Baca Saratus Taun of katiisan di jam 12

saratus katiisan Ngabayangkeun anjeun gaduh lalampahan panjang jam 12, jeung anjeun ngarasa kawas maca anjeun Hadiah Nobel widang sastra García Márquez ulubiung.

Cara pangalusna nyaéta mésér buku jeung baca roman heubeul, keur $ 26 di Kawajiban Free, pernah cukup sabab buku in a library jeung maca willingly téh pinuh kahayang. Anjeun oge bisa dibeuli dina Amazon pikeun $ 13 waragad pengiriman barang henteu sadia pikeun jenis ieu karya KindleTapi lamun éta bakal leumpang ku $ 10.

Cara alternatif sejen nyaeta ngadangukeun sangkan ngajalankeun, mun ngalakukeun sababaraha parabot dasar tur welas menit ngeusian sahenteuna. Ieu cara pohara alus nganggo eta lalampahan atawa jam bari maneh antosan anjeun bogoh tapi teu puguh.

1. Internét download

Kuring kudu netelakeun yen aya loba buku klasik anu hak cipta geus kadaluwarsa atawa anu pernah didaptarkeun, sarta ieu bisa diundeur ti Internét tanpa incurring illegality. Dina hal ieu kuring bakal nangtukeun conto saratus taun ti katiisan, sabab katuhu téh naon Kuring geus maca deui dinten ieu (tapi heubeul) ngartos lengkah saterusna Mel Zelaya, Éta kiwari pikeun ngamimitian capitulation of Neerlandia (ieu nalika anjeunna ngabejaan aranjeunna: Candak aranjeunna dimana p ... Abdi terang naon anu rek).

Keur kaperluan pendidikan, ieu téh tempat dimana aya tumbu kana buku sadia dina format txt, doc na pdf:

http://www.bibliotheka.org/?/buscar/Garcia%20Marquez%20Gabriel

2. Ngarobah ka txt

Ieu ngan merlukeun file dibuka kalawan Adobe Reader 9, sarta nitah simpen salaku txt. file MB 1.9 808 pas kb.

3. Ngarobah téks kana audio (WAV txt)

Saratus taun katiisan Pikeun ieu kami nganggo baku SodelsCotKalawan pilihan pikeun ngarobah tulisan kana audio, urang milih nu format file téks, abdi resep WAV sabab mp3 boga kualitas goréng sanajan beurat URANG SUNDA, lajeng jadi mindeng 12 kHz sarta tetep diaktipkeun pilihan XML tag anu teu dipalire.

Mencét tombol "ngarobah", prosés dimimitian ngan 11 menit na file nu dirobah. Kaca 494 8 "x4" format file 997 MB langgeng jam 12 57 jeung menit maca kalayan hormat jelas keur skor nu.

Saratus taun katiisan

Lajeng éta hitungan bringing kana memori Aigo terasrasakeun perjalanan.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.