hotél Silken, méwah jeung kapribadian

A hotél salawasna nyiar papanggih sarta méré layanan pangalusna; Tapi ngan sababaraha ngatur bisa dipikawanoh salaku pangalusna, sarta ieu mangrupa kasus Silken Hotel ranté, nu sagemblengna dedicated mun nyadiakeun layanan pangalusna sarta kualitas pikeun tetep pikaresepeun.

Waktos parantos junun nyieun rantay hotél Silken, salah sahiji nu panggedéna jeung paling dipikawanoh ti Spanyol, cacah dinten kalayan hotél 34. Silken hadir di kota utama, kalayan hotél Madrid, Barcelona, ​​Zaragoza, Valencia, Burgos, Salamanca, antara séjén.

Kabéh rinci tur moments anu penting pikeun Silken, ti datangna di hotél anjeun bisa ngarasakeun wilujeng sumping haneut tur tur ngahargaan desain unik, kalayan rengse; jadi hotél ranté 20 geus boga sertifikasi ISO jeung Q - Wisata Quality.

MAD_PUAM-Exter-1 Unggal hotél boga kapribadian sorangan, tinggal di aranjeunna bakal salawasna jadi hiji pangalaman jeung ogé mawa kauntungan resep janten bagian tina Club Silken mana kalayan tiap nganjang titik anu narima pikeun tetep bébas di hotél ranté.

Salaku bagian tina tumuwuh ranté ieu taun 3 bukaan anyar bakal dilakukeun ku hotél di MadridLondon tur Berlin; jeung 2010 Silken hadir di La Coruña, Alicante na Las Palmas.

Ngaliwatan website Silken tiasa pariksa ketersediaan kamar di unggal hotél ranté, neangan harga pangalusna sarta lamun reservations dijieun dina datangna teh botol anggur bakal pangajén jeung bisa milu nu teken pikeun sabtu minggu bébas di ekslusif hotél Puerta America Madrid.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.