MDT, A solusi lengkep pikeun proyék-proyék Surveying & Teknik

Kalawan leuwih ti pamaké 15,000 50 di nagara sarta sadia di Spanyol, Inggris, Perancis sarta Portugis diantara basa sejen, MDT nyaéta salah sahiji anu pang ngaapresiasi ku pausahaan aktipitas aplikasi geoengineering spiker Hispanik.

APLITOP boga di portopolio miboga opat kulawarga aplikasi: proyék surveying, aplikasi widang kalayan total stasiun atawa pakakas GNSS, torowongan sarta photogrammetry digital. Dina hal ieu urang nyarita ngeunaan MDT, anu pamaké utama anu administrations publik, pausahaan konstruksi, rékayasa, arsitektur, urbanism jeung pausahaan dedicated ka wangunan, quarries, pertambangan, lingkungan, jeung sajabana, kitu ogé profésional bebas.

MDT bisa dipasang dina versi béda tina AutoCAD, kaasup nu paling anyar, sakumaha ogé platform langkung mirah lianna, kayaning BricsCAD na ZWCAD.

struktur modular

MDT diluyukeun kana perlu pamaké ngaliwatan hiji inti scalable nu bisa dumasar kana versi baku atawa profésional, sarta sababaraha modul pilihan pikeun surveying, gambar jeung mega titik.

La Vérsi baku ngamungkinkeun modeling hiji rupa bumi maké titik dicokot ku sagala total stasiun atanapi GPS, ngahasilkeun contours, ménta propil longitudinal na transverse, ngitung jilid bédana bolong atanapi propil, sarta visualize rupa bumi di 3D.

La Vérsi profésional dirancang pikeun mantuan pamaké dina sagala fase realisasi tina hiji proyek jalan, kamajuan, quarries, Pertambangan, jsb Ieu ngawengku sadaya fitur sahiji versi baku sarta ogé boga parabot pikeun ngarancang alignments horizontal na nangtung, propil proyék gambar longitudinal na transverse, ngahasilkeun dina rupa bumi dirobah, ukur kubik, stakeout, jsb

El modul topografi Éta mangpaat pikeun ngolah total stasiun, ngitung koordinat titik, sarta ngimbangan jaringan traverses sarta nedunan koordinat transformasi antara sistem rujukan geodetic na projected.

El modul Imaging Eta ngidinan Anjeun pikeun muka gambar georeferenced kana posisi terus selapkeun gambar kalawan lokasi, dibagi kana daun sarta tauco, ngarobah resolusi nu, nyieun pangaluyuan na deformations, aksés ka jasa pemetaan web (WMS), jeung sajabana

El modul awan titik Hal ieu ngamungkinkeun pamaké pikeun nempo jeung mega titik prosés direbut ku téhnologi LiDAR, scanner atanapi aplikasi photogrammetric, bisa ngatur jutaan file diimpor titik paling umum ngeunaan format. Titik bisa jadi digambarkeun ku warna alami, inténsitas atawa kategori. Ogé éta dibangkitkeun longitudinal na transverse propil ti polyline atanapi aci jeung modél digital nu bisa diékspor ka CAD.

7 balesan pikeun "MDT, A solusi lengkep pikeun proyék-proyék Surveying & Teknik"

  1. AKU GURU TOPOGRAPHER, KUMAHA NANGGAL PROGRAM DIA VALID AND KUNG ANU MANGKU ITU, IT AYA KANGGUTAN KOSIS ATAWA UNTUK MEMBANGKAN PAKEJEAN AYA NU DENGAN PROMOSI KUMAHA ANTARA

  2. olah,
    Gostaria de testar atanapi program MDT TOPOGRAPHY.
    Salaku Posso atanapi beuli.
    cumprimentos,
    António Petiz

  3. program jeung ngembangkeun loba varian

  4. Kami kabetot dina kursus harga Kolombia mangga

  5. Hello Ana Maria, Wilujeng sumping di Aplitop!

    Kahiji nyaeta mun hatur interest anjeun dina brand urang, produk jeung jasa, kami yakin yén moal papanggih ekspektasi Anjeun.

    Anjeun bisa ngirim surelek ka soporte@aplitop.comUrang bakal dikirim Anjeun inpo ngeunaan kursus online kami dimana kinerja sarta durasi tujuanana, nu dipedar 2 bulan, upami anjeun mibanda patalékan urang bakal senang pikeun mantuan anjeun.

    15.000 ayeuna gaduh lisensi aktif di sakuliah dunya, sahingga urang neruskeun dianggap salaku rujukan teknis respon, kualitas sarta layanan dina ngembangkeun aplikasi software pikeun Surveying sarta Téknik Sipil.

    Pangalusna Wasalam,
    alat-alat komersil APLITOP
    David Vincent

  6. Abdi hoyong terang upami aya kursus gratis keur pangangguran MDT ... online atawa nyanghareupan ... keur pangangguran

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.