Nyambungkeun masyarakat - Geomatics tema pikeun International Komputer Fair 2016

Simkuring resep ngumumkeun yén Panitia Panitia IX Internasional Kongrés of GEOMÁTICA 2016 ngumumkeun kerangka XVI Konvénsi sareng International Computer Fair for taun saterusna.

Acara ieu bakal lumangsung di Havana, ti 14 dugi ka Maret 18 sareng tema sentral «Nyambungkeun masyarakat".

Diantara topik anu bakal kajawab ku Geomatics 2016 nyaéta:

Kongrés Komputer

1. Atikan sarta palatihan dina Geomatics.

Latihan Profesional di Teknik Geomatics (Program Studi). Jalur, alternatif sareng pangalaman dina kagiatan postgraduate (Diplomas, Masters, Doctorates). Nyiapkeun bahan pangajaran nganggo ICT pikeun latihan profésional di Geomatics. Kawijakan institusional pikeun latihan Geomatics. Pangajaran Geomatics ti umur dini. Pangalaman dina widang Pendidikan Geomatics. Generasi data dina aplikasi Geomatics dina widang sumberdaya alam sareng lingkungan.

2. Geodesy sareng Surveying Terapan.

Technologiesmbaran téknologi, sistem posisi global sareng komunikasi. Geoprocessing sistem dina survey topografi ku Stasion GNSS sareng Total. Ngembangkeun Jaringan Geodetic sareng Husus. Stasion sareng jaringan GNSS permanén (CORS). Generasi sareng pamakéan Modél Terrain Digital. Nyiptakeun model geoid. Modeling numeris ti ukuran géotéhnik sareng geodetic. Téknik Geodesy Teknologi ologiesmbaran sareng Komunikasi dina widang Geomatics sareng Topografi. Aturan ngeunaan jasa posisi.

3. Cadastre, Cadastral Information Information.

Téhnologi pikeun nyiptakeun peta cadastral urban kalayan nganggo gambar tina Unmanned Aerial Systems (UAV). Sistem inpormasi katastal pikeun gedong pakotaan jeung désa.

Métode pikeun pembaharuan cadastral. Ngembangkeun databés cadastral. Generasi peta tematik tina basis data katastal kalawan ngagunakeun téknik generalisasi. Pangajen Cadastral tina real estate.

4. Kartografi sareng basis data Ruang.

Panyiaran sareng Organisasi Produksi Kartografi Nasional. Geospatial Databases Kartografi Generalisasi. Model integrasi data sareng metadata. Ngembangkeun parabot Data Pertambangan. Model Modél di 3D, pamakean LiDAR. Téhnologi UAV pikeun tujuan kartografi. Aksés aksés sareng inpormasi sareng data. Organisasi Payil Digital. Standar teknis pikeun kualitas produk cartographic. Etika, dagang éléktronik, sareng Geomatics. TIK sarta generasi nambihkeun sareng kagiatan layanan.

5. Sensing jauh jeung photogrammetry.

Téknologi pikeun moto data geospatial ku kaméra digital sareng kaméra pidéo, digabungkeun jeung sénsor sanés anu dirojong dina kandaraan hawa anu henteu dijalankeun (UAV). Ngembangkeun téknologi pikeun ngolah gambar satelit sareng satelit pikeun ciptaan sareng ngamutahirkeun Topografis, Cadastral sareng Tematik Maps dina raster sareng format vectorial. Candak sareng ngolah gambar nganggo tipena béda. Ngembangkeun proyék berorientasi pikeun aplikasi geomatic. Nganggo gambar satelit sarta hawa pikeun generasi produk kartografis kalawan maksud nu beda.

6. Studi Kelautan.

Panyiaran pikeun ngahasilkeun sareng ngamutahirkeun grafik laut. Sistem Survey sarta ngolah hidrografik, oksanografi jeung geofisik. Produksi hurup éléktronik. Integrasi model simulasi. Signalling maritim sareng sistem mantau otomatis. Format baku pikeun tukeur data hidrografik.

7. Data Ruang Infrastruktur sareng GIS.

Hubungan tina Infrastruktur Data Ruang kalawan Pamaréntah, Industri sareng Warga. Tren hareup dina Manajemén Gembaran Geographic. Panalungtikan dasar sareng terapan dina IDEs. Meunteun IDE. Pangalaman IDE sareng studi kasus. Inpo geografis peraturan. Geospatial Business Intelligence (GeoBI). Geomarketing Geospatial Linked Data sareng Geospatial Semantic Web. GIS dina manajemen jaringan. GIS dina Wéb. Mobile sareng kontéks aplikasi nu sensitip. Geospatial Big Data.

8. Geomatics numutkeun kana Lingkungan sareng Pariwisata.

Sensing Remote and Information Geographic Systems diterapkeun kana ulikan Lingkungan anu. Mapping Lingkungan anu Kartografi ngeunaan resiko na sumberdaya alam. Sistem manajemen résiko sareng rojongan pikeun nyieun kaputusan dina bencana alam. Solusi geomatic dilarapkeun kana pariwisata.

Maranehna bakal dilumangsungkeun sajaba Konferensi Magisterial sareng Bengkel Pra-Kongrés tujuanana pikeun nyadiakeun bursa antara spesialis anu béda Leuwih ti nagara 30 anu bakal janten bagian tina GEOMATIK 2016. Dina cara nu sami penting rapat bisnis dina kerangka Eksposisi Fair

Informationmbaran leuwih lengkep bakal disadiakeun dina 3ra Circular sareng situs wéb komputer www.informaticahabana.com o www.informaticahabana.cu

Kaping penting: Konvénsi

  • · Presentasi abstrak sareng presentasi: 20 Oktober tina 2015
  • · Bewara ditampa: November 20 of 2015
  • · Kintunan gawé ahir pikeun publikasi: Désémber 7 of 2015
  • nunjukkeun
  • · Nyuhunkeun paméran paméran: dugi ka 28 Januari di 2016
  • · Bewara ditampa tina paméran: dugi ka 18 Pébruari di 2016

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.