Companion désainer urang, pelengkap gede 3D Sipil

Ieu salah sahiji sababaraha solusi ditawarkeun Eagle Point, pausahaan anu sarua anu dina nineties mimiti urang impressed kalawan sagalana maranehna AutoCAD. Samoja Point Sanggeus Selang slight nu manéhna hayang bakti ka ampir sadayana parusahaan mulih deui ka Tujuan aslina, teras AutoDesk sarta miboga sababaraha senang jeung aplikasi pikeun rékayasa, arsitéktur jeung konstruksi, nu ayeuna nangtung Revit na Sipil 3D.
Desainer urang Companion facilitates nu dijalankeunnana tugas nu bisa dipigawé ku AutoDesk 3D Sipil, tapi otomatis digawé di hambalan pangsaeutikna, hayu urang sahanteuna hiji conto:
3d sipil Eagle Point
Simkuring geus boga permukaan kalayan garis kontur sarta naon urang rék aya:

  • Projecting hiji jalan sareng katuhu jalan 8 méter sarta radius curvature 65 méter.
  • Desain tumpak katuhu kalawan kriteria 400 méter pasagi.
  • Ngarancang kavling ditinggalkeun ku kriteria of 600 méter pasagi.
  • Salaku jalan teu cara kaluar, di tungtungna urang nempatkeun mulang, maranéhanana dipikawanoh salaku cul-de-sacPisan umum ulah lalulintas sarta nois di wewengkon padumukan.

Muhun, anjeun ngan kudu buka tab nu Desainer urang Companion, Pilih pilihan nu tarik StreetEusian parameter jeung ieu bakal ngangkat kami panel 3D Sipil keur nyieun alignments.
Urang tarik sumbu sahiji jalan na siap, urang bakal rencanana subdivision, kalawan plot diakomodir jeung kaayaan jeung centroid na numbu ka aréa anjeun sarta jumlahna loba, tetep aréa ngadegkeun. Ogé pintonan profil sejen kalayan stasion tur pagunungan sarua jeung pabrik.
3d sipil Eagle Point Ayeuna, sangkan balik deui di tungtung cul de sac, urang kudu milih Teundeun cul-de-sac, Lajeng milih lamun eta mana ka pusat, ka kénca atawa ka katuhu, anu radius curvature jeung aréa plot kriteria nu ngurilingan éta.
3d sipil Eagle Point

Sarta presto, urang ngagaduhan dinya.
3d sipil Eagle Point
Undoubtedly, sadaya ieu bisa dilakukeun ku AutoDesk 3D SipilTapi lamun urang ngabandingkeun Jumlah léngkah sangkan alignment, teras jieun pefil, make jeung plot jeung cul-de-sac. Pasti nyimpen téh signifikan.
Saluareun eta, upami urang nyieun hiji perobahan. Contona, mindahkeun sumbu sahiji jalan di salah sahiji titik, sagalana geus diropéa dina laleur, tetep kriteria.

Desinger urang Companion. Simplify karya disain kalawan AutoCAD 3D Sipil duanana sakumaha Wasalam tazado sakumaha generating laporan on surfaces wangunan, alignments, jalan, bagian cross, plot, jilid cut / eusian jeung sistem plumbing.
Tungtungna, desainer urang Companion mangrupakeun tugas urang ngalakukeun kalawan 3D Sipil, saderhana Kabiasaan umum désainer.

Bari Kuring geus diringkeskeun dina aplikasi dina plot dinamis pakait sareng garis puseur taxiway, aya fitur sejenna dina isu sejen, kayaning nempatkeun hiji pipa profil inlet malah upami ieu teu dirancang hiji parkir design jaringan lengkep dinamis dina urbanisasi, nyieun hiji 3D polyline pakait sareng permukaan ti projections anting, jsb
Keur diwangun dina panganteur anyar, kami nganggap yen moal boga masalah kasaluyuan sareng versi 2012 3D Sipil baris geura-giru ningali taun ieu. Dina video ieu Anjeun bisa ningali kumaha intuitif alat, sareng dina jandela leutik anu sarua, tapi ngan ku 3D Sipil.

  • Buka désainer Companion
  • nganjang Samoja Point
  • Buka 3D Sipil

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.