Diajar AutoCAD 3D Sipil, sumberdaya berharga

kaanggotaan MexCCA AUGI boga loba kaunggulan, salah sahiji nu aksés ka parabot na tutorials pikeun neuleuman. Di dieu kuring nampilkeun kasimpulan tina pangalusna tina tutorials on maké 3D Sipil keur jalan, surveying na geospatial. Sababaraha aya video file pdf lianna. Anjeun kudu didaptarkeun dina urutan ningali éta, ngarah kedah asupkeun ngaran pamaké anjeun na passwordAtawa ngadaptar pikeun kahiji kalina.

AutoCAD 3D Sipil keur Jalan
Mulih Vials desain dina 3D Sipil calo integrasi keur ngartikeun a Balik deui Vial dina 3D Sipil.
Desain Liga Rasantes di 3D Sipil Ngarancang leagues siram di 3D Sipil ngagunakeun dua fitur: Lini Feature na Propil Gancang.
Jieun Referenced téks Intersections desain Mendesain hiji simpang jalan, urang kudu apal kana propil élévasi dina titik pakait jeung masing-masing lianna. Referenced labél téks (sadia tina versi 2008) masihan urang cara gancang pisan meunang informasi ieu.
Ngonpigurasikeun Alat Palettes 3D Sipil Urang baris nyieun Konfigurasi sarta nyieun husus Alat Palettes keur desain jalan.
Jieun wisata virtual tina jalan di 3D Sipil Dina latihan ieu urang sangkan wisata virtual tina hiji jalan di 3D Sipil.
Ngitung jilid Maké subassembly di 3D Sipil The drafting jalan, utamana design jalan, ilaharna merlukeun itungan volume paring, dumasar wewengkon tina bagian cross.
Ngagunakeun Desain Sipil Autodesk Companion Lambaran Manajer Desain Sipil Autodesk Companion, presents alat nu mere kami kasempetan pikeun nyieun hiji format print baku mimilukeun tutuwuhan, propil jeung bagian cross kukituna generating sakabéh set tina rencana nu diperlukeun pikeun proyék jalan dina ragam otomatis tur standar nu diperlukeun.
Labél alignment kalawan AutoCAD mileage bendera Civil3D Umumna urang kudu labél a alignment horizontal of a proyék jalan ku bandéra nu ngabejaan urang mileage aci.
Ngagunakeun AutoCAD Biologi Kelautan sarta Akuatik Sipil
Diberesihkeun parabot di AutoCAD Peta Ngagunakeun AutoCAD Peta Pakakas, mun boga produktivitas di tugas pemetaan.
Nangtukeun koordinat Systems di Nagari Sipil 3D 2008 AUTOCAD topik ieu bakal ngabahas kumaha carana ngasupkeun sistem koordinat di lingkungan urang AutoCAD Sipil atanapi AutoCAD Peta 3D 2008 3 2008D tur utamana koordinat Sistim Lambert (INEGI Mexico)
Cadel keur nyieun gambar titik Survey Konstruksi pikeun AutoCAD Konstruksi dibangkitkeun kotak Survey titik di AutoCAD 2000 jeung engké.
AutoCAD surfaces penanganan Sipil
Pagunungan di AutoCAD Sipil nganalisis 3D nyiptakeun permukaan ngaliwatan query ngagunakeun jandela peta tugas pikeun milih informasi file obyék keur ngahasilkeun permukaan jeung hiji analisa élévasi.
Extrapolating surfaces 3D Sipil Extrapolating surfaces padahal urang geus data henteu dina taneuh urang mangrupa situasi metot meunangkeun data tambahan saluareun topografi urang, latihan ieu nembongkeun prosedur pikeun dilegaan surfaces dina AutoCAD 3D Sipil.
Ngagunakeun Raster Data keur "Drap" dina relief beungeut a video ieu nunjukeun kumaha carana nedunan fitur ieu ambéh gambar téh bentuk tina relief beungeut.
Impor nunjuk dina 3D Sipil Dina latihan ieu urang ngimpor file titik sarta kami bakal nyieun beungeut
Intercepting surfaces na Laporan centroid on 3D Sipil Dina loba kasus perlu neangan nu centroid sahiji inohong 3D ngalambangkeun permukaan atawa kekembangan keur ngitung gerak jarak taneuh angkutan
Pikeun nyieun breaklines nangtukeun surfaces 3D Sipil Hiji bagian konci hiji proyék infrastruktur mangrupa mun boga topografi dipercaya, nu jaminan anu culmination of a proyék alus kalayan karya palaksanaan suksés.
Jieun labél jeung timbangan profil bagian cross Nyieun labél salaku sarat umum pikeun kaluman of draf thoroughfares, labél ieu nunjukkeun skala nangtung sarta horizontal mucunghul duanana propil jeung bagian cross.
Ngagunakeun AutoCAD 3D Sipil infrastruktur sejenna
Nyieun portals torowongan di 3D Sipil Sering pisan mun gawe dina jero taneuh tipe karya, ngabogaan dianggo di entrances karya ieu ngajalankeun tugas reses mun bentukna lamping sarta drainase kana aksés.
AutoCAD 3D Sipil Bagean Saluran Aya loba kagunaan keur cross-bagian (majelis). katalog nu ngawengku komponén pikeun modeling runners keur tembok panahan, karéta, sasak, kanal, ditches, torowongan sarta leuwih.
tutorials utiliti on 3D Sipil
... dokumentasi Plan Produksi AutoCAD 3D Sipil video ieu nembongkeun parabot produktivitas jeung ngajadikeun otomatis prosés documenting desain Anjeun.
presentasi DWF 3D dina PowerPoint video ieu bakal masihan kami hiji visi presentasi eksekutif maké Autodesk Desain Témbongkeun di PowerPoint.
Pamaké Interface AutoCAD Sipil 3D 2008 Dina latihan ieu kami baris ngabahas panganteur pamaké tina AutoCAD Sipil 3D 2008
Formula umum skala di AutoCAD Ngembangkeun nyieun skala waktu AutoCAD.
migrasi data sipil ka 3D Sok we nampi informasi ti sumber sejenna kayaning basajan DWG, DXF, LandXML atanapi GIS file, kayaning teken badan ngandung titik, garis kontur, alignments na propil anu teu bagian tina database a.
Ngatur Projects ageung sareng Potong kompas Bari 3D Sipil mangrupakeun alat pisan komprehensif jeung mere kami kauntungan badag keur desain proyék infrastruktur, éta oge leres yen program tungtutan loba sumber hardware na pikeun ngatur proyék ageung, kinerja komputer anu turun nyata. Hiji cara pikeun digawe sareng jumlahna ageung data nyaéta ku maké "Aksés langsung" (potong kompas). Ngatur Projects ageung sareng Potong kompas - Part II
Jieun labél husus Ngagunakeun ungkapan dina AutoCAD 3D Sipil 2008 keur ngartikeun tag husus
AutoCAD Peta Connect pikeun basis data éksternal
Sambungkeun AutoCAD Peta sarta Oracle video ieu nunjukeun kumaha carana nyambung ka Oracle ti Autodesk Peta, aksés ka schemes Oracle, mengklasifikasikan objék jeung atribut ti file Autodesk Peta sarta Oracle ngirim aranjeunna.
Nyambungkeun database MS-Aksés ka Gambarkeun 3D Nyambungkeun a Microsoft Aksés databés pikeun Gambarkeun 3D 2007 / 2008
Stringing data ti database MS-Aksés ka Gambarkeun 3D String babarengan data ti Microsoft Aksés databés pikeun Gambarkeun 3D 2007 / 2008
Basis data ieu numbu ka AutoCAD Peta Integrasi kana basis data ngagunakeun AutoCAD Peta

AUGIMX geus samentara geus remodeling kaca anjeun sarta tumbu ieu mah teu aya, urang miharep boga ieu sumber anyar jeung leuwih aman.

Buka AugiMEXCCA.

Balesan keur 67 "Learning AutoCAD 3D Sipil, sumberdaya berharga"

  1. Sipil bakal ngirim surelek ka alamat surélék anjeun tapi bounced,
    -Modelamiento tina mangsa kalawan lamping dif masing-masing jeung cai permukaan.
    pozas -Creating
    - Itungan tina jilid
    Ieu ngan naon nyorong kuring pikeun neuleuman kumaha carana ngalakukeun eta

  2. Eusi pohara alus sarta gampang pikeun neuleuman.

  3. pantun alguen bisa ngabantu atuh profil tutuwuhan com témplat xfa jeung bagian cross ... lamun kudu témplat teu terang lamun abdi bisa ngirim anjeunna majecohua16@hotmail.com jeung hatur nuhun sateuacanna

  4. punten lamun batur bakal masihan abdi pitulung kalayan 3d sipil hoyong diajar ngadamel sanitasi boga pitulung hébat Jigana mah bisa ngirim surélék abdi aquitevez_19@hotmail.com hatur nuhun

  5. Alus soré, Anjeun kudu tetep nepi ka kamajuan téhnologis. Hatur nuhun pikeun sumbangan anjeun.

  6. Samentara AugiMEXCCA anu remodeling kaca anjeun, jadi anu paling daya teu bisa diasupan.

    Urang ngaharepkeun pas némbongkeun kaca anyar na revamped.

  7. Viedeos Anjeun spektakuler anu pangalusna sarta ngabantu demaciado sigue asi .mucha sobat ... tapi hatur nuhun pisan

  8. Ngan hebat. Kuring manggihan eta pisan jelas, basajan, jeung beton.
    Hatur nuhun diajarkeun

  9. Baraya, tiasa batur mantuan kuring ngonpigurasikeun nu alineamietos keur pipa sareng masihan curvature alam na teu exceeding rentang nu ...

  10. Kuring gaduh gangguan importing bagian cross of a watercourse dijieun di 3d sipil ka siram hec. lamun importo panomeran bagian eta naek dina arah runoff naha model ngahasilkeun hasil erroneous. Batur weruh kumaha carana ngimpor correctamete? Atawa anu abdi tiasa ngarobah sakali data geus diimpor hec siram?
    Hatur nuhun pikeun perhatian Anjeun.

  11. video pohara alus, pisan illustrative

  12. pantun, abdi neangan pisan metot kabéh informasi nu dibere, Abdi hoyong terang upami aya hubungan antara basa tina sistem operasi mana peta ieu dipasang pikeun ngakses hiji database Oracle, sabab lamun kuring sangkan sambungan kana databés dina sangkan dina basa Spanyol I mintonkeun tabél informasi tanpa masalah na mun kitu dina Basa Inggris boga informasi dina tabel teu dipintonkeun, mung ngabejaan kuring teh total rékaman éta ngandung.
    Aya setélan I kedah ngalakukeun pikeun data nu deployed kalawan kitu dina Basa Inggris?
    hatur nuhun pisan jeung ucapan salamet dina situs anjeun pisan atikan

  13. Kuring ngagaduhan video pidéo autocad sipil 3d 2010, ieu mangrupikeun eusi
    AUTOCAD sipil 3D 2010

    1.-nunjuk:
    -Setting unit sarta sistem koordinat.
    -Import titik ku ukuran: PENZD, NEZ, DNE.
    - Nyieun format keur importing titik.
    Dilabélan titik -Edit.
    grup titik kreasi: sakumaha pedaran nilai posisi.
    -Union gancang titik ditetepkeun ku polyline.
    -Amendment titik data (Cota, pedaran, Norte, Este.etc).
    -Add atawa cabut titik sacara manual.
    -Extraction titik data pikeun ékspor.

    2.- surfaces:
    -Creating permukaan tina file titik.
    surfaces -Extrapolación dijieun ku file titik.
    Kreasi permukaan ti TIM
    Kreasi surfaces ti polylines (kontur di AutoCAD)
    surfaces -Delimitación ku polyline (wates).
    -Edition kontur (lapisan interval ngagambarkeun kurva pondok tur luhur)
    -Creating sarta ngédit garis kontur
    -Create tingkat ngagambarkeun kurva custom (nyieun gaya)
    Analisis surfaces jangkung atawa dimensi (jangkungna interval nurutkeun hatching), téma nyieun na kotak na rohangan ngédit.
    Analisis surfaces akal lamping (lamping panah), tés jeung gambar tema masing-masing.
    -Guided nu lumangsung hiji serelek ngeunaan cai dina beungeut cai (jalur idéal walungan jeung aliran)

    3.- alignment:
    Kreasi alignment ku polyline
    desain -Speed
    -change rasa instan of alignment
    -Application tina gaya alignment, lapisan alignment édisi.
    -Edition labél alignment.
    -Inserción meungpeuk jeung nunjukkeun: Km
    Kreasi sarta ngaleupaskeun ngagambarkeun kurva pi.
    spirals -Insert.
    cambers -Insert.
    -Edition elemen kurva jeung ditiron ka Excel.
    elemen kurva -Table
    splicing -Ecuaciones.
    -Trazo alignment nurutkeun rarancang (lempeng, melengkung na spiral)
    Kreasi laporan alignment data.

    4.-Propil:
    -Creating profil longitudinal na offset on boh sisi.
    subgrade -Creating
    Kreasi pita (kamiringan élévasi rupa bumi, lamping dimension, kutang, alignment, dimensi dif taneuh na taneuh)
    -style na panyiri of subgrade (pi, PC, PT, K, LC, staking subgrade jsb)
    -Edition profil (lapisan, grids, timbangan)
    -Profiles gancang
    -Elimination sarta nyieun PIV, nyelapkeun ngagambarkeun kurva nangtung.

    5 cross-bagian.:
    -Setting paletts subasembly mun métrik parabot.
    Kreasi bagian cross ngaliwatan subassembly:
    .Carretera kalawan trotoar, jalan tanpa trotoar, saluran trapezoidal, saluran rectangular
    -Creating koridor na beungeut koridor.
    Reckon volume permukaan koridor
    -Inserción of staked.
    -Creating labél pikeun cross-bagian:
    Cota rupa bumi, élévasi taneuh, méja cut na eusian wewengkon.
    -Edition na presentasi bagian cross.
    -table wewengkon, jilid.
    wewengkon kotak -Import na jilid ka Excel.

    6.-ons:
    Produksi -Plan:
    . Inserting tagline na jandéla kalawan skala masing-masing pikeun planes presentasi
    . Ngawanohkeun profil kilométer
    . Inserting profil labél kilométers (anting, data ngagambarkeun kurva nangtung, jsb)
    .Customization presentasi rencana lantai na kilométer profil.
    -animation di 3D
    -Produksi bagian cross tina polyline
    -Produksi subgramat ti garis
    -Import surfaces Google Earth sabalikna.
    widenings 7.-

    grading 8.-

    -Modelamiento tina mangsa kalawan lamping dif masing-masing jeung cai permukaan.
    pozas -Creating
    - Itungan tina jilid

    9.-Gawe sareng proyék ageung: Data Shorcuts
    10.-breaklines
    11.- sipil Importing HEC-Ras
    Mun kawas kuring nu bisa nulis ka:

    videos_civil3d@hotmail.com

  14. punten batur mantuan nyieun témplat pikeun jalan di 3d sipil, Hasi sakumaha anu dipigawé ku lahan hatur nuhun pisan tapi hadé lamun aranjeunna ngirimkeun kuring ka email abdi percy_o_@hotmail.com hatur nuhun

  15. I am pisan senang jeung informasi disadiakeun, saprak hese meunang ngabéréskeun mamang tangtu nu ngabentuk dina kursus desain, jadi kuring congratulate nuhun Panungtun alus misalna na paguina dirancang kacida alusna, abdi miharep pikeun mantuan dina sagala tutorial nu prepares kahareup maranéhna bakal.
    Salam ka sadaya tina Forum.

  16. Kami pembina hiji tapi boga pangalaman dina program ieu yakin yén kontribusi disebut invaluable

  17. halo
    KONÉSIA NU NYANGGALKEUN KAWASAN NGAPON UNTUK CHANNEL RECTANGULAR AKU KANGGO NANGGU JAWA ASI; AS WELL AS AKU DAPAT NGAMBIL PROGRAM ING PROGRESSIF KANGGURU DENGAN TALU BEDA DENGAN SEKOLAH PELAKSANAAN.

  18. Hatur nuhun pikeun bringing video ieu nu buka kuring ngawula dina Tangtu éta Kuring keur ngalakukeun tur bakal ngawula ka prakna.

  19. Hatur nuhun pisan kanggo kontribusi nu, pisan didactic. Ayeuna kudu metot sagala 48 duanana video.
    Wasalam

  20. Dina link di handap pikeun mesen hal alus, aya 48 video AUTOCAD sipil 3D 2010 atikan originals kualitas dina basa Spanyol, jeung resolusi kualitas luhur, ogé masihan payil dipaké dina video nu ngawula ka salaku template pikeun dianggo gancang di abdi proyék, mah nuju dinya na ieu patut, tangtu alus teuing tina sipil 3D 2010 pikeun neuleuman di imah teu Mayar keur kursus kelas mahal, atawa jadi deceived ku mercadochoros eusi goréng, MercadoLibre, rematazo, DeRemate, ebay. jeung sajabana

    mexicantec@hotmail.com

    http://www.youtube.com/v/G9V5cmraBT0

    Di dieu hiji demo sahiji video aslina, tapi ngan ningali nyangkokkeun layar, nu video nu salayar.

    AUTOCAD sipil 48D 3 2010 video Anjeun ka diajar di imah

  21. Kuring ngahargaan salam, tapi kuring kedah terang yén tulisan ieu ngan ukur kasimpulan eusi anu aya dina AUGI MexCCA, dimana konténna disimpen sareng istighfar aya seueur pangguna AutoCAD anu parantos damel ku ngirimkeun prakték anu saé. Aranjeunna nyéépkeun seueur jam kanggo ngerjakeun padamelan anu sanés, kuring nyéépkeun menit 40 dina ngalakukeun pilihan sareng postingan.

  22. Ala metot hébat nyaéta lamun Super kieu ......
    Hatur nuhun pisan ....
    pag ieu. oke ngalengkepan ..
    Gening ......

  23. hatur nuhun pisan kanggo kontribusi, nyaeta tempat pangalusna Kuring geus kapanggih, ucapan salamet dina web

  24. Anu pohara alus dina video, abdi meuli kursus AUTOCAD sipil 3D na pernah digawé minangka terang nanaon ngeunaan program ieu ayeuna jeung saeutik kawas lamun ningali anjeun ngagaduhan video kumaha surup ngembangkeun A proyék pikeun ukur E diajar hirup diisolasi.

    Atuh ka AUGI

  25. Tingali, urang henteu bagian tina AUGI, urang ngan ukur ngamajukeun sumberna. AUGI butuh yén anjeun ngadaptar pikeun ningali eusi, teu aya deui cara pikeun terus dicobaan.

  26. munggaran hatur nuhun pisan pikeun kontribusi ieu, abdi congratulate Anjeun masihan aranjeunna 10 a
    sakumaha kuring ngalanggan? naha maranéhna nyieun kitu pajeulit jeung kuring coba suscricción nu salah

  27. Kuring spent pilari tutorials video, sarta éta pisan pajeulit, tapi kuring kapanggih ramatloka ieu sareng teu nyusahkeun turun tutorials aranjeunna nyarankeun, ayeuna kuring baris coba ningali kumaha eta mana, teras ngabejaan aranjeunna lamun ieu patut

  28. Perkiraan, grup sawala Spanyol pisan alus. Abdi ti Chili jeung nanganan C3D tina versi 2006 na kaleresan téh nya éta tos ningkat pisan jeung mangrupakeun alat pohara alus pikeun itungan jeung desain karya pakait sareng wangunan. Coba link http://forums.augi.com/index.php Kuring geus gotten rada kaluar. Kuring patepung anjeunna sababaraha minggu ka tukang tur éta bener alus lantaran dina atmosfer seriousness mutlak bisa mairan ngeunaan masalah maranéhanana jeung program tur aya sababaraha urang dina ieu forum anu brings pangalaman berharga unggal poe. program nu boga kelemahan na tapi teu bisa ngabantu tapi malire kaunggulan hébat maranéhanana. Tuah sapanjang jalan ....

  29. pantun,
    Salaku I ngundeur pidio ieu,
    Salam.

  30. ing bahan ieu. Hal ieu kacida alus sarta atikan pikeun neuleuman leuwih sahingga ningkatkeun professional pouedan nuhun pikeun bahan ieu

  31. asupan anjeun tiasa saé. Kuring pikir kuring bakal diajar pisan tina manual berharga tina AutoCAD Sipil 3D ieu pikeun input anjeun.
    Kuring henteu terang upami anjeun tiasa ngagantung deui «AutoCAD Sipil 3D S Channel» buka di. atanapi abdi tiasa ngirim mail ami fashion.g_omar@hotmail.com
    Kuring kudu diajar ngarancang hiji torowongan Mandane boga hiji manual Ing. voya hatur nuhun pisan

  32. Hello, kaca 3D sipil alus teuing, Teu heran lamun kursus diajarkeun di dF kapayun tina program ieu, hatur nuhun pisan. salam!

  33. pantun buenas..buena puedoo paguina.:)..quisiera terang dimana kuring narima extent koridor pikeun sipil 3d 2009 ngawula ..? porq di conguigo tapi teu bisa instgalar web, ngabejaan atuh kasalahan ..: S ... Mugi ayuda..gracias mimiti Anjeun

  34. MEXCCA di AUGI mangrupakeun pituduh gancang 3D sipil I diajar handap na pisan alus, abdi gaduh dua Panungtun di Spanyol tapi teu jadi nongkrong bakal dikirim ka maestro Álvarez keur gugah

    Juan Carlos Pineda Escoto
    Honduras, CA

  35. Muhun abdi bisa ngahasilkeun teks pikeun contours, tapi kuring inonvenientes pikeun alignments na propil dimana kuring manggihan hiji pituduh pikeun komentar, hatur nuhun boga sagala

  36. Hatur nuhun bahan THE pisan alus

  37. Kahayang kalibet dina galeri AND torowongan IN sipil 3D, Hatur nuhun

  38. OOL pisan alus keur rékayasa jalan, abdi hoyong diajar procersar bagian gaduh lamun abdi tiasa ayudar.mil nuhun

  39. tutorial sipil unggulan pisan lengkep 3d teh pangalusna I kapanggih pikeun neuleuman jeung 3d sipil

  40. Anjeun kudu nyieun hiji gaya tulisan, ngaropea ukuran jeung napelkeun tina sipat proyék.

  41. Hatur nuhun pikeun émbaran anjeun, kabeneran nu hal kuring ngembang, abdi diimpor titik, Kuring geus dihasilkeun beungeut, abdi teu tiasa labél aranjeunna némbongkeun kuring nu naskah pisan hébat, bisa ngabantu.

    Kuring hatur nuhun sateuacanna

  42. Q naon NOT ngundeur bagian bisa saluran.
    Hatur nuhun

  43. Kuring manggihan eta metot sakabeh barang.
    Abdi hoyong ngadaptar asup tanpa masalah.
    Kuring miharep kuring ngidinan.
    Hatur nuhun.

  44. CARA keur ngahasilkeun bagian béda dina hiji alignment,
    Positioning AND wewengkon motong AND ngeusian dina bagian cross

  45. babaturan Alus pisan rewarding pikeun manggihan jalma kawas anjeun,
    Muhun urang nempo yen aya bener aya parobahan signifikan kalawan versi anyar tina sipil 3D, kumaha oge, kuring pikir nu nuturkeun urutan jeung kaasup parobahan anyar. Hatur nuhun pisan kanggo inpormasi nu.

  46. sae pisan
    Kaca munggaran nu boga jadi loba sumber babarengan
    Hatur nuhun pikeun sumbangan anjeun

  47. I am a pemula, sarta kuring manggihan yén spasi ieu hébat,
    hatur nuhun kanggo input Anjeun.

  48. alhamdulillah pisan hatur nuhun kanggo bahan tapi file «AutoCAD Sipil 3D Séktor Channel» henteu dibuka Abdi badé diunduh deui hatur nuhun

  49. Baraya, Kuring kudu ngalatih kuring kumaha abdi tiasa ngalakukeun méré hiji atmosfer realisme nepi superfie a.

  50. Kuring nyangka yén dimimitian ku pidéo ieu mangrupikeun titik awal anu saé, maka AUGI MexCCA ngagaduhan deui anu langkung seueur tibatan anu dibere dina tulisan ieu.

  51. Manajemen 3d sipil saeutik, abdi diajar pisan, anjeun anu geus loba pangalaman, abdi menta Anjeun masihan kuring arah mana pikeun meunangkeun informasi, ieu program pisan metot

  52. link ieu menarik, saprak kuring gawe rada GIS sarta Kami pisan museurkeun diajar 3D Sipil, sakumaha Abdi ogé trabao salaku konsultan bebas jeung anu gampang pikeun nanganan CAD mun GIS ... .but nuhun ....

  53. Hal ieu metot komentar anjeun sarta méré nyaho ngeunaan autocad

  54. Hal pohara alus pikeun jalma anu keur ngan dimimitian, abdi miharep boga leuwih ti kontribusi anjeun, hatur nuhun kanggo sagalana
    Mar

  55. cursoso masihan ka hal kawas autocad sipil 3d di dF kotana mexico jeung lamun maranéhna resep konsultasi jadwal

  56. AUGI kedah didatangan MexCCA, aya euweuh deui sumberdaya

  57. Ieu heula kontribusi pinuh misalna mun pasamoan di Spanyol.
    hatur nuhun

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.