arsip pikeun

AutoCAD-AutoDesk

AutoCAD, 3D Sipil sarta séjén migunakeun produk AutoDesk

Salian énggal kanggo siri publikasi Bentley Institute: Inside MicroStation CONNECT Edition

EBentley Institute Press, penerbit buku-buku buku canggih sareng rujukan profésional pikeun kamajuan rékayasa, arsitéktur, konstruksi, operasi, komunitas geospatial sareng pendidikan, parantos ngumumkeun kasadiaan édisi énggal anu judulna "Jeroeun Edisi Konéksi MicroStation ”, ayeuna dicét di dieu sareng salaku ebook…

AulaGEO, anu pangsaéna nawiskeun kursus anu saé pikeun ahli profésional Geo-rékayasa

AulaGEO mangrupikeun usul latihan, dumasar kana spéktrum geo-rékayasa, kalayan blok modular dina urutan Geospatial, Téknik sareng Operasi. Desain metodologis dumasar kana "Kursus Ahli", museurkeun kompeténsi; hartosna aranjeunna museurkeun kana prakték, ngalakukeun padamelan pikeun studi kasus, langkung saé proyék proyék sareng ...

Bébas Tangtu AutoCAD - online

logo autocad
Ieu eusi kursus-kursus AutoCAD online gratis. Consiststa ngandung bagian padeukeut 8, dina tempat anu aya leuwih ti video 400 sareng katerangan kumaha jalan nganggo AutoCAD. Mimiti bagian: konsép dasar Bab 1: Naon AutoCad? Bab 2: The Autocad interface interface Bab 3: Unit na Koordinat Bab 4: Parameter ...

Ofmbaran ngeunaan Geo-rékayasa - AutoDesk, Bentley sareng Esri

AUTODESK ngévisi REVIT, INFRAWORKS AND CIVIL 3D 2020 Autodesk ngumumkeun peluncuran Revit, InfraWorks sareng Sipil 3D 2020. Revit 2020 Kalayan Revit 2020, pamaké baris tiasa mendakan deui dokuméntasi anu leuwih jentrek lengkep anu hadé ngawakilan niat rarancang, sambungkeun data sarta ngidinan kolaborasi sareng proyék pangiriman kalayan cairan anu leuwih hébat. Bakal mantuan ...

Transoft Leyuran na Plexscape nyieun aliansi nawarkeun ngagambarkeun leuwih realistis tutumpakan dina Google Earth 3D

Transoft Leyuran Inc., pamingpin dunya dina rarancang software sarta analisis rékayasa transportasi, geus pakait sareng pamekar Plexscape, Plex.Earth®, salah sahiji parabot paling populér pikeun AutoCAD pikeun akselerasi arsitéktur, rékayasa jeung konstruksi (AEC). A unsur puseurna, partnership ieu integrasi téhnologi AutoTURN® ...