proyék Bentley Announces finalis 2013 Kudu diideuan Awards

Seleksi pemenang sareng upacara panghargaan bakal dilakukeun dina Konperénsi Taun di InfraStruktur 2013, anu bakal kajantenan ti 29 nepi ka Oktober 31 di London (Inggris).

Bentley Systems, Incorporated, perusahaan ngarah pikeun nyayogikeun solusi software anu lengkep pikeun infrastruktur sustainable, dinten ngumumkeun proyék-proyék finalis ngeunaan kontes Hadiah Jadi diideuan Awards 2013 Penghargaan ngahargaan hasil anu rongkah tina pamaké Bentley pikeun ningkatkeun sareng ngadukung infrastruktur global. Genep jurig bebas anu diwangun ku pangguna Bentley anu parantos dijantenkeun sareng ahli industri anu diaku, parantos milih finalis 65 diantara nominasi anu dikirim ku organisasi ti nagara 43.

Anu juara tina pangajén Jadi diideuan Awards bakal diumumkeun dina Konperénsi Taun di InfraStruktur 2013, anu bakal diayakeun ti 29 nepi ka Oktober 31 di London (Inggris). Rapat internasional internasional eksekutif utama dina dunya desain, konstruksi sareng operasi kalebet sériasi presentasi sareng sesi interaktif anu ngajalajah hubungan antara téknologi sareng supir bisnis, sareng cara anu bakal datang Infrastruktur ngirimkeun sareng uih deui investasi.

jadi diideuan

Éta konperénsi Taun di InfraStruktur 2013, dirancang pikeun nyumponan kabutuhan inpormasi manajer arsitéktur, perusahaan rékayasa sareng konstruksi, operator proprietary sareng lembaga pamaréntah anu jawab desain, pangiriman sareng operasi infrastruktur, mangrupikeun forum anu sampurna pikeun:

  • Bagikeun praktik pangsaéna pikeun desain, pangiriman sareng operasi infrastruktur sareng organisasi pasangan.
  • Ngadamel jaringan sareng organisasi homolog, langkung ti wawakil média 100 sareng pamimpin opini industri ti sakumna dunya.
  • Jelajahi téknologi canggih sareng kumaha carana ngarobah aliran inpormasi sapanjang siklus kahirupan infrastruktur.
  • Nyaho kana perspektif para ahli anu paling penting di dunya ngaliwat presentasiana, mendakan, nyiapkeun sareng ngadamel mangpaat tren utama anu ngarobih desain, pangiriman sareng operasi infrastruktur di dunya.

Sadaya pelamar anu parantos nyerahkeun pencalonan pikeun kontes Hadiah Jadi diideuan Awards 2013 ogé diulinkeun kanggo hadir.

Kapala pejabat operasi Bentley, Malcolm Walter, ngomentaran: "Kami parantos nyetél bar anu kacida luhurna dina konperénsi anyar Taun di InfraStruktur 2013, kalayan program anu saé anu pikaresepeun dina aspék penting tina eksekutif infrastruktur ti sakumna dunya bakal dibahas. Salaku tambahan, urang bakal gaduh ayana pamingpin opini anu penting, anu bakal nganteurkeun pidato pembukaan sareng presentasi salami konperénsi éta. Diantara anu diondang nyaéta Sir John Armitt, presiden Otoritas Pelaksanaan London 2012 Olimpiade sareng presiden National Express; Andrew Wolstenholme, OBE (Orde Karajaan Inggris), diréktur eksekutif Crossrail Ltd .; Peter Hansford, pimpinan penaséhat konstruksi pikeun Pamaréntah Karajaan Raya, sareng Pedro Miranda, wakil presiden perusahaan Siemens AG sareng diréktur di Pusat Pintu Global Global ».

«Hiji-hijina hal anu aya di saluareun kontrol urang, tangtosna, nominasi pikeun Penghargaan Jadi diideuan Awards. Nanging, sapertos biasa, para pangguna urang teu gagal kami: aranjeunna parantos ngintunkeun proyék anu luar biasa, anu parantos diuji kaahlian para jururitas anu kami hargai. Abdi hoyong ngatur ucapan salamet ka sadayana finalis, sareng kuring ngaharepkeun ngadangu presentasi pikaresepeun anjeun dina bagian ahir kontes khusus ieu, anu bakal urang ngagungkeun di London di ahir bulan ieu salami konperénsi kami ».

Finalis tina Penghargaan Jadi diideuan Awards 2013 nyaéta ieu:

Inovasi dina manajemén inpormasi siklus kahirupan aset

  • Crossrail Ltd .: Mobilitas inpormasi pikeun rel Crossrail (London sareng Inggris Wétan Inggris, Inggris)
  • JSC Neolant: Sistem dukungan inpormasi pikeun ngabongkar pabrik listrik nuklir Kursk (Kurchatov, wilayah Kursk, Rusia)
  • Suncor Energy Inc. (Edmonton Refinery): Tanduran Émbaran (Edmonton, Alberta, Kanada)

Inovasi dina manajemén kinerja aset

  • ArcelorMittal: ArcelorMittal USA World Equipment Equipment Project Project (Amérika Serikat)
  • Bellwood Systems Ltd .: RCM2 dina perusahaan generasi listrik di Siberia (Abakan, Jakasia sareng Barnaul, Altai Krai, Rusia)
  • ScottishPower: Strategi Manajemén sareng Proses Kaamanan Kaamanan tina ScottishPower (Inggris)

Inovasi dina sasak

  • Bloom Company, LLC: Rawson Avenue Road Knot Reconstruction (Milwaukee, Wisconsin, Amérika Serikat)
  • GS Téknik & Konstruksi: Mokpo sambungan kabel-tetep (Mokpo, Koréa Kidul)
  • LCW Konsultasi, SA: viaduct ka lebak walungan Corgo (Vila Real, Portugal)

Inovasi Gedong

  • Cina Shipbuilding NDRI Engineering Co, Ltd .: markas Selatan Cina Komunikasi Konstruksi Company Limited (Guangzhou, Guangdong, China)
  • Morfis Arkitek: Museum Alam jeung Ilmu Perot (Dallas, Texas, Amérika Serikat)
  • Harbour Stres Harbour + Mitra: Puseur Pangobatan Kanker pikeun Rumah Sakit Guy sareng St Thomas (London, Inggris)

Inovasi dina kolaborasi nganggo modél i

  • CB&I Power: i-modél pabrik listrik nuklir AP1000 (Jenkinsville, Karolina Kidul sareng Waynesboro, Georgia, Amérika Serikat)
  • Imarati Engineers & Konsultan: IEC BIM based program management (Abu Dhabi, United Arab Emirates)

Inovasi dina konstruksi

  • Perusahaan Kontraktor Gabungan atas nama TCAJV: Gedong terminal anyar di Bandara Internasional Abu Dhabi (Abu Dhabi, Émirat Arab Arab)
  • Intelliwave Technologies Inc. .: Alberta Minyak Sands (Alberta, Kanada)
  • Kellogg Joint Venture Gorgon: Gorgon Project (Barrow Island, Australia)

Inovasi dina desain generative

  • Ian Simpson Arsitek: Hiji Blackfriars Road (London, United Kingdom)
  • Jawor Design Studio sareng LabDigiFab: Parametric Pavilion (Wroclaw, Polandia)
  • Studio LAB Arsitéktur sareng SIADR: Kantor Kota Wujin City (Changzhou, Jiangsu, Cina)

Inovasi dina jaringan geospatial

  • AEM Gestioni Srl: Sistem GIS pikeun pemanasan distrik (Cremona, Italia)
  • EPCOR Water Services Inc. .: WALRUS, sistem jasa cai sareng wilayah (Edmonton, Alberta, Kanada)
  • Precision Valley Komunikasi: Ngatasi halangan anu mustahil kalayan desain anu inovatif sareng gancangan (Washington, DC, Amérika Serikat)

Inovasi dina kaayaan dianggo

  • Crossrail Ltd .: Crossrail Ltd. (London, Inggris)
  • Sistem sareng Proyék Inovasi: Sistem Inpormasi Geospatial Gégatip tina Cancun (Cancun, Mexico)
  • Sydney Karéta: Kamar Perencanaan Virtual (Sydney, New South Wales, Australia)

Inovasi di urbanisasi, rékayasa sareng manajemén

  • Infrastruktur Foth & Lingkungan, LLC: Unit Operasi 1 of Bass Fox (Neenah, Wisconsin, Amérika Serikat)
  • HNTB Corporation: Proyék Tram M-1 RAIL - Panaliti Layanan Advanced (Detroit, Michigan, Amérika Serikat)
  • Pangwangunan Mortenson: Ladang angin Sénat (Graham, Texas, Amérika Serikat)

Inovasi dina logam sareng pertambangan

  • China ENFI Engineering Technology Co, Ltd .: Pilihan moleu Molybdenum di Qian Bayin, Mongolia (Erdenetsagaan, Sükhbaatar, Mongolia)
  • China Nerin Engineering Co, Ltd .: Téknologi modéren dina modéren tina Tongling Nonferrous Copper (Tongling, Anhui, China)
  • Hatch Associates Pty Ltd .: Qinghai Magnesium Fusion - Fasilitas Hidrasi (Golmud, Qinghai, Cina)

Inovasi dina rékayasa laut

  • CNGS Téknik: Platform Pangolahan Pusat - V. Filanovsky Oilfield (Laut Caspian, Rusia)
  • L & T-Valdel Engineering Ltd .: Proyék FPSO OSX-3 (Santos Basin, São Paulo, Brazil)
  • TECON Srl: Proyék pikeun ditarikna kapal pelayaran Costa Concordia (Isola del Giglio, Grosseto, Italia)

Inovasi dina ngokolakeun sareng ngolah méga titik

  • Avineon India Pvt Ltd .: Penciptaan modél perkotaan di 3D pikeun kota Brussel nganggo data médium titik LiDAR (Brussel, Belgia)
  • JL Patterson & Associates, Inc. .: Studi Teras Cascade (Stevens Pass, Washington, Amérika Serikat)
  • Steuernagel Ingenieure GmbH: Restorasi garéja St Leonardo di Frankfurt, Jerman (Frankfurt, Hessen, Jerman)

Inovasi dina generasi listrik

  • Beifang Investigation Design & Research Co Ltd .: Permohonan desain paramétik pikeun rékayasa tanaga listrik tanaga listrik (Kidul Region, Kamerun)
  • Eskom Holdings (Pty) Ltd .: Kusile Power Station - simulator tutuwuhan maya di 3D pikeun O&M (Witbank, Mpumalanga, Afrika Kidul)
  • Perusahaan Kidul: 6 sareng 7 unit pabrik Yates (Newnan, Georgia, Amérika Serikat)

Inovasi dina prosés manufaktur

  • CPC Corporation: Proyék Limbah Cracking Catalytic Fluid (Kaohsiung, Taiwan)
  • Pall India Pvt. Ltd .: Sistem filtrasi mundur nganggo jet pulsa (gas / sistem pemisahan padet, GSS) (Panipat, Haryana, India)
  • Profarb Grupa Chemiczna Sp. Z oo: Pamasangan pikeun ngahasilkeun résin alkyd (Smolensk, Rusia)

Inovasi dina karéta sareng angkutan

  • Hatch Mott MacDonald sareng NORR Arsiték: Torowongan Pedestrian PATH Northwest (Toronto, Ontario, Kanada)
  • Ineco: persimpangan délta tina HS2 di Birmingham (Birmingham, Inggris)
  • L&T Konstruksi Equipment Ltd .: Hyderabad Metro Project (Hyderabad, Andra Pradesh, India)

Inovasi di jalan

  • Bergmann Associates: New York 17 Highway, 122 jalan kaluar (Wallkill, New York, Amérika Serikat)
  • Hanson Professional Services Inc. .: Perluasan sareng rekonstruksi Jane Addams Memorial (I-90) tol (Boone, McHenry sareng kabupaten Kane, Illinois, Amérika Serikat)
  • URS Corporation: Stockholm FSK06 Akalla - Häggvik Ring Road Contract (Stockholm, Swédia)

Inovasi Téknik Struktural

  • L&T Konstruksi Equipment Ltd .: Tata Konsultan Layanan Pelayanan Pusat Puseur (Chennai, Tamil Nadu, India)
  • Shibanee sareng Kamal Arsiték: Bhau Institute of Inovation, Entrepreneurship and leadership (Pune, Maharashtra, India)
  • Taikisha Engineering India Limited: Pabrik pabrik mobil (Gurgaon, Haryana, India)

Inovasi dina manajemén asét transportasi

  • Solusi Téknik sareng Jasa Grafik (Pty) Ltd. sareng Juru Konsultasi Afrika: Modéren garasi PRASA (Afrika Kidul)
  • ACT Pamaréntahan Daerah sareng Pergaulatan Pamaréntah: Sistem Manajemén Aset Terpadu (Wilayah Ibukota Australia, Australia)
  • Otoritas Transit Utah: Manajemén Aset Lalu Lintas (Salt Lake City, Utah, Amérika Serikat)

Inovasi dina transmisi sareng distribusi infrastruktur pikeun layanan umum

  • Perusahaan Pembangunan Daya listrik China Jiangxi Institut Rékréasi Listrik: Duxiling 220 KV Substasi (Pingxiang, Jiangxi, Cina)
  • Gujarat Keuangan Internasional Tec-City Co Ltd .: Integrasi infrastruktur kota liwat terowongan jasa (Ahmedabad, Gujarat, India)
  • Insinyur Network iSAT Pvt. Ltd .: ZNUMX KV Substasi (Dehradun, Uttarakhand, India)

Inovasi dina cai atanapi pepelakan perawatan limbah

  • Hideung & Veatch: Migrasi sistem manajemén dokumén anu diwariskeun (Kansas City, Missouri, Amérika Serikat)
  • CH2M HILL: Ngaganti infrastruktur kontrol cai air Las Vegas sareng fasilitas perawatan (Las Vegas, Nevada, Amérika Serikat)
  • MWH Amerika Serikat Inc. (kantor Taiwan): Sistem kaputung Taoyuan County BOT proyék (Taoyuan, Taiwan)

Inovasi dina modél sareng analisa cai, limbah sareng jaringan runoff

  • Barwon Region Water Corporation: Optimisasi kinerja sistem sareng biaya operasi kalayan modél hidrologis sareng hidrolik (Colac County, Victoria, Australia)
  • Layanan Air Maynilad, Inc. .: Jentor jarak jauh ku modél hidraulik (Kota Malabon, Filipina)
  • Power and Water Corporation: Optimization program pompa di komunitas jauh (Northern Territory, Australia)

Kanggo konsultasi tambahan inpormasi anu urang nyebarkeun dina unggal proyék finalis tina Penghargaan Jadi diideuan Awards 2013, ningali situs web Bentley di www.bentley.com/beinspired2013finalists.

Ngeunaan panghargaan Jadi diideuan Awards sareng konperénsi Taun di InfraStruktur 2013

Tina 2004, sauran kanggo Penghargaan Janten inspirasi Parantos nyatakeun kaunggulan sareng inovasi dina rarancang, konstruksi sareng operasi proyek infrastruktur arsitéktur sareng rékayasa di sakumna dunya. Hadiah Jadi diideuan Awards Aranjeunna unik: teu aya acara séjén tina jenis anu ngagaduhan jangkauan global na, dina waktos anu sami, langkung lengkep kategori dikintunkeun kalebet sagala jinis proyék infrastruktur. Dina program panghargaan, anu dibuka pikeun sadaya pangguna software Bentley, juri bebas ahli industri milih finalis dina unggal kategori. Kanggo inpo nu langkung lengkep, kunjungan www.bentley.com/BeInspired.

konférénsi Taun di InfraStruktur 2013 Bentley mangrupikeun rapat internasional ngeunaan eksekutif luhur dina dunya desain, konstruksi sareng operasi infrastruktur. Konperénsi éta nawarkeun sababaraha presentasi sareng bengkel interaktif anu ngajalajah hubungan antara téknologi sareng supir bisnis sareng kumaha bentukna masa depan pangiriman infrastruktur sareng uih deui investasi.

konférénsi Taun di InfraStruktur 2013 bakal kaasup:

  • Konperénsi ngeunaan ngawangun inovasi
  • Konperénsi internasional ngeunaan karéta sareng transit
  • Konperénsi Pangiriman Proyék
  • Konperénsi ngeunaan pasokan énergi
  • Konperénsi ngeunaan manajemén kinerja aset
  • panghargaan Jadi diideuan Awards
  • Bengkel pikeun sutradara IT: Bengkel pikeun direktur IT sareng eksekutif perusahaan, difokuskeun kana kabutuhan manajemén inpormasi ngeunaan operator anu boga infrastruktur, anu ngan tiasa diakses ku ulem

Poé Émbaran

Dina Oktober 28, langkung ti wartawan 100 ti média utama di dunya bakal panggih di Hilton London Metropole pikeun ngadatangan dinten berita Bentley taunan. Wartawan ieu ogé bakal ngiringan dina konperénsi Taun di InfraStruktur 2013.

Kanggo inpormasi tambahan ngeunaan konperénsi Taun di InfraStruktur 2013 atanapi pikeun ngadaptar, klik di dieu.

Ngeunaan Bentley Systems, Dipasang

Bentley mangrupikeun pamimpin dunya anu dikhususkeun pikeun nyayogikeun solusi parangkat lunak anu komprehensif pikeun arsiték, insinyur, profésional geospatial, tukang sareng operator proprietary pikeun infrastruktur sustainable. Bentley Systems nerapkeun mobilitas inpormasi pikeun ningkatkeun kinerja asét ku ngabangunkeun pemodelan inpormasi ngaliwatan proyék terpadu keur infrastruktur calakan. Solusi maranéhanana nutupan platform MicroStation pikeun desain sareng model modelna, platform ProjectWise ku kituna tim proyék infrastruktur tiasa kolaborasi sareng ngabagi pagawéanna, sareng platform AssetWise, pikeun operasi aset prasarana, sadaya cocog sareng portopolio lega produk aplikasi anu tiasa dioperasikeun sareng didukung ku jasa profésional di sakuliah dunya. Diadegkeun dina 1984, Bentley ngagaduhan langkung ti karyawan 3.000 di nagara 50 sareng kalayan pendapatan taunan langkung ti 500 juta dolar. Kusabab 2005, parantos langkung seueur investasi 1.000 jutaan dolar dina panalungtikan, pamekaran sareng ngayakeun.

Anjeun bakal mendakan inpormasi tambahan ngeunaan Bentley di www.bentley.com sareng dina Laporan Bentley taunan. Pikeun nampa béja Bentley pangénggalna, ngalanggan Feed RSS tina siaran pers sareng béja inpormasi ti Bentley, pikeun nyusun proyék infrastruktur inovatif tina panghargaan taunan jadi diideuan Penghargaan, dimana anjeun tiasa milarian, ngaksés publikasi-énggal na Taun di InfraStruktur ti Bentley. Pikeun ngaksés jaringan sosial profésional anu ngamungkinkeun anggota komunitas infrastruktur berinteraksi, komunikasi sareng silih tukeur, kunjungan janten Komunitas.

Ngundeur klasifikasi pamilik utama Bentley infrasturktur 500, kompendium internasional ekslusif ti pamilik infrastruktur sektor umum sareng swasta anu didasarkeun kana nilai investasi infrastruktur anu akumulasi, kunjungan www.bentley.com/500.

Janten, éta bakal pantes di London. Sareng salaku Geofumadas kami ngahormatan milu salaku wawakil pers Hispanik anu nutupan sektor téknologi dihubungkeun sareng geoengineering.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.