Roger Penwill, humor pikeun caders

Anu pangalusna anu bisa ditempo dina kartun dijieun pikeun lingkungan CAD nyaeta Roger Penwill, nu mimiti salaku kartunis lakukeun prakték deui di 1980. Anjeunna ngalakukeun ieu lila sakumaha hobi, anjeunna diterbitkeun sababaraha buku jeung sakumaha eta tuh jadi ogé yén anjeunna ninggalkeun profési sarta devotes dirina keur teken freehand.

Pikeun kaperluan ieu tulisan mah diusahakeun pikeun ngarobah tulisan dina kana Spanyol, upami ukur dijadikeun sampel. Pangalusna nyaeta didatangan situs anjeun cadcartoons.com.

cad2014

Frank calmed handap - Kuring ngan mariksa mana ieu bade.

cad2003

Desain 4D. "Kuring ngaduga masalah dina fase konstruksi"

cad03-14

arsitek anu henteu ngeusian diménsi dina pesawat, upami tiasa pariksa modél komputer nyebutkeun.

cad03-01

Ieu mangrupakeun kontrol dinamis on / off lapisan.

1105cartoon (1)

Lamun urang ngomong workstations mobile, abdi disangka nanaon sejenna.

NovemberCartoon_470 (1)

"The anggota anyar tim design drafted anjeunna di Facebook"

0305cartoon

"Éta ngawartoskeun kuring meunang diasah saheulaanan" (Snappy)

cad2007-08

Serius anjeun sangkan kuring nu teu bisa ngarojong sarta operator karéta 86 CAD tur dianggo pinuh waktos on proyék ieu?

Anjeun ogé bisa nempo sababaraha langkung panganyarna dina CadalystDimana pasti urang patepung méméh.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.