Kursus Percetakan 3D nganggo Cura

Ieu mangrupikeun kursus bubuka pikeun alat SolidWorks sareng téhnik modél mendasar. Éta bakal masihan anjeun pamahaman padet kana SolidWorks sareng bakal nutupan nyiptakeun skétsa 2D sareng modél 3D. Engké, anjeun bakal diajar kumaha ékspor kana format pikeun percetakan 3D. Anjeun bakal diajar: Modél Cura3D pikeun percetakan 3d, instalasi Cura sareng konfigurasi mesin, ékspor file Solidworks ka STL sareng muka di Cura, Gerakan sareng pamilihan modél, rotasi modél sareng skala, kontrol klik katuhu dina modél, karesep curation sareng modeu tampilan, sareng seueur deui.

Naon anu bakal aranjeunna pelajari?

  • Modél dasar dina Solidworks
  • Ékspor ti Solidworks pikeun 3D Percetakan
  • Konfigurasi pikeun percetakan 3D nganggo Cura
  • Setélan percetakan 3D canggih
  • Plugins pikeun percetakan 3D di Cura
  • Ngagunakeun Gcode

Sarat kursus atanapi prasyarat?

  • Teu aya prasyarat

Saha éta?

  • Peminat sareng profesional anu hoyong diajar téknik percetakan 3D
  • Modél 3D
  • Insinyur mékanis

inpo leuwih

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.