Video pikeun neuleuman Manifold na ArcGIS

ScanControl, Inc.ScanControl mangrupikeun halaman wéb anu seueur ditingalikeun, tapi anu paling narik perhatian kuring nyaéta nampilkeun séri pidéo demonstrasi ArcGIS anu mimiti, anu henteu héran sabab éta alat anu populér pisan; tapi anu matak nyaéta nampilkeun ogé séri pidéo Manifold GIS, alat anu nuju ngembang tapi anu sakedik kontén dina bentuk pidéo parantos ditingali tina aplikasi ieu.

Video diajar arcview manifold

Sadaya pidéo anu dipidangkeun dina ScanControl diwangun ku Adobe Captivate, janten aranjeunna gaduh kadali kamajuan sareng alat bantu visual tina naon anu nuju jalan. Éta ogé tiasa didownload kanggo ningali éta dina pamuter flash dina résolusi anu langkung saé.

Di handap ieu daptar video ArcGIS

Bagéan 1: Nyiptakeun GeoDatabase tina ArcCatalog

Bagéan 2: Ngaitkeun tabel éksternal ka GeoDatabase

Bagéan 3: Ngabentuk kontén peta sareng Hasil Pertanyaan Database

Di handap ieu daptar video Manifold GIS

Bagéan 1: Ngimpor geometri sareng nyambungkeun data

Bagéan 2: Nganggo pitunjuk pikeun nyaring data sareng ngahasilkeun peta kaluaran tematik

Bagéan 3: Ngaitkeun kana gambar satelit Google

Bagéan 4: Nambahkeun Titik

Bagéan 5: gambar digital Georeferencing

Bagéan 6: Nyiptakeun file kml pikeun Google Earth

Bagéan 7: GIS Empresarial (Perusahaan)

  • Konfigurasi Database
  • komunitas bisnis maké GIS (perusahaan)

Bagéan 8: Motong gambar sareng data

Aya video tambahan GIS panaséhat ngeunaan GIS Manifold, sarta sanajan maranehna keur mayar anu lumayan alus.

Hiji Waleran "Pidéo pikeun diajar Manifold sareng ArcGIS"

  1. Salaku video tutorial nu diundeur

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.