Integrasi desain - komitmen pikeun maju BIM ngalangkungan Kembar Digital

Kembar digital "Evergreen" dilegakeun nilai karya insinyur infrastruktur sareng modél terbuka sareng simulasi terbuka Bentley sapanjang siklus kahirupan aset

Bentley Systems, Incorporated, panyadia global software komprehensif sareng jasa awan pikeun kembar digital pikeun kamajuan dina desain infrastruktur, konstruksi sareng operasi, dinten ayeuna ngumumkeun tambahan sareng apdet ngeunaan modél kabuka na simulasi aplikasi pikeun ngamajukeun rékayasa kembar digital dina sadaya siklus kahirupan aset. Aplikasi kabuka Bentley ngadukung kolaborasi digital, iterative sareng otomatis otomatis anu ngalangkungan sababaraha disiplin profésional anu aya hubunganana sareng infrastruktur. Ayeuna, kalayan jasa awan anyar kanggo kembar digital, ajén komérsial sareng pangaweruh praktis diperpanjang sapanjang konstruksi sareng fase operasi hiji asset infrastruktur.

«Tiasa nampi BIM parantos mupangatan saé para ahli profesional sareng proyék AEC dina lima belas taun ka pengker, tapi ayeuna, kalayan jasa awan, modél realitas sareng analisis canggih, urang tiasa maju dina BIM ngalangkungan kembar digital. »Saur Santanu Das, wakil presiden senior dina desain integrasi di Bentley. "Dugi ka ayeuna, panggunaan BIM parantos dugi ka kiriman statik, anu, saatos dikirim ka konstruksi, gancang bihari, kaleungitan nilai tambahan data rékayasa dikonci dina modél BIM. Ayeuna, ku kembar digital. , urang tiasa muka data rékayasa dina modél BIM kalayan komponén digital konstituénna salaku titik awal, terus-terusan ngapdet kontéks digital kalayan pangakuan drone sareng modél realitas - sareng ieu dimana éta janten seru -, terus modél sareng simulasi éta cocog pikeun hiji aset sapanjang kronologi digital tina siklus jiwa na. Tungtungna, nilai data rékayasa dina modél BIM tiasa diperpanjang dugi transfer kana konstruksi sareng transfer kana operasi, mastikeun sareng ningkatkeun kinerja proyék sareng asét. Pindah BIM ka 4D ngalangkungan kembar digital Evergreen hartosna yén modél desain sareng simulasi tiasa ngawujudkeun tujuan anu langkung ageung tibatan proyék, éta bakal sapertos DNA digital tina aset hirup!

Layanan anyar dina Digital Kembar Awan pikeun Integrasi Integrasi

Penawaran integrasi desain Bentley ayeuna dibéré tina aplikasi desktop ka jasa awan, méré organisasi kamampuan pikeun nyiptakeun, ngagambarkeun dina 4D sareng nganalisa kembar aset infrastruktur digital. Ladenan ITwin ngamungkinkeun pangurus informasi digital pikeun ngalebetkeun data rékayasa anu didamel ku rupa-rupa alat desain kana kembaran digital anu langsung, nambihan data anu aya gaul sareng saluyu sareng pamodelan realitas, tanpa ngaganggu alat atanapi prosés ayeuna.

Tinjauan Desain iTwin mempermudah sesi ulikan desain gancang. Éta ngamungkinkeun para profésional pikeun ngamimitian ulasan desain h hoc dina lingkungan 2D / lingkungan 3D hibrid, ogé tim proyék anu damel dina kembar digital pikeun ngalakukeun ulasan desain sareng koordinasi koordinasi desain multidisipliner. Éta nyadiakeun workflows:

  • (pikeun profesional) nyirian sareng ngoméan langsung kana unsur modél 3D sareng gentos antara pandangan 2D sareng 3D tanpa ninggalkeun lingkungan 3D
  • (pikeun proyék anu nganggo ProjectWise) pikeun ngagambarkeun kembar digital 4D: nangkep ngarobih rékayasa sapanjang timé proyék sareng nyayogikeun tanggel waler saha anu ngarobih naon sareng iraha

iTwin OpenPlant, jasa ieu nyayogikeun pangguna OpenPlant sareng lingkungan kerja anu disebarkeun sareng rujukan bi-arah antara perwakilan dina 2D sareng 3D tina komponén digital pepelakan.

Aplikasi Panutupan Terbuka sareng Aplikasi Simulasi Buka

Ngabagi komponén sareng ngahubungkeun alur kerja digital antara disiplin mangrupikeun dadasar lingkungan modél terbuka. Diwangun tina rékayasa sareng aplikasi BIM dumasar kana MicroStation khusus pikeun jinis aset sareng solusi, lingkungan modél terbuka Bentley ngadamel kolaborasi, ngahasilkeun résolusi konflik sareng produksi pangiriman multidisiplinér tina aplikasi naon waé.

Pamekaran aplikasina dina platform MicroStation ngajamin interoperabilitas, aksés ka lingkungan data sareng sambungan digital sapertos Component Center kanggo perpustakaan komponén anu dibagikeun sareng GenerativeComponents pikeun kamampuan desain generative. Salaku tambahan, analisis sareng simulasi rékayasa terpadu ngamungkinkeun désainer ngagempur dina sababaraha skenario pikeun ngahontal solusi anu paling cocog, sanés ngan ukur pikeun desain awal, tapi ogé pikeun intervensi salajengna sareng perbaikan modal pikeun aset infrastruktur.

Buka Ngamutahirkeun Aplikasi Modél

(Anyar) OpenWindPower nawiskeun interoperabilitas antara aplikasi desain sareng geotéhnik, analisis struktural sareng pipa, automating alur kerja sareng data pertukaran antara disiplin, pikeun ngaminimalkeun résiko dina desain sareng operasi kebon angin luar negeri tetep sareng ngambang. OpenWindPower masihan pangguna modél turbin angin kamungkinan pikeun pariksa status desain, ngalakukeun nganalisa, ngirangan résiko sareng ngahasilkeun inpormasi anu diarepkeun.

"OpenWindPower ngeureunkeun siklus desain sakabéh sareng sacara efektif ngabéréskeun masalah margin desain anu ageung, ngirangan biaya pangembangan kakuatan angin luar negeri," saur Dr. Bin Wang, timbalan lulugu insinyur Institut Panaliti Anyar Énergi, POWERCHINA Huadong Téknik.

(Anyar) OpenTower mangrupikeun aplikasi anu dirarancang khusus pikeun rarancang, dokuméntasi sareng manufaktur munara komunikasi anyar, sareng ogé pikeun analisa gancang tina munara telekomunikasi anu aya pikeun pamilik menara, konsultan sareng operator anu kedah ngomean teras-terasan alat. Bubuka OpenTower dijadwalkeun pikeun sékrési 5G salajengna.

"Ku bantuan aplikasi Bentley, desain sareng analisa menara langkung gampang, langkung gancang sareng langkung dipercaya. Éta ogé masihan kapuasan, kapercayaan sareng katenangan pikiran urang, sareng ningkatkeun kaamanan masarakat, ”saur Frederick L. Cruz, presiden sareng CEO FL Cruz Engineering Consulting.

OpenBuildings Station Desainer ayeuna kalebet LEGION sareng ningkatkeun kualitas desain ku ngaoptimalkeun desain fungsina ruang stasion wangunan sareng rute perjalanan pikeun anu mapah.

OpenSite desainer Ayeuna kalebet kamampuan padumukan, ngadukung konsepsi sareng desain perumahan, klasifikasi plot, sareng nyiptakeun plot khusus.

OpenBridge Desainer ayeuna ngagabungkeun OpenBridge Modeler nganggo analisa sareng desain desain LEAP Bridge Concrete, LEAP Bridge Steel sareng RM Bridge Advanced.

OpenRoads SignCAD Ngaronjatkeun OpenRoads pikeun ngalakukeun modeling 3D tanda dina desain jalan anu énggal atanapi tos aya.

Buka apdét aplikasi simulasi

(Anyar) Bentley Systems ngumumkeun akuisisi Citilabs, pikeun ngamungkinkeun simulasi lalu lintas CUBE na janten intrinsik aya dina OpenRoads.

Aplikasi geotéhnik PLAXIS sareng SoilVision ngamungkinkeun para insinyur ngalaksanakeun sababaraha metode analisis, henteu paduli naha unsur anu terhingga atanapi dina wates kasatimbangan. Interoperabilitas anyar nganggo RAM, STAAD sareng OpenGround ningkatkeun kualitas solusi geostruktural komprehensif pikeun desain terintegrasi sareng analisa taneuh, batu sareng struktur anu aya hubunganana.

Kakuatan digital pikeun Integrasi Integrasi

(Kalayan Siemens) Bentley OpenRoads bakal mangpaatkeun Aimsun ti Siemens pikeun simulasi lalu lintas tingkat mikro.

(Kalayan Siemens) Desainer maskapai OpenRail salajengna ngintegrasikeun OpenRail Designer sareng Siemens SICAT Master.

(Kalayan Siemens) OpenRail-Entegro Train Simulator ngahijikeun Siemens Entegro sareng Simulasi Control Train otomatis sareng Bextley ContextCapture, OpenRail ConceptStation, OpenRail Designer sareng LumenRT, kanggo operasi sareng Kembar Digital.

www.bentley.com

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.