3 21 News sarta acara penting dina geo konteks - Mulai 2019

Bentley, Leica sareng PlexEarth aya diantawis novél anu paling narik dimimitian bulan Pébruari di 2019. Sajaba ti éta, kami nembongkeun yén kami parantel nampilkeun acara anu dipikaresep ku 21 anu di jalan, anu tiasa nampilkeun sakumna komunitas profésional geoékayasa. Sababaraha jejer anu kajawab ku acara ieu: BIM, GIS, PDI, geostatistics, desain, CAD sarta ogé IoT.

Tanya Ahli - MicroStation CONNECT Edition

Ieu parantos dijalankeun ku Bentley, minangka alternatip-berharga pikeun pamaké anu sering butuh saran anu aya di luar dukungan teknis anu ditawarkeun ku pitunjuk atanapi wébénar éta aplikasi. Kabutuhan ieu kedah Abdi émut sareng ngintunkeun dina salah sahiji kajadian London, balik deui dina sistem katastal nagara Amérika Tengah urang miharep hijrah ti Geografi pikeun BentleyMap susunan aplikasi berkembang, tambah berkas 4500 na dgn dina versi sajarah anu kedah buka Oracle Spasial .

Aranjeunna tangtosna sési bébas disebut "Tanya Ahli", Salasa dina 12 pasosore, waktos Amérika Wétan sareng waktos 1 PM London.

Di dieu anjeun tiasa gabung, Janten sadar kana masalah anu sumping.

Salaku conto, ieu téh jejer anu bakal dicandak dina saminggu di handap ieu:

  • Paragaman parameter 12-Feb WorkSpaces na WorkSets dina aplikasi CONNECT Edition
  • Aplikasi Migrasi 19-Feb dimekarkeun ku VBA, BMR sareng MDL
  • Ladenan awan 26-Feb pikeun aplikasi CONNECT Edition

Leica Geosystems + SVAB

Buta Leica Geosystems raksasa, di-taun sababaraha taun dicirikeun minangka salah sahiji pilar dina téknologi nyiptakeun, ngokolakeun jeung ngawaskeun anu dijentrekeun ayeuna, ti wujud geospatial, kaamanan, pertahanan, téknik ka pangwangunan. Pébruari 7, ngumumkeun yén gabungan sareng SVAB, pausahaan anu dedicated ka pamekaran produk pikeun excavators -mimitian ti kadali, kana sénsor sareng kadali-; Paidta mayar antawisna, duanana nampilkeun salah sahiji solusi pikeun kontrol mesin, difokuskeun kana produktivitas iXE3 sareng iGW3. Leyuran ieu aya sia aya langkung tina sistim dumasar kana pangakuan parabot Quantum SVAB.

Upami urang apal, ikon Leica iXE3 nyaéta hiji sistem anu ngamungkinkeun kontrol mesin anu aya dina 2D sareng 3D kalayan presisi luhur, ngaliwatan panel kontrol tiasa ngadamel modél rupa bumi, ngasihkeun kalenturan na lapangan; Di sisi anu sanésna, iGW3, nyaéta posisi pos na shovel - ember excavator, pikeun bisa geuwat ngalakonan modifikasi sareng ngahindarkeun nandakeun waktos ku pariksa pamariksaan anu pas na.

Sistem anu disajikan ku Leica + SVAB, nyaéta Alat Pangakuan, sapinuhna nirkabel - hubungkeun ngaliwatan Bluetooth Low Energy (BLE), sareng anjeunna gaduh kamungkinan ngadétéksi mana anu pakakas mesin ku mana prosés ieu penggalian, sareng ogé nangtukeun mana sistem atanapi tiasa dipasangkeun kana mesin.

Sistem inovatif ieu terpadu kalayan téknologi anu sateuacana, iXE3 sareng iGW3, anu ditarjamahkeun jadi penanganan anu leuwih gedé tina mesin industri

Sawatara operator ngarubah batu sababaraha kali dintenna; Kalayan konfigurasi pangakuan alat, résiko kasalahan manusa ngaleungitkeun. Integrasi kalayan larutan kontrol mesin ngandung harti yén operator ngan ukur perlu difokuskeun dina panel

Salah sahiji kaunggulan tina sistem ieu teh fasilitasi prosés pikeun operator mesin, ngaleungitkeun peryogi ngarobih setélan ku cara manual. Preta ogé nyegah sagala operator (novice atanapi ahli) ngagunakeun henteu nganggo spade emper henteu salah, nyiptakeun runtah waktos sareng pengulangan penggalian saprak sistem nyaéta komunikatif-ngirim pesen upami operator henteu milih hiji alat tanpa alat modul pangakuan - sareng leres sacara otomatis. Kana kaunggulanna sanésna nyaéta yén alat ngenalkeun parabot sapertos kullahan inclination standard sareng rotators cara ngadengdekkeun anu tiasa dicabut.

Sistem pangakuan alat ngawangun standar anyar anu ngamangpaatkeun inpormasi anu disambungkeun pakakas mesinna.

Urang ngaharepkeun, tina sisi ieu, kualitas produk ieu, sabab kahontal dina karir Leica na, tanpa ngalangkungan SVAB ko-panyiptana anu parantos nawiskeun langkung seueur panén produk di daérah hidrolik Geura-giru tinimbang anu saterusna kami baris nempo aplikasi kana sistem ieu sareng manfaatna anu mawa.

Plexscape + Manuk i

Paling terang Plexscape pikeun pamekar nu disebut PlexEarth, salasahiji alat dasar pikeun profésional anu nganggo sistem CAD dina rarancang efisien proyék AEC (Arsitektur, téknik sareng konstruksi). Anyar, Plexscape nyieun satru kalayan TranSoft, sareng eta henteu pernah ngareureuwas kami a partnership anyar sareng Bird.i; platform kanggo aksés sareng observasi gambar ti satelit atanapi airborne, anu nampi data tina sawatara anu gedé dina widang imagery sapertos: AIRBUS, Digital Globe, Bluesky, atanapi planet. Bird.i ngahiji aksés ka gambar sareng prosés éténsial jieunan, pikeun meunangkeun data geospatial kualitas luhur pikeun prosés sareng pasar AEC.

Peryogi dina integrasi nu disebut tadi, sakumaha jawaban tina sakabeh masalahna anu lumangsung, nalika ngalaksanakeun kagiatan-kagiatan anu ngalibatkeun gambar-prosés sareng pangayo-téknik; contona contona: mésér gambar resolusi luhur (hargana luhur), kasalahan dina desain, reureuh atawa ngolah kalayan gambar-gambar gratis sareng watesan, akurasi low atanapi reliabilitas handap.

Di Plexscape, urang anu badé diobihkeun cara anu insinyur damel di proyek arsitektur, rékayasa, sareng pangwangunan (AEC) ku ngabeungkeut jurang antara rarancang jeung dunya nyata. " cenahna. Lambros Kaliakatsos, Ngadegkeun sareng CEO Plexscape.

PlexEarth na Bird.i, nyiptakeun mékanisme pikeun pausahaan leutik, sedeng atanapi ageung, anu diurus dina konstruksi, minyak bumi, gas, pertambangan, atanapi énergi anu bisa dibenerkeun, tiasa ngamangpaatkeun gambar satelit dina platform CAD sapertos AutoCAD . Aksés nu tiasa waé pikeun data geospatial ngamungkinkeun pamaké CAD ngahasilkeun up-to-date, data anu diadegkeun well sareng ngawaskeun spasial-struktural dina cara gancang-gampang.

Simkuring leres percanten yén partnership kami sareng Bird.i bakal ngidinan profésional AEC mendesain kalawan kayakinan utmost na nyandak proses na ka tingkat salajengna ngaliwatan aksés instan kana kandungan premium.

Kumaha cara prosesna dilaksanakeun?

Muhun, dina mimitina Bird.i berpungsi dina muka konci aksés gambar tinggi-tungtung, di sisi anu sanésna, éta kacatet PlexEarth, produk andalannya of Plexscape, boga infrastruktur anu lega dumasar kana awan katut ngawanohkeun salaku bagian tina tina parabot tina Autodesk, ieu baris nyumbang kana cataloging, distribusi sareng seléksi gambar spésifik anu diperyogikeun profésional, supados engké tiasa dipaké dina prosés rarancang jeung manajemén data, dumasar kana AEC.

Calendar tina Kajadian

Ieu mangrupikeun daptar acara anu langkung ngagentoskeun, pilih hiji anu nganggo minat anjeun sareng anjeun bakal ngajalanan anjeun ka halaman pendaptaran.

geospatial

24 April - Paham mangpaat pemetaan awan. Ngawujudkeun Mangpaat Mapping dina Awan

20 Pébruari- Kreasi panel operasi lalarintas anu sareng ArcGIS. Nyieun Dashboard Operasi Traffic sareng ArcGIS

12 Pébruari - Wagub GIS: OpenUtilities - Pébruari. Wagub SIG: OpenUtilities

12 February- PostGIS populér berpungsi pikeun méréskeun masalah spasial. Populasi PostGIS populér pikeun Ngaronjatkeun Ruang Masalah-Ngarengsekeun

12 Pébruari- GIS Workshop: Modeling kanyataanana kanggo EMEA. Wagub SIG: Modeling kanyataanana kanggo EMEA

13 February- Wagub GIS: OpenRoads - Pébruari.

13 February- SIG Wagub: software analisis Struktural

27 February- Apdet anyar model kompeténsi téhnologi geospatial jeung pangaweruh anu penting tina GEOINT. Apdet anyar pikeun Geospatial Technology Kompetensi Modél & GEOINT Body Essential of Knowledge

27 Pébruari- Modérnisasi Grid Grid Modérnisasi

28 Pébruari- Rute transit mujarab sareng tata tingkat luhur kalayan TBEST. Rute Transit jétu sareng Planning Eureun-tingkat ku TBEST

7 March- Tingali data anjeun dina dimensi anyar nganggo Gis 3d. Tingali data anjeun dina Diménsi anyar Ku Nganggo 3d Gis

13 March- Paké observasi Bumi pikeun ngawas budget cai pikeun manajemén DAS. Ngagunakeun Pengamatan Bumi pikeun Monitor Anggaran Cai pikeun Ngokolakeun Basisir Walungan

16 April- Data visualisasi sareng time series analysis with Surfer Data Visualization and Analysis of Time Series Using Surfer

rékayasa

12 Pébruari OpenRoads Desainer: adaptasi ngarobih

Ti 12 Pébruari ka 9 April- Perkenalan kana rarancang BIM 360. Bubuka keur BIM 360 Design

14 Pébruari- Warta ngeunaan 3D Sipil sareng Infraworks. Naon Anyar dina Sipil 3D & Infraworks

Pébruari 19 Tech Talk: Perkenalan kana perusahaan struktural

21 February- Tips sareng trik pikeun digawe sareng data demografi. Tip sarta Trik kanggo Gawé sareng Data Démografi

27 Pébruari - Desain kéngingkeun gancang pikeun sasak gancang: OpenBridge Designer, leyuran Bentley BIM. Desain Kepanduan Luhur pikeun Bridges Kénging Luhur: OpenBridge Desainer, di Bentley BIM Solution

5 March- Embedding kecerdasan lokasi dina aplikasi wéb anu ningkatkeun parantosan pamaké. Embedding Lokasi AKAL dina Aplikasi Wéb anu Ngingkatkeun Pangalaman pamaké

13 March- Wéb Seminar: Mangpaat open source GIS pikeun ngahijikeun workflows geospatial and CAD - 13 March of 2019. Webinar: Ngagunakeun Open Source GIS pikeun ngahijikeun Geospatial na CAD Workflows - 13th March 2019

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.