arsip pikeun

Rineh / inspirasi

Pikiran jeung gagasan ngeunaan panulis egeomates

Ninggalkeun banten mun Kolombia - odyssey abdi

Dupi anjeun kantos datangna ngarasa awak tanpa jiwa a? Atuh naon kuring ngarasa lately. awak jadi hiji badan mulya nu ngarasa ngan tinggal sabab breathes. Kuring nyaho eta kudu jadi hésé ngarti, komo deui lamun saacanna biasana boast hiji jalma positif, pinuh ku katengtreman spiritual na ...

13 poto sajarah bagean manusa

Ieu réngsé taun 2015. Ngagungkeun, urang mawa Anjeun foto sajarah sababaraha nu ngingetkeun urang waktu nu teu diliwatan rasa. 129 LZ Hindenburg Zeppelin tipe airship, ancur ku seuneu bari badarat di New Jersey 6 1937 Méi. kacilakaan nu ngabalukarkeun maot 36 ...

... keur kiwari ...

Anjeun egeomates

Sagampil nostalgia ngarobah konteks dimimitian pikeun scratch ... Kuring babagi goodbyes salah sahiji pangalusna Kuring geus ditempo ti salah sahiji mentors abdi. Salaku kuring henteu hayang kaasup anjeun dina mail pamitan umum tur institusional (anjeun hal sejenna) I commented yén: Salaku nu 09: 30 28 Poé Juni ...

VBookz, anu pangalusna maca audio pikeun iPad / iPhone / iPod

Aplikasi maca kalawan tarik anu ngarobah cara urang ngarasakeun buku, mamang teu. Dina sababaraha hal, anjeunna geus salawasna resep mun savor redialing sarta margin catetan sareng buku nyata, ngeureunkeun jeung baca lalaunan kana rumear prosa alus. Tapi pernah nyerang ka kuring pikeun balik iinditan bisa jadi ...

Cartitas

Daur ulang tina peuting kuring ngalamun di Guatemala, ayeuna Abdi rék balik aya ninggalkeun hal bisa entertained. Ieu teu kaeusi dina obsesi jeung téhnologi ... tapi aya. Biasana ieu gadis amis panon hideung bulu lempeng ka taktak nya, ka baraya bencong karyawan ti Pasantrén ...

Nyambungkeun ka Internet di wewengkon dihapus

Kuring salawasna wondered naon anu kuring ngalakukeun lamun kuring noél buka hirup di hiji kota leutik, tempat aksés ka konektipitas kami ngarasakeun di kota ngan bisa laksana. Ayeuna eta hobi urang ku interaksi anu sumping kalawan Internet ngajadikeun urang pisan sadar seratan mail anyar, warta dina jaringan sosial ...

amplop non-téhnologis

Kuring boga sieun ningali deui, sarta ngahapus kaayaan hiji iota yén carita sumping. Kuring henteu weruh lamun tiasa langkung. Kuring ragu deui jeung saya nolak ngalakukeun hal anu ngancurkeun sahenteuna salaku loba ieu pikeun kuring. Saatos ningali naon pikir, Kami pleased janten bagian tina carita conspiratorial ... ...