arsip pikeun

Rineh / inspirasi

Pikiran jeung gagasan ngeunaan panulis egeomates

Esri nyebarkeun Buku Karangan Pamaréntah Smarter ku Martin O'Malley

Esri ngumumkeun publikasi Buku Pamaréntah Smarter Pamaréntah: Pitunjuk Palaksanaan 14-Minggu pikeun Pamaréntahan Hasil ku tilas Gubernur Maryland Martin O'Malley. Buku nyebarkeun pelajaran tina bukuna anu sateuacanna, Pamaréntah Smarter: Kumaha carana Ngatur Hasil dina Jaman Informasi, sareng sacara ringkes nampilkeun rencana anu interaktif, gampang dituturkeun ...

Vénézuéla kaluar tina blackouts waktos

Kuring pikir yén aya anu terang kaayaan di Vénézuéla, kuring nyarios sabab kuring terang yén Vénézuéla bukanlah pusat jagat raya, sahingga aya jalma anu teu terang dimana ayana. Seueur jalma anu maca kuring, ngaraos sareng sangsara tina kaayaan ti luar, sababaraha yakin aranjeunna terang naon anu kajantenan, aranjeunna nangtoskeun ...

Ninggalkeun Vénézuéla ka Kolombia - Odyssey Abdi

Naha anjeun kantos ngaraos awak tanpa jiwa? Abdi parantos ngaraos akhir-akhir ieu. Organisme janten éntitas iners anu anjeun ngan ukur hirup anu hirup sabab napasna. Kuring terang éta sesah dipikahartos, sareng langkungna deui nalika sateuacan kuring condong ka diri sorangan salaku jalma anu positip, pinuh ku katengtreman spiritual sareng ...

13 Poto Sejarah Wirausaha Manusa

Taun 2015. parantos bérés. Pikeun ngarayakeun, kami masihan anjeun sababaraha foto sajarah anu ngingetkeun urang yén waktos teu acan kalangkungan pikeun kasenanganana. LZ 129 Hindenburg, kapal udara tipe Zeppelin, musnah ku seuneu nalika badarat di New Jersey tanggal 6 Méi 1937. Kacilakaan éta nyababkeun maotna 36 ...

UPSOCL - Tempat pikeun inspirasi

Antarmuka na saderhana, tanpa sidebars, tanpa iklan, ngan ukur bentuk milarian sareng ménu anu ampir teu katingali sareng lima katégori. Éta mangrupikeun situs anu nyarios basa Spanyol UPSOCL, khusus pikeun ngabagi hal-hal anu penting pikeun dunya. Hal-hal anu ngainspirasi, hal-hal anu intrik, sareng hal-hal anu kedah ditingali. Nya…

Saran 5 ngeunaan kasalametan anu Tim survéy

Hésé ngayakinkeun bos nalika éta; yén alat anu kedah dipésér kedah diasuransikeun ngalawan maling, karusakan sareng kacilakaan. Éta tiasa kahartos dina conto anu munggaran, ku patarosan sapertos: Upami alat-alatna engké bakal disumbangkeun ka kotamadya, naha henteu langkung saé aranjeunna mayar asuransi? Ngalawan maling? Naha ieu teu masihan anjeun kasempetan ...

Ampir surat terakhir kanggo kolaborator kuring ... kuring henteu angkat

Anjeun egeomates
Ngan dinten ayeuna sapuluh dinten kapengker, sakumaha anjeun terang, kuring lirén nandatanganan tulisan anu aya hubunganana sareng proyek anu ngajantenkeun kuring sibuk sareng inspirasi salami tujuh taun. Pasti aranjeunna bakal ngantosan penjelasan, sabab ngan sababaraha urang anu caket pisan anu terang perkawis aranjeunna sababaraha dinten sateuacanna, sanaos éta direncanakeun ti dinten kuring mutuskeun ...

…kanggo ayeuna…

Anjeun egeomates
Ngan nalika nostalgia pikeun ngarobih kontéks mimiti ngorondang ... kuring ngabagi salah sahiji pamitan anu pangsaéna anu kuring kantos tingali tina salah sahiji mentor kuring. Kusabab kuring henteu resep ngalebetkeun anjeun kana email perpisahan umum sareng institusional (anjeun mangrupikeun hal anu sanés) Kuring bébéja yén: Janten 09:30 dina 28 Juni, ...

Cartitas

Daur mulang ti peuting-peuting kuring anu kasepian di Guatemala, ayeuna yén kuring badé angkat ka dinya kuring ngantunkeun naon-naon pikeun anjeun ngahibur diri. Kuring terang, éta henteu ngeusi obsesi ku téknologi ... tapi éta aya. Anjeunna budak awéwé anu amis sareng panon hideung hideung buukna lempeng, salah sahiji saderek anu terhormat karyawan pasantrén ...

Kaasup aspek sosial dina prosés latihan téhnis

Minggu ayeuna kuring ngobrol sareng salah saurang kolaborator kuring, sareng kami ngalakukeun sababaraha sajarah ngeunaan rambut kulawu anu mangtaun-taun parantos dilakukeun dina prosés pangwangunan ieu - langkung milik kuring tibatan anu ngadukung tempat botak na. Kuring ngajelaskeun kumaha épolusi gangguan kuring ngajantenkeun kuring robih tina bidang seni janten Téknik teras nuju ...

Nyambungkeun ka Internet di wewengkon dihapus

Kuring salawasna panasaran naon anu bakal kuring lakukeun upami kuring kedah ngalih ka kota alit, dimana aksés kana konéktipitas anu urang pikaresep di kota terbatas. Langkung ayeuna yén manias kami pikeun interaksi anu sumping sareng Internét ngajantenkeun kami sadar pisan kana email anyar, berita dina jaringan sosial ...

32 taun ka hareup, sambungkeun kabel, siklus nutup

Perjalanan pakansi usum panas ieu parantos langkung ti ngan ukur ngaregepkeun setrés. Henteu ngan ukur pikeun kuring, éta pikeun kulawarga kuring anu ngiringan kuring. Kadang-kadang analogi anu nyambungkeun benang sigana leres pisan, anu peryogi waktos kanggo refleksi. Panas usum panas ...