UTM berinteraksi sareng Google Earth

Plex.mark! Ieu mangrupakeun ngembangkeun dipigawé dina Google Earth ActiveX nu facilitates operasi langsung UTM henteu ngan keur koordinat tapi ogé pikeun asup. Éta gratis.

Install Plex.mark!

sakuduna ngundeur PlescapeThe Yunani produsén parusahaan parabot Plex.Earth; sanggeus masang potong kompas on desktop nu geus dijieun. Pikeun ngajalankeun kudu ngajalankeun Google Earth sarta merlukeun ngaktipkeun lisénsi nu ngaliwatan tumbu nu datang ka surélék.

meunang koordinat

Narikna, tinimbang gaduh kursor ka gerakan bébas, naon gaduh mangrupakeun pointer dibereskeun di pusat, sarta pikeun maluruh hiji titik naon anu dipigawé geus mindahkeun tukang ka titik nu urang hoyong cocog pointer ieu .

UTM koordinat dina Google Earth

Tempo éta saukur brings pilihan pikeun milih wewengkon, dina hal ieu, plot ieu teh dF, urang milih daerah 14 N. Pikeun koordinat, ikon ieu dipilih posisi ciri tempatSarta panel kalawan koordinat na pilihan pikeun napelkeun ngaran naék. Keur kaperluan dasar, anjeun tiasa nyalin / paste koordinat.

UTM koordinat dina Google Earth

asupkeun koordinat

Dua tombol gaduh panel posisi ciri tempatKahiji nyaeta pikeun nempatkeun titik hiji, anjeun tiasa asupkeun koordinat langsung atanapi via salinan / tauco, jeung titik jajaran anu nyebutkeun koordinat. Lajeng file bisa disimpen salaku KML / KMZ nyebarkeun jeung program CAD / GIS séjén; Éta metot nu bakal koordinat euweuh titik iwung / lon tapi UTM jeung ngaran.

Tombol kadua pikeun ngapdet data, ku nyieun shift hiji, anjeun meunang koordinat tina titik dina nu kursor ieu lokasina. Prosedur pikeun titik Éntri nyaeta:

Mindahkeun kursor, ngapdet koordinat, ngaran titik, nempatkeun titik.

Teu goréng, tempo yén kaulinan ieu bakal tumuwuh, urang nganggap yen handap bakal jadi pikeun nempatkeun polygons na pololilineas kalawan umbar. Aranjeunna geus jangji baris ngirim versi béta salaku gaduh daptar.

UTM koordinat dina Google Earth

Tina pangalusna Kuring geus kasampak dina Toys pikeun Google Earth, tempo yén éta henteu dibayar.

Di dieu anjeun bisa ngundeur Place.mark!, Éta gratis.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.