Jalan Témbongkeun serius di Éropa

Ngan sababaraha dinten saatos Google diwangun dina Spanyol opat kacamatan nyanghareup jalan, aranjeunna geus dibuka opat kota di Italia nu ieu nunjukeun hiji trend di Eropa suggesting yén salajengna bisa jadi Jerman atawa Inggris. Kota Italia nu geus kaasup anu Roma, Milan, madang na Lago di Como.

view jalan Italia

Ieu jelas yén Google geus geared ka wewengkon kalawan aksés Internet gede sanajan anjeun kudu nyalametkeun kanyataan yén Spanyol geus dipilih di nagara kadua di Éropa geus sampel berharga pikeun masarakat Hispanik. Salah sahiji aspék metot tina peluncuran Spanyol ieu kampanye iklan sarta alliances strategis kalayan pausahaan nu nu ngalaksanakeun aplikasi nu éta siap pikeun pelepasan.

Panoramio saméméhna éta conto inovasi Hispanik, kan ayeuna diperkirakeun yén Google Street View modél bisnis anu terpadu kana bisnis leutik pamaké Mayar yén bisnis geo-referenced. média anu dikirim dina iklan pdf format, bari on kaca disimpen dina loka Google informasi disadiakeun tetep antara highlights sahiji strategi komunikasi éta:

Kampanye umum mobileview jalan Italia

«Mawa téknologi Peta Google dina saku anjeun. Kalayan Google Maps Street View kanggo hapé, moal aya deui
Anjeun pernah gé sono
Anjeun teu salawasna kudu neangan alamatna anjeun dina komputer. Kituna, urang kudu
ditambahkeun ka Street View fitur dina Google Maps keur mobile.

promotion ieu Ieu museurkeun kana ngembangkeun panganyarna tina Google Earth ciri pikeun pamakéan dina alat nu bagerak.

Promotion pikeun ngeureunkeun pamakéview jalan Italia

Google Maps Street View
10 pamakéan tips for jeung sasaha home

LaNetro pituduh rineh bakal salah sahiji pausahaan pangheulana nganggo Street View layanan pikeun mantuan pamaké rencanana waktos bébas maranéhanana sarta ieu geus dipake dina palaksanaan proyék. "Kami ngaharepkeun jang meberkeun enrich tawaran sarta rineh urang jasa jeung bubuka Google StreetView," nyebutkeun Juan Vallejo, CEO lanetro.com. "Hatur nuhun kana kaunggulan gambar ka mintonkeun jalan tina sagala jalur lokal atawa jalan, sagala pamaké visibly bisa ngaronjatkeun pangalaman anjeun dina ramatloka urang."

Ngamajukeun ngembangkeun on API teh

Pausahaan aub dina peluncuran éta téh touted pikeun prakarsa maranéhna pikeun geus ngaidentifikasi kagunaan béda ti produk dina pariwisata, real estate jeung séktor atikan nu ngidinan, contona, pikeun gampang manggihan usaha lokal sarta leuwih leutik.

view jalan Italiafotocasa.es portal real estate munggaran di Spanyol jeung ngasupkeun Google Street View jasa kana daptar miboga sipat. "Kalayan Google Street View pamaké urang tiasa ningali jalan komo neighborhoods tempat nu ayana imah anu museurkeun informasi anu bakal mempermudah putusan mésér atawa nyewa," nyebutkeun Monica Espina, diréktur portal real estate, Monica Espina .

Barengan kampanye ieu launching a newsletter promosi kalawan téma

Google Maps Street View
10 pamakéan tips for usaha jeung organisasi

Hiji waktu nu hadé pikeun lingkungan Hispanik urang, tingali anu kieu, upami anjeun hoyong ningali conto Street View Italia I nyarankeun blog ieu téh salah sahiji karesep kuring.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.