Jadi nyambung seminar online 2009

Jadi seminar nyambung 2009 ti reformatting konferéensi taunan Bentley, arguing yen krisis global bisa mangaruhan pamaké -na pikeun ngarambat ka Amérika Serikat dina Méi, nu seminar online diusulkeun diawalan dina urutan pikeun ngahontal teu ngan maranéhanana anu bakal hadir acara tapi anu teu boga spent fasilitas $ 2,000 bisa ngarugikeun lalampahan alam ieu.

"Kalawan leuwih ti 150 of pangalusna lila sarta produk seminar, runtuyan seminar online disambungkeun nyaeta cara pangalusna keur duanana professional sarta pamingpin bisnis di infrastruktur tetep nepi dina tren panganyarna dina praktekna jeung téhnologi, tanpa runtah waktu jeung expense of iinditan ka konferensi a "

ceuk lulugu perwira pamasaran Bentley, Ed Mueller.

"Kuring éta eusi ngeunaan hiji 'konferensi-kualitas profésional', dibawa ka desktop Anjeun haratis"

nu anyar

Ku kituna, ti bulan Juni nepi ka Nopémber aranjeunna dijadwalkeun leuwih seminar 150 nu bisa ngarasakeun tina kanyamanan tina sambungan desktop na internét biasa.

Di awal anjeunna teu nelepon kuring loba perhatian, utamana kusabab kuring bungah ngeunaan lalampahan kuring biasana hadir, tapi ayeuna éta geus ditémbongkeun pungsionalitas Kuring mikir yén lamun ieu suksés bisa jadi éta Bentley megatkeun ngaganti permanén nu periodicity tina konperénsi atanapi sahenteuna durasi na konsentrasi dina Kudu diideuan téh ngan sababaraha dinten. Ieu terrified kuring.

Tapi tingali nu Bentley geus ditawarkeun sertipikat mun ulang accredited Bentley Institute nyokot seminar. Sagedengeun ti eta, anjeun bisa ninggalkeun aranjeunna sadia pikeun nempo online saloba kali sakumaha dipikabutuh, nu méré beuki bermakna ti 25 menit ti nilai konferensi hirup.

Rupa seminar

Aya tilu jenis:

alus Praktek

Dikintunkeun ku professional infrastruktur di sabudeureun dunya, sesi ieu nyangking pandang proyék on lila pangalusna keur desain, konstruksi jeung operasi jenis husus proyék infrastruktur, kaasup nu runtuyan seminar dina unggal di handap jejer: sasak, cadastre tur ngembangkeun darat, komunikasi, Utiliti sarta gas, pertambangan jeung logam, minyak jeung gas, karéta jeung transit, jalan, cai jeung kokotor.

produk Bentley

Diwakilan ku executives luhureun produk Bentley na dirancang pikeun pamaké duanana ayeuna jeung engke, sesi ieu fokus kana téhnologi némbongkeun fitur panganyarna na kamampuhan tina portopolio software pikeun sustaining V8i infrastruktur.

Lajeng?

Teu design goréng anu dibéré panganteur disambungkeun, sanajan nyiksa JavaScript geus Isro ka ekstrim tina teu nguji éta ogé dina panyungsi béda jeung kuring ieu perlu ngagunakeun Safari di fungsionalitas misalna. Kuring resep Chrome tapi Safari pernah gagal ... acan, sanajan maké IE eta ngarugikeun kana ngajalankeun "ngadaptar" nu ngingetkeun kuring ngeunaan kumaha canggih nyaeta tombol wengi sarta panyakit hijina Melquiades bisa waras di Macondo bisa jadi bothering browser kuring ... atanapi neuron abdi.

Pikeun beroperasi Sistim ku lulugu kolom tur jadi sadar kaluar jandéla anu paling bangor. Sanajan umum di AS pisan sambungan stabil, fungsi teu bisa dirancang sacara éksklusif pikeun pamaké ieu. Loba kénéh resep 512 cukup sarta kami ogé geus junun ngajawab isu paling dasar navigasi kalawan kirang duit jeung kalawan pesen hadé mun teu leungit kasabaran.

Kami punten, sababaraha kasalahan geus lumangsung!

kasalahan geus-geus asup tur bakal reviewed ku staf teknis urang. Samentara éta coba pamundut deui atawa nulis / nyebut urang keur pilihan bantuan salajengna.

Tungtungna, fungsionalitas daun teuing mun aya butuhna, sanajan saatos awan register masangkeun baki kuring anjog sarta sababaraha poé sanggeus hiji apology teu bisa dihampurakeun, tapi sakali dipikaharti di obstinacy of webmaster, nu kabeungharan informasi compensates.

Pilarian bisa dilakukeun ku "sadaya", "cicing" sarta malah "dina paménta". Lajeng daftar bisa dumasar lulugu, boh dumasar titimangsa, subjék atawa organisasi.

Jadi seminar nyambung 2009

Di handap ieu conto tina seminar di geospatial nu:

seminar

organisasi tanggal

Spasial teu Husus

Microsoft Corporation June 24

Outlook pamaréntah

Bentley Juli 1,

Kota Iraha Urban Base Peta

T-Mappy Juli 15,

Mastikeun Precision jeung akurasi di Mapping na Cadastral Implementations Pendaftaran

Bentley Juli 29,

Persiapan Rencana Master Maké ilmiah Base Maps

Planning Town Gkk jeung arsitéktur C September 9,

3D Kota GIS

Bentley September

Pangropéa of Spasi Public, Émbaran Geospatial pikeun Manajemén asset

Oranjewoud BV Oktober

Tanah Saréal na GIS: Témbongkeun Me Duit teh!

Walanda Rail Real estate (NS Poort) Oktober

Integral tina Émbaran Geospatial dina perusahaan Lingkungan

Bentley Oktober

Ngagunakeun ESRI GIS Data dina Lingkungan Téknik

Port of Long Beach Nopember

Leveraging Émbaran di Bentley Téknik ESRI Workflows

Bentley Nopember

Modeling ngamangpaatkeun Téhnologi jeung Jieun leuwih éfisién tur Robah Desain

KASL konsultan Insinyur Nopember

Nerapkeun Data GIS mun Maps Radar Video

Administrasi Federal Aviation Nopember

Di dieu anjeun bisa ningali seminar séjén.

Lamun, anjeun geus katempo, sadaya anu dina basa Inggris (kawas konferensi). Hayu urang tingali lamun babaturan urang di Amsterdam jeung Mexico nu ngarah jasa ieu kana speaker Spanyol, beuki kiwari ti ngumumkeun Power sipil pikeun Spanyol Kakuatan sarta Sipil keur Latinamerica.

Pikeun ayeuna mah kuring didaptarkeun dina mimitina, ngagambar kacindekan sakumaha rasa goréng sanggeus webmaster ngagabungkeun aspx kalawan JavaScript kawas beasts moal bakal leungit, sanajan keur kuring mah nyandak hiji gawena adrenaline.

Ah ... Adrenalin: Delicious!

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.