Dibuka dina anyar Bentley Descartes v8i

Eta geus ngumumkeun versi SELECTseries 3 anyar Bentley Descartes, anu Urang kungsi diantisipasi sawatara poe ka tukang. Sangkan ngirimkeun pers release resmi Bentley Systems.

Houston - SPAR International - April 16, 2012 - Bentley Systems, Incorporated, pausahaan ngarah dedicated ka nyadiakeun solusi software komprehensif pikeun infrastruktur sustaining, Hiji industri munggaran dinten ngumumkeun Jeung sékrési Bentley Descartes V8i (SELECTseries 3) - 3D Éta ngagabungkeun titik awan modeling, imagery raster, sarta géométri. Model hasilna dilegakeun utiliti sahiji titik awan ku ngarojong workflows design hibrid nu nganteurkeun "salaku-dioperasikeun" 3D model ngawula operasi sarta kaperluan pangropéa of boga-operator. Ku uniquely sangkan hypermodeling - napigasi intuitif model sakumaha-dioperasikeun di 3D konteks Éta ngawengku informasi di sagala rékayasa formulir - Bentley geus komitmen pikeun Ningkatkeun kaamanan infrastruktur sarta resilience bari Ngaronjatna mulih boga-operator 'dina Investasi rékayasa Maranéhna.

discards

Bentley Atur Panggung nu Pikeun inovasi ieu ku incorporating model rupa bumi scalable (STMs) jeung, geura-giru sanggeus, titik awan salaku jenis data dasar di sakuliah informasi ANAK modeling aplikasi sareng ladenan rékayasa manajemén informasi. Ieu mimitina Diwanohkeun titik awan kana portopolio ANAK ku embedding mesin Vortex-kinerja tinggi kana MicroStation, sarta leuwih anyar kaala Pointools Ltd, anu panyadia hardware-nétral ngarah tina software titik-awan.

Ngaliwatan sékrési Bentley Descartes ANAK V8i (SELECTseries 3), Bentley ngajalankeun hiji informasi modeling produk pikeun ngolah titik-awan canggih - jeung manipulasi STMs - Éta alamat ampir sakabéh kaperluan 3D pengolahan citra professional infrastruktur. Kalayan produk ieu, tim proyék bisa ngamangpaatkeun gede tina titik awan di workflows rékayasa pikeun sakabéh kategori infrastruktur. , Sumawona maranéhna gé bisa dianggo Sareng naon tipe data titik-awan, LiDAR hawa sarta terestrial sarta taneuh-Kaasup penetrating radar.

Datang pas mangrupakeun kurban anyar ti Bentley uniquely overcomes nu intractable Éta skala titik awan geus lila dugi Éta versatility Maranéhna dina émbaran modeling workflows. Disebut ProjectWise Point-awan Services, inovasi esta aliran dumasar paménta pikeun aplikasi Bentley ukur porsi awan titik ditempo atanapi queried, Facilitating babagi karya kolaborasi jeung muka konci nilai terabytes data titik-awan.

Kombinasi nempoan titik-awan, pamrosésan, sarta manajemén sakuliah produk Bentley - Kaasup MicroStation, Bentley Descartes, Bentley Pointools, sarta ProjectWise - delivers pasar urang pangkuatna, komprehensif, sarta produktif software rékayasa keur utilization data titik-awan Sapanjang lifecycle infrastruktur. Bentley ogé Terus rék dipegatkeun produk dumasar kana téhnologi Pointools ANAK, Kaasup Bentley Pointools pikeun workflows stand-nyalira sareng dua aktip iWare sadia di euweuh muatan: Bentley Pointools Témbongkeun na Bentley Pointools PODcreator.

advanced_point_cloud_data_management

Richard Zambuni, diréktur pamasaran global Bentley, Said,

"Taun ka tukang, produk Bentley Descartes kami sangkan a narabas pikeun modeling 2D Éta pamaké kami empowered ngagabungkeun imagery Jeung géométri merenah tur sacara real waktos facilitated ku téhnologi warping inovatif Bentley urang. Kiwari, Bentley Descartes anyar achieves nu narabas sarimbag pikeun 3D modeling informasi, empowering pamaké kami pikeun ngamanipulasi Gancang STM jeung tékstur eta orthoimagery pikeun ngahontal Sareng hiji topografi kacida tepat rupa bumi nu. Éta bisa lakonan hal nu sarua jeung model kotana 3D, ngagabungkeun imagery sarta geometric model pikeun ngahontal akurasi sarta rigor Éta rékayasa professional pamenta infrastruktur ".

Kuring terus, "Jeung ayeuna keur titik awan, versi anyar tina Bentley Descartes uniquely ngagabungkeun konci tipe data esta Jeung imagery raster jeung géométri dina model informasi 3D ngaliwatan kamampuhan processing: kayaning titik-awan klasifikasi na rohangan ngédit; nu draping na umbar sahiji elemen vektor ka awan titik; a "senter" anyar fitur ngamungkinkeun pamaké dinamis visualize Éta surfaces dina titik awan pikeun navigasi gampang jeung pamahaman; ciri snap pinter automates Éta waktu-consuming tugas nyungsi pangluhurna, panghandapna, atawa titik median sapanjang jalur-diartikeun pamaké; jeung kamampuhna ka ékspor di Las sarta format file pod pikeun dipake deui dina aplikasi séjén. Sakabéh perbaikan ieu nyieun pamakéan titik awan pisan langkung intuitif jeung produktif, empowering GIS na CAD professional, surveyors, planners urban, jeung insinyur mun employ model gampang hibrid dina kreasi hadé-ngajalankeun, infrastruktur calakan ".

Commenting on pelepasan anyar Bentley Descartes V8iMateus McCarter, CAD teknisi, Direktorat Program Capital, London Underground, Said, "Salaku pamaké data titik-awan di sagala rupa bungkusan CAD pikeun leuwih 12 taun, Kami paling impressed jeung parabot processing titik-awan di Bentley Descartes. Abdi ngarep pisan ngagunakeun sectioning cross, 'senter,' sarta kagunaan sejen pikeun extracting géométri jang meberkeun ningkatkeun ngaronjatkeun efisiensi tina Tim Survey Land London Underground urang ".

Stéphane Poitras, diréktur Sumberdaya Émbaran, Ville de Saguenay, Quebec, Kanada, Said,

"The City of Saguenay ngawengku kira 1136 kilométer pasagi, sarta kami Dupi salawasna nyoba nyieun isu ADH model rupa bumi ngawengku wilayah sakabéh urang. Jeung pengiriman barang scalable téhnologi modél rupa bumi anyar jeung Bentley Descartes V8i(SELECTseries 3), masalah ieu diréngsékeun. Urang Dupi dijieun STM a, draped leuwih ti 1.5 néang of imagery raster on luhureun rupa bumi, sarta Dupi katempo hiji pagelaran tampilan endah pisan. "

Morten M. Sujana, pamimpin proyék, NIRAS BlomInfo, Said,

"Kalayan sékrési Bentley Descartes V8i(SELECTseries 3) a pamutahiran kuat dina visualisasi data survéy kami téh mungkin, Kusabab Dina versi anyar ieu bisa ngamanipulasi model rupa bumi nu kacida gedéna tur drape orthophotos resolusi luhur dina éta. Ieu fungsi anyar Boga workflows streamlined kami sarta ningkat dina outputs, jadi kami ayeuna bisa komunikasi hasilna urang pikeun klien kami gancang, leuwih hadé, sarta di luhur leuwih ngayakinkeun. "

Bentley Descartes V8i (SELECTseries 3) jalan kana MicroStation V8i (SELECTseries 3) kamajuan modeling informasi, hususna, pikeun aset infrastruktur jeung kota 3D, ngaliwatan:

  • canggih processing titik-awan
  • kamampuh pikeun nanganan pisan ageung model rupa bumi scalable
  • 3D fungsionalitas modél texturing

Pikeun émbaran tambahan Ngeunaan Bentley Descartes V8i (SELECTseries 3), mangga buka www.bentley.com/descartesAIM.

Ngeunaan Bentley Systems, dilebetkeun

Bentley teh pamimpin global dedicated kana nyadiakeun arsiték, insinyur, professional geospatial, konstruktor, sareng boga-operator Jeung solusi software komprehensif pikeun sustaining infrastruktur. misi Bentley urang téh keur empower pamaké pikeun ngungkit ANAK modeling informasi ngaliwatan proyék terpadu pikeun tinggi-Pintonan infrastruktur calakan. solusi na ngawengku platform MicroStation keur desain infrastruktur sarta modeling, platform ProjectWise pikeun tim kolaborasi proyék infrastruktur sarta babagi gawe, sarta platform AssetWise keur operasi asset infrastruktur - kabeh ngarojong portopolio lega aplikasi interoperable na complemented ku jasa profésional di sakuliah dunya. Diadegkeun dina 1984, Bentley geus dipelak pikeun Méh kolega 3,000 45 di leuwih ti klub nagara jeung leuwih $ 500 juta di revenues taunan. Kusabab 2003, parusahaan geus invested leuwih ti $ 1 milyar dina panalungtikan, ngembangkeun, sarta acquisitions.

Inpo tambahan nyaeta sadia di Ngeunaan Bentley www.bentley.com sarta di laporan taunan Bentley urang. Pikeun warta Bentley sakumaha eta kajadian, ngalanggan hiji RSS feed tina Kaluaran pencét Bentley sarta ngabejaan warta. Pikeun nempo koleksi searchable proyék infrastruktur inovatif ti taunan Jadi diideuan Awards, Aksés Bentley urang Taun dina infrasturkturpublikasi. Pikeun ngakses situs jejaring profésional Éta nyandak anggota masarakat infrastruktur pikeun nyambung, komunikasi, sarta diajar ti silih, mangga buka janten Komunitas.

Pikeun ngundeur aplikasi Bentley infrasturktur 500 Boga Top ranking, a compendium komprehensif unik tina Public- luhur sarta swasta-sektor, boga infrastruktur dumasar kana nilai Investasi infrastruktur kumulatif Maranéhna, mangga bukawww.bentley.com/500.

Hiji Balesan to "dibuka dina anyar Bentley Descartes v8i"

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.