dokumén Edit PDF

Diantara sababaraha, aya salah sahiji anu pangsaéna sareng terjangkau Fox Editor PDF. Lampu pisan, ampir siga foxit Reader, idéal pikeun masihan koméntar kana dokumén anu henteu ngagaduhan dasar atanapi tanggung jawab, sapertos damel sareng penerbitan imah anu ngagunakeun Adobe In Design CS for Mac, sareng ngan ukur ngahasilkeun pdf.

redaktur pdf editor

Édit téks

Hakekat ngenalkeun naon-naon obyék, gambar, inohong sareng dina kasus téks, gugus aranjeunna dina garis horisér misahkeun gaya nalika milih.

Dina hal ieu, kuring hoyong ngadamel pangamatan dina dokumen kecap éksternal kalayan penjelasan lengkep, naon anu kuring lakukeun ngan ukur ngarobih kontén anu tiasa diedit kana warna sanés atanapi ngadamel tokoh inpormasi.

redaktur pdf editor

Salaku tambahan, éta gaduh alat anu pikaresepeun pikeun tujuan ieu, sapertos ruas papelompok, ungrouping teras milih bagean anu tiasa anjeun ganti warna, ukuran, impor font, jsb.

Gambar sareng inohong

Gambar anyar tiasa diambah, digentos atanapi diselapkeun. Kadua gambar sareng objék tiasa diputer dina urutan derajat 90. Malah ku téks. Bentuk dasar kalebet sagi opat, elips, garis, polimér, kurva sareng objék kalayan nada gradién.

redaktur pdf editor

Sakali parobihan parantos dilakukeun, simpen épésan sareng tombol ngahemat. Upami anjeun teu ngagaduhan lisénsi anu mayar, merek didamel di juru anu nyatakeun yén ieu parantos diédit ku Foxit PDF Editor.

Moal goréng, nya éta pikeun ngunduhana, coba waé sareng pastikeun diperyogikeun teras meser. Di antara fungsi anu paling pikaresepeun nyaéta anjeun tiasa ngimpor halaman tina dokumen anu sanés nunjukkeun kisaran halaman sareng dimana kami badé selapkeun.

Di dieu Anjeun tiasa unduh Editor Editor Foxit, dina halaman anu sami anjeun tiasa ningali solusi sanésna ti perusahaan anu sami, kalebet kit pangembangan (SDK) sareng salah sahiji bentuk PDF tiasa dilakukeun.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.