eta dina ieu forum.

    Kuring hatur nuhun deui spasi ieu, dimana teknologi geus terus ngarobah sarta bisa diasupan ka sadaya stakeholder.
    Salam ti San Luis Potosí, Mexico

  23. Anjeun hartosna nu boga kaca mana Contouring gé geus lowered?

  24. Hai good morning, punten Abdi hoyong terang saha nu owns loka, hehe apeneas dinten I muncul poto sarta ngarasa conosco ... ;-)

  25. Atuh sagala lengkah tos nyarios ka install jeung sia masih mucunghul dina 5 kasalahan kawentar, abdi boga versi google bumi kalawan pilihan tina rupa bumi on jeung sia ......

    algien direngsekeun proble nu !!!! Mangga kirimkeun atuh solusi pikeun email abdi tatoozaa@yahoo.es Kuring bakal pisan bersyukur ka aranjeunna sarta hatur nuhun pisan !!!! tina

  26. Hatur nuhun FACILIAR maké sofwér kacida pentingna.

    For sadayana anu geus miboga NO Ngaruwat masang program gé COUNTOURNING, AND manggihan ngawartosan yén abdi hoyong, naon instalasi masalah.

    Éta kudu boga vérsi ieu
    Google Earth
    4.3.7284.3916 (béta)

    Vérsi ieu dicirikeun ku di handap kénca, A rohangan pikeun nyirian nulungan. Tandaan stresses spasi nu, sabab penting pisan, disebutkeun aya bisa dihasilkeun.

    IMPORTANTE AYE DIA KIEUN NANJEUN VERSION KANA ANYA DAPATKEUN: «AGAMA», ARTIKAN ARTIKEL YANG AYEUNA DITAYANGKEUN DI FORUM INI.

    Ing. Mauricio Rodriguez
    (Él Salvador)

  27. Ngagunakeun Google Earth ngandung lega jeung milih pilihan, YOU bisa ngahasilkeun Pikeun Contours.

  28. Kami salah anu boga masalah langgeng tina kasalahan 5. Kuring diusahakeun pikeun ngundeur versi Gearth 4.3 tapi jandéla mimiti gé ngabejaan atuh kuring kudu merta ngomean program pikeun Vérsi 5.2, abdi hartosna jeung countour teu ngajalankeun .... Jorge_SLP: Lamun bisa ngirim kuring installer pikeun versi anjeun GEarth jeung kontur ka email abdi richi225@hotmail.com jeung Abdi jangji nepi sagalana jeung ninggalkeun link di dieu pikeun masihan solusi definitif ka sadaya perkara ieu. Lamun leuwih jalma gaduh program ngajalankeun pikir eta bakal gampang manggihan solusi pikeun masalah diménsi.
    Salam ka sadaya.

  29. Sasama forum, Aku anyar pikeun ieu sareng keur prihatin aplikasi keur ngahasilkeun nu garis kontur on google bumi, sarta ngahontal ménta versi aplikasi 1.2, abdi maca sagala ulasan sarta ngarasa paling teu dianggo keur anjeun, sabab aplikasi ieu ngan jalan dina google Bumi Vérsi 4.3, sarta diangkat anjeunna contour.kml berkas ngaliwatan google na maluruh folder pos, program jeung nyiksa sagala léngkah tur eta digarap, ngan kuring Abdi peryogi pikeun nambahkeun éta nilai jangkungna di unggal garis kontur, upami saha weruh kumaha, mangga ngirim kuring komentar atawa posting eta dina ieu forum bakal ngahargaan.
    forum menarik, pitulung.
    tuah ka sadaya

  30. Hatur nuhun g!, Lamun ngatur pikeun meunangkeun bolong na warna poto dina autocad, sarta tambiem sipil, jeung kusabab Kami innexperto on cara ngahasilkeun garis kontur ti bolong maya (naon Jumlah google bumi) hatur nuhun sobat, abdi gé jadi ngantosan waleran anjeun.

  31. babaturan kuring, buka kaca (http://www.sww.wg.am/downloads.html) Jeung ngundeur versi (***** 1.2), lajeng descomprido file jeung kuring ukur dua file muncul hiji kalawan extension * .exe na * .dll sejenna, tapi file séjén nanaon, nganggo 5.2 bumi google punten lamun batur bisa lulus atuh payil 5 liwat dieu kuring ninggalkeun mail abdi
    (Jhq_30@hotmail.com) ti na hatur nuhun babaturan

  32. Hai Yohanes, AutoDesk 3D Sipil sarta brings pungsionalitas impor model rupa bumi digital tina Google Earth. Leete pos ieu.

  33. babaturan kawas kuring ngekspor ngagambarkeun kurva ieu atanapi titik tina Google Earth, program kayaning AutoCAD atanapi 3d sipil, punten abdi peryogi babaturan nuhun pikeun waleran anjeun ...

  34. Saludos Amigos katingal Abdi boga masalah anu sarua Lacho nu contour.kml katingal jeung kasampak tur moal bisa manggihan porfa lamun batur bisa ngabejaan dimana kuring manggihan file ieu atanapi I bisa méakkeun file 5 nu diperlukeun.
    GRACIAAAAAS.

  35. Saé .. Kuring ngagaduhan ContgivingGE v 1.2 tapi éta leungit file contour.kml, nyaéta pikeun ngahasilkeun tingkat cuvas, nalika kuring ngahasilkeun kurva éta nyababkeun kuring kasalahan "ngajalankeun waktos 5 prosedur panggero atanapi argumen" Kuring milarian rébuan pasang sareng kuring henteu tiasa nyandak solusi. punten kuring butuhkeun jawaban sareng file lengkep atanapi program

    miguelcapote@gmail.com

  36. Nurutkeun kana ramatloka resmi nyaéta versi 1.5 tapi anjeun moal bisa leungit ,,, na kawas anjeun gaduh gangguan ,,,,, batur anu teu ngajalankeun di 100%?

    hatur nuhun

  37. Sampurasun ... Kuring ngan ukur meunang ContgivingGE v 1.2 upami kuring nyangkut kuring tapi nalika kuring nyoba umum kurva éta masih masihan kasalahan kuring "run time 5 prosedur prosedur panggero atanapi argumen" eh baca dina rébuan postingan sareng teu aya anu gaduh solusi .. upami aya jalma ngatur méréskeun waé kintunkeun kuring jawaban 🙂

    iDarkOscarS@hotmail.com

    Hatur nuhun saméméhna

  38. Hai I boga pisan dipikaresep pikeun ménta kontur kalawan Contouringge tapi boga masalah badag pikeun programita ku fa lamun batur bisa pasarmela ieu email abdi: deiby_acua@hotmail.com
    grascias beforehand

  39. Hello batur bisa ngabantu atuh kuring narima jandela jeung pesen Google Earth geus dimimitian mékanisme ngajagaan. Anjeun kudu ngabalikan deui Google Earth masihan nampi, lajeng abdi nampi 5 kasalahan kawentar.
    Kuring nyangka respon a upami abdi tiasa nulungan

  40. Jose: Ieu jalan sami di Salam, Magelang yén ActiveX.

    Gandhinhos: Naha anjeun ngadaptarkeun ocx?

  41. Kuring kungsi lowered versi ContouringGE_v1.2 na I digawé sampurna ... tina sababaraha bulan kapengker nu teu make ...
    ayeuna nu urgently Abdi peryogi kuring narima kasalahan 5 kawentar ...
    Kuring diusahakeun kalawan putting file di c: jandéla / Sistim 32
    tapi teu dianggo ...
    sagala pamanggih ??

  42. Rigoleto, anjeun make Google Earth anjeun dina Salam, Magelang atanapi ActiveX mode mogo

  43. hatur nuhun kanggo install program pikeun nyalin jeung pege 7 meunang GGEFramework.dll kieu c: jandéla / Sistim 32

    euweuh masalah jalan

    aya angka nu teu balik moal ques
    pikeun ngimpor kana gambar 3d sipil ngandung ngagambarkeun kurva

    sakumaha Allado 3d sipil titik nuhun

  44. sadayana anu gaduh countoringe nu ngawartosan naon file aranjeunna geus diundeur jeung tempat katut cara urang ngajawab masalah altoque
    amigosssss. teu nyieun loba gangguan. hijina hal kuring peryogi kauninga lamun eta bakal pinuh atawa teu ngalereskeun aranjeunna.
    Kuring ngundeur kaca ieu di luhureun jeung gawéna, masalah badag éta labél henteu diaktipkeun pikeun ngeset dimensi. ngan nu mangrupakeun standar anu.
    lajeng kami ayeuna pikeun mantuan sarta babagi inpormasi.

    garis kontur kaluar ok maranéhna bisa diékspor ka ArcGIS atanapi AutoCAD na kitu masihan presentasi digital hadé.
    Abdi peryogi kana installer pinuh I mibanda lamun diliwatan kuring email abdi geovilc_yuri@hotmail.com na kuring ngirim eta wali cara ngadamel program ieu teu complido.

  45. Sampurasun sadayana ... kuring parantos nguping sareng maca seueur perkawis program PELAKONAN ieu ... masalahna ku anu kuring milari éta dimana-mana sareng kuring teu tiasa mendakan éta unduh upami aya jalma anu tiasa masihan kuring inpormasi ngeunaan mana pikeun mendakanana atanapi upami aranjeunna gaduh I MAJLIS NYABILAN ... SENTIASA SENTIASA ... SUKA HENTEU ... email abdi mangrupikeun freddygonza83@hotmail.com

  46. alusna kuring gaduh versi 1.2 tina inpormasi tapi nalika masang éta naroskeun ka kuring pikeun google earth.msi upami aya anu terang kumaha ngalakukeunana sabab teu aya anu kaluar

  47. AKU DENGAN PEMBANGUNAN ITU DAN NANGGALKEUN UNTUK AKU, Kuring NGADANGKE SN OCX AND IN TRY TO INSTALL IT I DAPATKEUN ANU AKAN GOOGLE MSI FILE; Kuring SIEWAN HENTEU ITEU ATAWA DAPATKAN KULITAN KELUAR 5

    AKU TEU NGENTUH ANJEUN TEMBANG ANJEUN ATAWA TIU TU ANU ANTARA SOMETHING PLS UNTIL SUMA TU ANTARA KOMUNITAS

    mac_flav@hotmail.com

  48. masang countourinGE.
    OJO kudu kahiji geus dipasang google bumi ok, anjeun ogé nyaho pisan ogé anu sawaktos Anjeun masang folder a ieu dijieun dina C drive.
    Ayeuna kabeh payil nu diundeur ti countouringGE nyalin ka folder nu ti google eath ieu dina drive C.
    Lajeng klik tipe segitiga mangrupa salah sahiji golongan file terasrasakeun ikon countoringGE.

  49. teu kedah anjeun gaduh ocx anu parantos aya dina sistem anjeun lebetkeun c drive pc sareng lebet folder 32 systen aya anu henteu diperyogikeun.
    Kanggo anu sanésna, upami anjeun ngagaduhan kasalahan 5 di runtime, éta kusabab gambar anjeun ageung teuing dina layar Google Earth anjeun, anjeun kedah ngajantenkeun sakedik caket sareng hapusan na atos.

  50. upami aya anu gaduh countouringGE 1.1 atanapi 1.2 kuring mohon anjeun kirimkeun ka email kuring kuring bakal hatur nuhun salamina, anu paling penting pikeun nempatkeun dimensi anjeun dina garis kontur email kuring nyaéta geovilc_yuri@hotmail.com.
    Kuring diatur eta kacida alusna masalah ieu sarta ogé ngalakukeun hal séjénna lamun appoyan I ogé sorana kabeh tutors abdi video kawas handles jeung ekstensi lianna.
    masalah Abdi gaduh hiji nu descrage Jigana ieu ngajadikeun sakabeh heran teh teu lengkep tapi teu labél nu diaktipkeun pikeun ngeset tingkat nu
    hatur nuhun, tapi urgent. Mangga.

  51. hellos porfa alquien abdi tiasa lulus countouringGE programita I gaduh salah tapi teu nempatkeun éta labél on kurva.

  52. si mangga lulus atuh program. lamun low
    Kuring datangna tanpa OCX. ==> ivan_24v@hotmail.com.ar

  53. si mangga lulus atuh program. lamun low
    Kuring datangna tanpa OCX

  54. Ka kuring eta teu digawé pikeun kuring ... Kuring geus nyobian sababaraha poé ayeuna sarta masih maca forum loba diskusi Jibril Ortiz, euweuh jalan saprak hijina pamaké anu geus miboga masalah sarua ngajalankeun kalawan versi 1.2 nu boga moal acan direspon
    kasalahan abdi 'Kasalahan 5 runtime: prosedur panggero atawa argumen sah'. Nalika ieu teu lumangsung (pikeun sababaraha alesan) handap ditembongkeun: 'Google Earth geus dimimitian mékanisme ngajagaan. Anjeun kudu ngabalikan deui Google Earth '. Saur anjeun bisa jadi kusabab henteu ngabogaan Google Earth Pro? Vérsi abdi tina program luhureun nyaeta: Google Earth 5.1.3533.1731

    Hatur nuhun pisan.

  55. Jigana program nu boga sababaraha pilihan konfigurasi, kumaha sering anjeun hoyong ngagambarkeun kurva jeung labél nu.

  56. kontribusi pohara alus.
    Kuring boga masalah, rada pertanyaan: Handap ContouringGE na eta digawé katuhu kabeh kajaba yén angka ulah kaluar dina garis kontur. Naha kitu? PCS Naon. Aranjeunna ninggalkeun aranjeunna angka?

    Hatur nuhun, ciao.

  57. Sumuhun, éta ContouringGE 1.2 euweuh perlu sababaraha tahapan dijelaskeun di dieu pikeun Vérsi 1.1

  58. Alus ... kuring ... digawé sampurna.

    karya panon .... Anjeun teu bisa jadi kacida alusna dipedar naon instalasi.
    Google Earth normal mibanda, teu karya pro sarua.

    Hiji ruang lingkup, plug-in pikeun Google Earth, Maksudna kana ContouringGE 1.2. Mangrupikeun vérsi uji coba ... anjeun teu terang dimana anu lengkep anu tiasa nampi kuring? ? ??? punten anu gaduh aksés pikeun ngirim ka mail ... punten ...
    jorgefscape@gmail.com

  59. Kabeneran aya yén pakakas anu cukup mangpaat nalika urang henteu gaduh cakupan kontur; kitu, kedah dipertimbangkeun yén sénsorasi tina kurva ngan pakait sareng interpolasi darat; Kuring nampi kesan yén sababaraha modél lega. Atuh naon latihan sareng bahkan persamaan ka 50 meter langkung seueur atanapi kirang ogé, maka urang henteu "meunang" nanaon. Ahh !!!!!!, versina diropéa sareng seueur léngkah anu diperyogikeun.

    blog alus teuing, pisan entertaining egeomates.

    P. Sanhueza

  60. Sigana anu teu ragrag, tapi rubakpita nu nu nuju Mayar geus overtaken ku lalulintas tinggi.
    Iwal nu boga web mayar leuwih pikeun rubakpita gede, urang kedah nyangka yén bulan tungtung sabab ieu mayar per bulan.
    Dinten kahiji kaca April kedah sadia deui ... jeung bakal keur bulan, nepi ka wates lalulintas Anjeun ngaleuwihan naon anu Mayar.

  61. estimasi:
    Naha anjeun terang naon anu kajantenan dina halaman dimana mana kontén diunduh? Blog anjeun saé pisan

  62. Kabeneran aya prosés instalasi rada pajeulit supaya tungtungna teu operasi aman ...
    Kuring teu apal mun kuring kantos disebutkeun dina blog teh tapi aya hiji aplikasi pisan mangpaat tina Valery Horosunov (Valery35 dina Komunitas Google Earth), kalayan anu - diantara loba hal, anjeun tiasa ngahasilkeun contours. Sajauh sipatna museur, aplikasi anu mibanda kamampuhan pikeun ngadalikeun Jumlah tingkat keur ngagambarkeun kelir anak, gradién na smoothing.
    aplikasi ieu disebut KML2KML, URL anjeun:
    http://kml2kml.geoblogspot.com/
    Versi cheapest waragad $ 50.-. Kaula teu yakin sahiji ciri versi 3 aya.
    hal séjén ditawarkeun nyaéta:
    - sari data ti lapangan jeung keur ngahasilkeun outlines anak, titik-titik, grids.
    - file Impor shp, GPX, NMEA, txt sarta log
    - Buka hiji KML tur otomatis ngahasilkeun région
    - Hasil "ubin" gambar dasar Google Maps.
    - Tangtukeun lokasi poto (kawas placemarks atanapi overlay gambar ngagunakeun GeoExif tina ieu.
    - Nyusun sarta mesen KML ti sababaraha KML
    - Ngalarapkeun fungsi matematik dina generating nu plottings of superfice.

    Atoh, éta alus pikeun ngahemat waktos tur meunang leuwih jus mun gé.

    Hatur nuhun tur Wasalam!
    Gerardo

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.