arsip pikeun

iinditan

Foto jeung carita perjalanan.

Nyambungkeun ka Internet di wewengkon dihapus

Kuring salawasna wondered naon anu kuring ngalakukeun lamun kuring noél buka hirup di hiji kota leutik, tempat aksés ka konektipitas kami ngarasakeun di kota ngan bisa laksana. Ayeuna eta hobi urang ku interaksi anu sumping kalawan Internet ngajadikeun urang pisan sadar seratan mail anyar, warta dina jaringan sosial ...

Naon 40 taun?

Sababaraha waktu ka tukang kuring wrote artikel ngeunaan rarasaan kabebasan, dina salah sahiji jalma bulan leuwih kompleks. Artikel nu Kuring mikaresep maca deui, sabab meureun éta salah sahiji jalma dimana inténsitas momen ieu dipicu. Poto Fielding éta sarupa ieu, tapi waktos ieu teu sami. Tapi sakabéh, ...

lalampahan panungtungan abdi di foto 7

Nganggur teu jeung jalan seukeut dua minggu katukang. Tapi sanajan juggling bisa dipigawé pikeun henteu mungkas dina gawir a, cokot mobil nu asalna contravía atawa manggihan diri a semoviente satengah jalan ... mun meunang ka tempat ieu, linggih dina veranda jeung ngarasakeun katengtreman nu transmits panonpoé ...

Walanda konteks, reflections of a Amérika Latin

Walanda tetep patokan pikeun sagala rupa acara di séktor téhnologi, tapi saméméh immersing sorangan dina sababaraha urusan nu eta itches tulisan, kawas sababaraha kali panungtungan dina ngumbara I lungsur sababaraha prosa sadar yen await kuring jam lila di waragad penerbangan balik deui ...

hiber Egeomates ... sacara harfiah

speed tinggi taneuh: 627 mil per jam kaki Luhurna 38,0e00 dpl Jarak ka tujuan 1,251 mil kaluar aya Suhu: derajat -74 Fahrenheit Time ka tujuan: 2: 25 jam lokal waktu Asal: 3: 00 AM diperkirakeun waktu datangna 11: 27 19 AM Aya nu kali hiber, maranéhna boga atuh ...

sabtu minggu 13 di foto

Sia aya aing sayah sabari mawa geofumaditos dinya. Sanggeus bulan kompor gas perangna métana, sanggeus nguji urang indit ngagungkeun datangna Mamang Houston fallen. Dina kasimpulan kuring ninggalkeun sababaraha poto. Saatos comment panungtungan kuring, maranéhna meunang tempat munggaran di tingkat nu lima bagian tina ...

Blogsy keur Blog ti hiji iPad

Sigana mah tungtungna kapanggih hiji aplikasi bisa ditarima keur iPad anu ngamungkinkeun blogging tanpa loba sangsara. Sajauh anjeunna kungsi nyobian BlogPress jeung WordPress resmi, tapi Jigana Blogsy dipilih salaku ngedit WYSIWYG leuwih atawa kirang ramah. Bari kuring ngajawab layanan nu hosted gambar ...

Egeomates: lalampahan panjang dina poto 8

Kuring geus entertained miboga sababaraha poé kamari anu tur kilométer panjang wewengkon sumebar. Tema dina spasi dewan saeutik ieu, nyoba ngurus anonymity naon gaw kuring jeung rasa pikeun babagi isu téhnologis jeung kontributor séjén ka masarakat ieu. Kuring geus di perjalanan ieu pariksa daya ...

Kelir sarta garis libur

Aranjeunna teu merta geus 400 taun tiiseun, tapi mun menerkeun dieu kuring ninggalkeun sababaraha kelir of liburan jeung budak jeung gadis anu enlightens panon kuring. pariwisata domestik jeung cara ekonomi kaluar akar di barudak. Toko implements kana tani di kota Taulabé. nak nu Sigana mah ...

MapEnvelope jeung London Panon

MapEnvelope mangrupa haseup metot sarta basajan hiji guy ku rasa gede pikeun kreativitas. Mun anjeun kantos hayang kaget nyebutkeun dimana anjeun dina gaya béda, MapEnvelope sakumaha ngaranna nyebutkeun, éta dibangkitkeun amplop kalawan peta dicitak. Anjeun ngan perlu asupkeun lokasi, contona: bogor panon, bogor, uk ...

Amsterdam tur leuwih

A lalampahan anu cukup panjang. 2 jam ti Amérika Tengah jeung Rajana, 8 jam ka London, Amsterdam langkung 1: 6 ditambahkeun sambungan nu ngahontal 17. Jam biologis mangrupakeun adat sanggeus hibernating kawas biruang on pesawat. Tapi henteu acan burih; jadi di tengah wengi kuring kungsi meunang sababaraha kopi ...

Egeomates dina poto ampir ngan

Kavling keur ngalakukeun, pasti loba. Di dieu kuring ninggalkeun best of poé panganyarna dina gambar nu ditinggalkeun kuring rasa metot. Wengi ayeuna nyaeta bulan jeung isuk jeung parachico panonpoé parachico maneh kuring nanya kuring bakal masihan mah mask iteuk kalawan abdi chinchin Sonare anjeun kalawan tari serape zapateado berwarna abdi, Little putri duyung ...

Egeomates, ukur foto

Hiji bulan nyusahkeun waktu, tapi prestasi nyugemakeun tur karep kulawarga kalawan mah jeung barudak gadis anu enlightens panon kuring. Mun kuring ngan bisa ngirim tulisan sababaraha kali, di dieu aya poto ringkes. Prosés sertifikasi kompetensi. Hiji pangalaman menarik, sertifikasi rulemaking, item bank, ...

Entremares milik Tour

Ieu réngsé lalampahan kuring, capé tapi fruitful. Tina kaayaan wewengkon anyar, moments humor alus tur sanajan chicks ngabayangkeun lakukeun PR math jeung Inggris dina pangalusna maranéhanana. Paling panasaran, hiji hotél dimana Kuring geus ari, da ngojay, laguna navigable na ponies keur ...