seminar PowerCivil on Latin America

roadandsitedesign98

Insinyur Edmundo Herrera bakal maturan seminar dina fungsionalitas nu boga produk Bentley diadaptasi pikeun Amérika Latin, dikedalkeun sakumaha PowerCivl Latin America, sakumaha tuh pikeun Spanyol.

tanggal: Juli 15 2009 tina
jam: 10: 00 am (Méksiko) 12: 00 pm (Argentina)
durasi: 1 30 waktu menit
ongkos: bebas
instruktur: Ing. Edmundo Herrera

PowerCivil téh sarupa jeung naon ieu dipigawé ku PowerMap, tapi kalawan adaptasi Geopak Engeneering jas jeung paling loba dipaké dina rékayasa sipil, utamana di wewengkon program Jalan Raya, najan palaksanaan karya liniér sarta infrastruktur boga ciri pikeun Bandara, embankments , PLTA, Pertambangan, platform, Bridges sarta Téknik Port.

Bentley GEOPAK PowerCivil nyokot kaunggulan nu earns kasatiaan pamaké Bentley, utamana dina logika panels karya nunjukkeun grafik runtuyan bearing prosés utama dina rarancang jeung ngawaskeun karya infrastruktur sipil, lian ti speed processing on Microstation éta undeniable, sahingga transaksi kalayan jilid badag data tanpa sacrificing banding, anu junun tetep bade ti versi V8.5 (Clipper) kana XM na V8i. Di handap ieu mangpaat utama announcing Bentley ngeunaan PowerCivil:

PowerCivil téh hijina software digawe sarta ngandung standar sorangan pikeun Amérika Latin, sababaraha fitur nu particularize téh:

  • Motong sababaraha surfaces keur ngahasilkeun volumetry strata.
  • Generating sub-surfaces tina file panyilidikan.
  • otomatis ngahasilkeun rencana lantai, lanté / profil, keureutan ku suku datar dieusi ku cara otomatis nurutan data proyék sorangan.
  • Jieun transisi pajeulit antara embankments bahan béda.
  • Otomatis nempatkeun tembok panahan sakumaha ieu perlu.
  • laporan dihasilkeun gaduh stratigraphy informasi, teu ngan motong sarta keusikan basajan.
  • Sagala robah dina komponén ketebalan di Amerika Latin anu parametrik Power Sipil.

annotations sumbu anu gampang, ramah tur dilakukeun dina detik
Power sipil Amerika Latin boga sistem quantification dumasar Konci pamayaran kanggo laporan disambungkeun ka file dinamis pikeun costing barang gawé.

  • Berpungsi jiga euweuh sejen, jalan sampurna kalawan data nyata jeung badag dina detik (triangulation of surfaces 300 Megabytes file dina waktu kurang ti 1 menit).
  • Parobahan proyék nu dijieun sacara real waktos tur efisien.
    Paling bathymetry di dunya, nu Panama Terusan, migunakeun salaku baku saprak 1993.
  • Rojongan di Spanyol.
  • Pisan pamaké friendly. The desain paling hese dijieun dina jalan diatur sarta gampang.
  • Jilid dilakukeun dina detik.

GEOPAK Bentley

propil annotation ramah
beungeut surfaces teu dijieun tina triangles, model ieu langkung triangulated dijieun tina fitur calakan anu bisa ditampilkeun na projecting propil pikeun ngaleungitkeun sababaraha kasalahan dina konstruksi.

Anjeun tiasa ngadaptar didieu, sarta di dieu anjeun bisa leuwih jéntré ngeunaan PowerCivil

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.