Nguji Aigo MP5 sababaraha hiji

2009020602064143 Aigo mangrupakeun kecap dikedalkeun ku Cina nyoba masihan kompetisi kana kecap iPod, tapi teu pencét loba, parusahaan ieu geus sababaraha gadget kawas carjer surya dibabawa tur mikroskop digital. The MP5-MP5901 nyaeta salah sahijina, da fungsi playback multimédia bisa boga fungsi salaku memori USB, FM, maca e-buku, kaasup radio.

fitur

  • memori USB
    4GB jadi jauh téh cukup keur kaperluan mindahkeun data, ditambah deui ngarojong pengembangan kartu MicroSD nepi ka 8GB, éta dipibanda ponsel. Ieu leyuran pohara alus pikeun nempo atawa ngundeur data tina kaméra digital atawa telepon sawaktos Anjeun keur iinditan.
  • sarta pamuter multimédia
    Ieu ngarojong loba format audio (MP3, WMA, kunyuk, FLAC), video (RMVB, rm, AVI, MPEG, MPG, DAT, flv, WMV) jeung gambar. Salian ti eta, boga recorder sora (format WAV), nu sooner atanapi engké anu diperlukeun nalika conferencing diperkirakeun nyandak catetan, teu cukup waktu na ingetan diperlukeun pikeun pitulung salajengna.
  • radio FM
    Nalika ngahubungkeun headphone, ieu jadi anteneu pikeun narima frékuénsi dimodulasi (FM). Anjeun oge bisa ngarekam langsung ti format WAV radio
  • maca buku
    Bawa a maca pikeun e-buku txt format, sanajan teu suku kuring teuing sabab niat téh pikeun ngarobah buku kalawan SodelsCot txt kana audio, sarta ngagunakeun lalampahan salaku batre dieusian via USB walks di leuwih ti jam 8 kalawan audio jeung video ampir 3 kalawan. Hiji pilihan alus maca (uninga) loba buku anu buka dina Internet dina format digital.

rarancang

Megah saukur. Cai mibanda ngan hiji tombol on / off. sésana geus rengse kalayan kuku jadi mibanda 640 480 × LCD, hiji menu pisan pikaresepeun pitur layar toél dasar. Cai mibanda setélan cukup nyieun batréna panungtungan panjang, kayaning nanganan kacaangan layar atawa waktu kaluar bari teu dipaké.

Anjeunna perlu liang pikeun nempatkeun ari a, jeung pamanggih mastikeun yén barudak ulah leupaskeun atawa nalika éta bakal ngajalankeun. Pikeun hiji modél upcoming bisa make maca SD konvensional.

hargana teu macet, tempo yén fulfills fungsi hiji iPod, pamuter video, radio FM, recorder, otomatis, maca memori USB. Meureun $ 59 teu runtah a taun krisis global, tapi jadi kado-diri dina bursa keur titik akumulasi kartu kiridit teu runtah a ... na dinten ieu listrik mana jeung curfew Aranjeunna robah salaku calzones; moal goréng.

2 balesan pikeun "Nguji Aigo MP5, sababaraha di-hiji"

  1. Abdi hoyong terang brushes sabaraha mega kaméra urang

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.