Panalungtik, Project Pajak Tanah Saréal

Telepon pikeun Pamilihan Panaliti

Program pikeun Amérika Latin sareng Karibia ngumumkeun prosés pamilih pikeun panaliti anu kataji milu ulikan ngeunaan sistem pajeg perumahan di Amérika Latin. Proyék néang pikeun ngumpulkeun sareng ngarobih data keuangan, hukum sareng administrasi pajak harta, di yurisdiksi nagara-nagara anu béda-béda di daérah ku panyebaran inpormasi sareng pangembangan indikator kinerja dina sifat-sifat kasohor, sapertos cadastre, valuations, collection and collection kempelan, antara séjén.

Tanggung jawab Panaliti

pangajen cadastral1 Kumpulkeun data dina 10 ka 15 yurisdiksi di nagara anjeun dina pajak harta, kalebet data kauangan; panerapan dasar; bentuk tekad sareng administrasi pajak; sareng data umum ngeunaan nagara anu dipilih sareng yurisdiksi. Data bakal dianggo pikeun ngamutahirkeun file-file anu sayogi dina bagian "aksés Data" sareng "Indikator" anu tiasa diaksés dina:

  • http://www.lincolninst.edu/subcenters/property-tax-in-latin-america/es/data.asp
  • http://www.lincolninst.edu/subcenters/property-tax-in-latin-america/es/indicators.asp

2 Marios angket anu dianggo pikeun ngumpulkeun data, kalebet proposal bentuk saderhana pikeun nagara anjeun. Angket anu ayeuna dianggo sayogi:

  • http://www.surveymonkey.com/s/isbicostarica2010
  • http://www.surveymonkey.com/s/impuestopredial2010
  • http://www.surveymonkey.com/s/iptu2010

3 Ilubiung dina bengkel pameunteuna di kota Porto Alegre, Brazil. Bengkel bakal lumangsung salami akhir minggu (kanggo diumumkeun), sigana dina ahir Nopémber atanapi pertengahan Désémber.

4 Ilubiung dina bengkel virtual dinten 2, anu bakal kajantenan dina Maret 2012 (tanggal pasti ditetepkeun dina waktos anu pas). Bengkel ieu ogé bakal diayakeun nalika sabtu minggu.

5 Nyiapkeun laporan individu sareng grup anu aya hubunganana sareng tugas pelengkap di handap ieu anu bakal dilakukeun nalika bengkel.

  • Evaluasi kritis tina metodeu penelitian, instrumen anu digunakeun dina survey, metode penyebaran data panalungtikan, strategi pikeun narik kontributor sareng kolaborasi.
  • Sistematisasi sumber data di nagara anjeun.
  • Tinjauan umum data anu diterbitkeun ngeunaan nagara / yurisdiksi anjeun dina situs web Lincoln.
  • Idéntifikasi istilah 10 anyar pikeun glossary, 10 tumbu wéb ngeunaan nagara anjeun sareng publikasi 10 anu relevan dina perpajakan perumahan perumahan.
  • Kontribusi dina pengembangan a template (ringkesan tabel) ngeunaan pajak harta anu bakal dianggo dina babandingan internasional.
  • Kontribusi dina nyusun laporan pajeg ka hareup.

Lamaran

Seleksi pamilon anu tiasa diséwa dina proyék ieu bakal dumasar kana dokumén sareng inpormasi ieu, anu kudu dikirim ka ptla@lincolninst.edu sateuacan Nopémber 12 tina 2011:

  • Kurikulum vitae (CV) diringkeskeun (maksimal lembar 2), kalebet data dina padamelan anjeun ayeuna sareng hubungan sareng subyek pajeg harta.
  • Koméntar maksimal halaman 3 ngeunaan kaayaan sareng / atanapi masalah kritis ngeunaan pajak harta di nagara anjeun.
  • Surat rujukan ti profésional sareng saha anjeun damel, kalebet alamat email sareng nomer telepon kanggo ngahubungi anjeun.
  • Indikasi anu mangrupikeun yurisdiksi anu anjeun tiasa nganggap panginten sareng utusan nagara anjeun, netepkeun referensi sumber data dimana anjeun bakal mendakan inpormasi sosio-ékonomi sareng statistik pajak anu relevan pikeun proyék ieu.

Upami anjeun dipilih:
Santunan
- US $ 9,200. Salaku tambahan, Lincoln Institute bakal ngaliput biaya transportasi, panginepan sareng tuangeun ka bengkel kelas.
Periode Kontrak - Nopémber 2011 nepi ka Méi 2012.

Pikeun patarosan sareng klarifikasi, nyerat kanggo ptla@lincolninst.edu.

Anjeun tiasa ogé nuturkeun sauran anu sami dina Facebook sareng Twitter.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.