Kumaha carana apal kana sandi tina file a

sandi Excel Aya sababaraha parabot online nu ngidinan Anjeun pikeun manggihan hiji sandi rahasia, atawa hadé nelepon maneh dinten: sandi éta tina file a, abdi teu pretend pos ieu promosi niat jahat; rada ngajelaskeun resiko nu nyampak kana yakin yén sagala data urang geus ditangtayungan gampang balik nami hiji cinta panon di sakola kelas kaopat.

Dina hal ieu kuring gé nunjukkeun Anjeun conto LasBit CorpYén lamun batur hiji poé diperlukeun sabab poho nami anu kabogoh dipaké pikeun ngajaga file Excel Anjeun atawa pagawe jahat ditinggalkeun susunan data kalakuan nu jahat dilindungi, didieu éta cara kaluar.

1. sandi bad

Ieu jelas yén dina kahirupan ieu kami nganggo leuwih ti hiji sandi pikeun kaamanan; Anjeun teu tiasa maké éta ngakses forum tunggal pikeun commenting yén pikeun nuliskeun akun email urang, Facebook atawa kartu kiridit. Na ieu téh naon ngajadikeun urang leungit sirah kuring lantaran sooner atanapi engké urang galau urang.

The sandi safest anu maranéhanana ngabogaan dina digit 9 sahenteuna, sarta henteu kecap kamus akurat, preferably ngandung angka jeung kamungkinan sahanteuna hiji ibukota. Ieu alatan prinsip anu nuturkeun program pikeun megatkeun sandi a anu dumasar kana kombinasi karakter, beuki lila téh, beuki bakal dicokot. Ieu henteu dianjurkeun ngagunakeun Konci lianna, kayaning kecap beraksen atanapi simbol nu lamun hiji poé urang manggihan hiji keyboard anu karakter tabel nyaéta destrompada ... gawena teh bisa boga rasa Atol Chuco.

2. hiji conto

Ieu kasus, hiji file Excel, nu salah sahiji technicians mah dijieun ngajar pamakéan tab cadastral. Kuring boga idin anjeun, lajeng anjeunna ditaros atuh lamun anjeunna kapanggih cara nangtang pikeun megatkeun sandi, ku kituna didieu urang buka:

Keur hiji file Excel, sadaya abdi ngeusian téh ExcelPassword sarta nyaho cara katuhu:

Excel-sandi

grafik mintonkeun ruteu béda:

  • Mun kabeh rék nyaéta pikeun megatkeun sandi sél dikonci, tapi tanpa file ditangtayungan, aya hiji pilihan disebut gadungan sahingga ngareset eta tanpa program geura milari nami.
  • pilihan sejen nyaeta lamun boga hiji file versioning Excel tapi 2003, anu BRUTE Force serangan bakal manggihan dina sababaraha menit. Sanajan maranéhanana file oge boga pilihan tina enkripsi, éta lamun maranéhna kungsi sandi panjang tur rumit sarta teu nerapkeun.
  • Lajeng aya alternatif koropak 2007, nu salajengna pajeulit Kantor énkripsi formulir (enkripsi 128 AES), Jeung nu gawe jadi slow salami sandi éta téh panjang tur kompléks.

sandi Excel

Handap wizzard, Anjeun tiasa masihan sababaraha fitur, kayaning basa nu diperkirakeun néangan kecap, jumlah maksimum hurup, kecap awal jeung tungtung, upami anjeun hoyong mertimbangkeun dimodalan atanapi Konci ... keur unggal pilihan mintonkeun jumlah waktu pilarian butuh sababaraha menit sababaraha poé.

Nyaho palatih, anu mungkin gaduh kecap colocad hijina dina basa Spanyol, sarta yén nurutkeun itungan bisa leumpang di kirang ti genep karakter, didieu kuring balik.sandi Excel

siap:

detik 23 tanpa bisi

Ieu kudu jadi ngaran hiji sakola atawa kabogoh nickname batur nyangkut dina pacilingan a. hehe

Ieu jadi gancang eta teu ngarugikeun abdi meunang printscreen nu. gangguan henteu negotiate alungan hiji, ngan klik nangtang.

Pikeun nguji téori abdi, abdi dipake dina sandi sarua pikeun akun Yahoo anjeun, sarta up!, Éta sami tapi ayeuna kuring warned anjeunna yén kuring boga kalakuan nu jahat ku teknisi anu usaha geus miboga loba sukses.

Ieu oge mungkin yen loba anu ngabogaan chills ayeuna, sarta lamun teu boga aranjeunna acan, pariksa daptar kecap akses nu bisa kapanggih ku software anu LastBit.

3. Jenis naon tina sandi anjeun bisa megatkeun LastBit

Teu dunya sampurna, tapi tingali nu aya modul nu bisa dibeuli misah sakumaha diperlukeun: Di handap ieu mangrupakeun:

dokumén kantor

  • Excel
  • kecap
  • Access
  • PowerPoint
  • Pocket Excel
  • Nyadangkeun (MS Nyadangkeun)
  • melong
  • proyek
  • Windows
  • VBA
  • SQL
  • OneNote

program Internet

  • Internet Explorer (Kandungan panaséhat)
  • Internet Explorer (autocomplete data)
  • Firefox
  • ftp
  • ICQ
  • Surat (POP3) disimpen di desktop nu
  • Skype
  • yahoo Messenger
  • MSN

file atawa program séjén

  • PDF
  • Act! (Symantec)
  • QuickBooks
  • Quicken
  • jadwal
  • Sha-1 (aman Hash Algoritma)
  • pos
  • MD4 jeung Algoritma MD5

Taya ragu yén aplikasi ieu tiasa solusi pikeun masalah bisnis, sakumaha kuring disebutkeun di awal. Tapi gaduh mamang serius upami di leungeun salah tiasa bahya.

Hariwang?

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.