isu teknis pisan saeutik Kongrés Agrimensura

Hello lembut geus kongres a bener produktif, bermakna pikeun Guatemala na hiji momen anu penting di Amérika Tengah. Sateuacan ngawangkong ngeunaan aspék téknis kajadian -nu ukur resep nonton kuring- anu bakal entertaining poé datang, kuring butuh keur teundeun sababaraha konteks di basting bébas I bisa ngamangpaatkeun sarta pasti masih dina kategori hiburan sarta inspirasi.

D: \ DCIM \ 104MEDIA \ IMG_0857.JPGÉta aneh mun ngadenge sora batur nami egeomates, payung ngabawah I sumping dina kasempetan ieu. Kami puas yén usaha ieu saluareun mimiti salaku Blog, ayeuna kalayan leuwih ti datang bulanan 37,000 bisa dianggap keur kontribusi maranéhna pikeun diomongkeun konteks geospatial, teras mulih dorongan nalika profésor anu ngabejaan Anjeun yen mahasiswa disebatkeun salaku sumber anu bisa ngalengkepan ngaran panulis pikeun anonymity maranéhanana. Hal dina kahirupan, sedengkeun nu sejenna teu ngadangukeun ulah ngarasa hiji lega komentar online atanapi patarosan dina dimensi obrolan. Nutup prelude ieu, kuring kudu nyebutkeun yén éta geus mangrupa hak husus pikeun ngabagikeun podium jeung jalma anu dina isu ngeunaan manajemen diwengku sakumaha Martin Wubbe of Kadaster, Diego Erba Lincoln Institute, Javier Morales ITC, Mario Teguh Pimetto Cadastral Córdova jeung Jean Roch Lebbeau SEGEPLAN.

Kuring lasut sakumaha anjeunna ngahontal Quetzaltenango, tilu jam ti ibukota leuwih waktos usaha ninggalkeun bandara dina kotana rada congested salila jam puncak. manteng ieu aub hiji sawala di jalan na saeutik sare proporsional jeung parobahan dina jangkungna justifies bulu abu, @ 14.66 linier kilométer sarta @113.47 di luhurna délta nempo titik balik, balik ti cheekbone kénca parcialidades Totonicapan anjog di 3,330 méter dpl (euweuh jalan).

Tenderly, abdi ngartos yen ieu téh bingung rongkah mah teu perlu di artikel ieu, tapi éta bagian tina balik deui, pilari sagampil I cruised awan kaki 33,000 ujung wewengkon UTM 15N na 16N, nguji GaiaGPS dina iPad keur motret satelit di luhurna ieu sareng speed. Kami melang mun meunang @Home, anu budak ngajalankeun sabudeureun tur ngarasakeun dijilbab magic anu ngahasilkeun 14 taun nikah jeung kamungkinan leuwih ti 17 nyaho anjeun aya di dinya. Kombinasi aneh madness, markisa na rasa garing nu ngurus penampilan anjeun, nu jelas beda jeung gaya anu madman séjén anu percaya yén pakean anu hijina sarat pikeun buka di luar.Jocon

Kuring ngabejaan ka maneh, ieu alus babagi kalawan urut guruna Pondok Pasantrén dina taun kuliah kuring, maranéhanana coincidences hébat nu hirup di dieu di Quetzaltenango sababaraha bulan ka tukang. Narikna, 24 taun engké dahar jeung kulawarga anjeun sarta ngarasakeun alus Jocom, tepung di wewengkon ieu kaasup hayam dina sop héjo, stoked kalawan tortillas haneut, béas na teh kayu manis anu nyieun nepi ka jiwa polygonal kabuka anu teu ngalakukeun mil ... atawa pon kitu tambahan. The threads nu ngabeungkeut carita tacan bisa nyingkahan kuring apal moments sahiji budak leutik mah, nalika kabiasaan kénéh goréng tina guerrillas FMLN dijieun kuring neangan kabebasan di nagara sejen tur ditandaan delight kuring diperlukeun keur indit.

bonifazDina Quetzaltenango I ari di Posada Bonifaz, ngalamun Kuring ngarasa perusahaan ampir kawas anjeun di dieu. tempat nu geus di sabudeureun 1936, mangrupakeun tempat pisan cozy yén kuring nyarankeun, gigireun taman sarta bagian tina hiji kontéks nu teu bisa dihindari balik kalawan lampu wengi na jaket alus lantaran tiis nu aya carita sejen. Puseur bersejarah ieu téh bukti berharga tina hiji taun digawé aman tina kotamadya, keur recovery tina warisan sajarah jaman penjajahan.

Saterusna kuring ogé bisa ningali bukti berharga lian ti taun ti Spanyol Putra; Padepokan tina El Carmen di Salcajá; Garéja pangkolotna Katolik di Amérika Tengah, diwangun deui dina 1524 nalika Spaniards éta penjajah leres; teu merta sakumaha maranehna ngalakukeun ayeuna jeung Yayasan gvSIG tapi kalawan sumanget anu sarua anu sigana leungit leuwih waktos.

Abdi geus resep kana coincide jeung waktu adil, dina bulan Agustus keur ngahargaan ka San Luis Rey de Francia; Aranjeunna reverberate waktu nalika ngambah intangible teh; najan dinten kembang jumps di awéwé mawa barudak maranéhanana dina bék maranéhanana, ngagem has costume warni: jenis blus disebut Güipil sarta hal kawas rok katelah Corte, Tret nu geus di bangga tina akar teu maot na sanajan maranehna pisan sababaraha cabang. Teuing goréng éta menari Palo Volador geus teu anéh latihan di batang a orientasi tegak di alun ieu pangsi of a karinjang puteran, ti mana ngagantung dua jalma dina hiji spinning loop dina rasa ngarasakeun anu sipatna kaluar teu mung panon ku spin centripetal on unggal π / 4. Ieu bakal sejen waktu nu bisa marengan kuring, abdi balik ku Rabinal na Baja Verapaz dimana aranjeunna nyebutkeun aranjeunna tetep latihan.

église San Jacinto, Salcaja

Ayeuna mah boro parades sakola, rides, bullfights sarta sababaraha campuran Spaniards dibawa tarian nu dibikeun; henteu panjang alus lamun dibarengan ku sup hayam jago sareng Papa Paches sarta babagi ka guyonan alus cageur / ditarima karesep gending sentral sakumaha ukur bisa ngabejaan.

Sangkan lembut, ieu geus di levity tina lalampahan anu ditinggalkeun kuring rasa alus, tinimbang konteks budaya sabudeureun Walungan Salama, abdi kedah ngaku éta hébat peran jalma anu geus harassed kaayaanana pikeun akademi di Tujuanana di peran miboga sector geospatial kelestarian. Éta ironis tur lucu nu sagala karya ieu yén Universitas San Carlos teu di Ciudad Guatemala, jadi mahluk teh kota chapina pangpentingna kadua ngajadikeun sakabeh kotamadya anu konvergen jeung lebak kieu nganggap tantangan signifikan dina 10 salajengna taun. Ieu gé ningali lamun ngahargaan ibukota kuno Quiché, nalika anjeunna disebut Xelaju lajeng basa Pedro de Alvarado Aztec disebut di Tierra del Quetzal. Kuring geus katempo eta jelas dina nyanghareupan sababaraha guys anu ngan balik dina taun mimiti karir, sarta éta alus keur sarerea.

Inspirer, tapi kuring kudu balik deui ka isu abdi smoked sareng abdi pica di ujung létah. Sajaba ti éta, ngan aranjeunna ngomong kudu dipareuman alat éléktronik, sarta teu hayang nyandak makna aslina tina artikel nu pertama kali ngamimitian tur finish di awan sacara harfiah murni iPad. Ku kituna, atuh keur gleaning ieu trigal ngartos waktos abdi tur saluareun pamikiran sareng abdi dina lalampahan ieu. Dina sababaraha menit kuring bakal darat na jadi alus ngadangu deui nu basa eta ngan maneh jeung abdi ngartos, yen kudu geus aya saméméh kuring patepung maneh na nu masih stirs kumbang di lawon ati jeung nyeri tulang peuting.

3 balesan pikeun "jejer teknis pisan saeutik tina Kongrés of Surveying"

  1. ... pasti, sababaraha tina frasa gaduh kumawula.
    Hatur nuhun di handap spasi ieu sareng nganggap yen eta aya.

  2. Haturan Kang Rudy. Kalayan nikmatna tiasa dibagikeun sareng anjeun di kongres, hanjakal waktos éta pondok sareng jadwalna rapet. Tapi tangtosna bakal aya waktuna pikeun kunjungan aya atanapi ngalangkungan ibukota, boh caldito atanapi sacangkir kopi anu raoseun raos raos.

    Hiji salam na on kalawan ras.

  3. Hello ngaran abdi Rudy De Leon, sarta ieu bagian tina administrasi darat kongres, Kami hiji murid ti satengah kadua administrasi tanah di Quetzaltenango tur reueus janten putra Salcajá, tumuwuh nepi maén sabudeureun garéja San Jacinto jeung teu nyaho kabagjaan abdi ngarasa nyaho comment anjeun ngeunaan eta sarta ngeunaan tempat dimana kuring lahir, upami abdi dipikawanoh I bade didatangan sapotong mah paradise bakal geus hayang babagi sareng anjeun sagelas buah caldito na sapotong kanvas nu rancang leungeun ilaing mah pengrajin, tapi haté kuring ieu ngeusi kabagjaan uninga yen bagian tina naon manéhna diaku di mangga buka nya éta jalma kuring hébat Salcajá.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.