Facebook: video pikeun surveyors darat

Dina leaps na bounds Facebook Becomingta janten alat umum pikeun komérsial sarta atikan. Ngarah "Internet tina jalma-jalma" pausahaan ngayakinkeun penjahat anu aya ka jalma-jalma antisnambut-masing-masing, anu nyayogikeun nilai salamina jaringan sosial konvensional. Salah sahiji fitur anu paling saé nya éta kamampuh pikeun nyebarkeun video, Abdi bogoh betah nempo poto eta dina resolusi luhur sareng tag aranjeunna. Waktos Salami abdi ningalikeun anjeun conto pikeun dipikaresep nganggo alat CAD pikeun aréa rékayasa, anu pangsaéna anu ku kuring ditempo saprak kuring nyiptakeun review ngeunaan AUGI. Ieu pergaulan mahasiswa Surveying di Otonom University of Santo Domingo (UASD), Anu katingalina sareng gagasan agung jalma, langkung ti promosi komuni sosial pasti bakal mangtaun panganut ku ngabagikeun bahan kualitas ieu anu paling praktis kelas kelas jeung batur aya réspon kana komunitas AUGI. facebook pidio facebook

Nepi ka kiwari aya langkung ti video 30 kalayan latihan anu dijelaskeun léngkah-léngkah, kalolobaan kalayan audio sareng kasabaran dugi ka ngadeukeutan sabagian salian.

adjustment tina plotAdjustment tina plot, aya dina tilu bagian kalayan audio latar tukang. Includessina ngandung konsép dasar sapertos pamakéan fungsi pikeun transformasi derajat, menit, detik nepi ka radian sareng trigonométri dasar.
Jaringan hidrolik 3d sipilItungan tina Jaringan hidrolik ngagunakeun AutoCAD Civil 3D 2011. Pisan eksplisit némbongkeun rugi dina sistem pipa.
Desain jalan raya jalandesain jalan ngagunakeun Jalan Raya, hiji program gratis. Nagara ieu aya di opat sesi, najan sofwérna lami satengah, éta kénéh kénéh sarta sanggup. Hal ieu ditingalikeun tina seueur awan anu aya, wujudan horizontal, desain kelas sareng panyiri na tutuwuhan.
3D sipilAnalisis surfaces di Sipil 3D. Ngawengku tekad DAS na peta lamping.
Ulikan awalAnalisis data pikeun ulikan awal ngagunakeun Eagle Point sareng ngundeur basa élévasi di Google Earth csv nganggo Digipoint Zonum.
propil tutuwuhanDesain jalan ngagunakeun Sipil 3D ti file CSV. Includesta kalebet generasi beungeut, perenah horizontal sareng generasi ti profil tutuwuhan. Ieu anu pangalusna, nyaéta sakadar sesi 9 anu ngawengku desain bagian has sareng generasi runner.

Pidéo séjén ngawengku:

  • Itungan aréa jeung bagan tangtu ngagunakeun alat HW
  • Jieun beungeut ngagunakeun AutoCAD 3D Sipil
  • Jieun beungeut ngagunakeun a DEM USGS
  • Nimba titik COGO ti koridor
  • Desain jalan awal turun Kurva tingkatan ti Google Earth ka 3D Sipil.
  • Dilabélan tina koordinat kalér sareng wétan ka unggal méter 20
  • Mikawanoh kurva tingkat anu disusun dina 3D Sipil Land Desktop. Hal anu sarupa sapertos katingali dina pidéo anu sanés ti Eagle Point mun Sipil 3D sarta ogé Global Mapper DEM nuju Sipil 3D.
  • Poto animasi nganggo Sipil 3D plugins de 3D Studio Max.

Klik kana: Upami anjeun ngémutan yén Facebook mangrupikeun gelombang barudak anu pelanti umur dina umur maranéhanana anu ngomong pisan kanyahoan nalika ninggalkeun sakola, Anjeun kedah marios deui sabab kusabab upami anjeun hoyong ningali video anu anjeun kedah kedah ngadaptar. Urang bakal ningali silih dinya Ogé pikeun eta hal dina kahirupan, anu ayeuna sareng isukan, teu badé Anjeun ngundeur pidio.

4 Jawaban kana "Facebook: video pikeun surveyors"

  1. Kuring nempo kaca ieu pikeun surveyors sarta pohara menarik, ucapan salamet

  2. Cta tiasa masihan kuring nami kumaha mucunghul di FACEBOCK

  3. Kursus-kursus metot pisan, khususna di nubuatana anu aya sok hal anu anyar

  4. Abdi hoyong diajar tina paddles anu anjeun nyebarkeun, hatur nuhun. Salam

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.