arsip pikeun

AutoCAD-AutoDesk

AutoCAD, 3D Sipil sarta séjén migunakeun produk AutoDesk

Salian énggal kanggo siri publikasi Bentley Institute: Inside MicroStation CONNECT Edition

EBentley Institute Press, penerbit buku teks canggih sareng karya référénsi pikeun kamajuan rékayasa, arsitéktur, konstruksi, operasi, komunitas geospatial sareng pendidikan, parantos ngumumkeun kasadiaan séri terbitan anyar anu judulna "Inside MicroStation CONNECT Edition ", ayeuna sayogi dicetak di dieu sareng janten e-book ...

AulaGEO, anu pangsaéna nawiskeun kursus anu saé pikeun ahli profésional Geo-rékayasa

AulaGEO mangrupikeun usulan latihan, dumasar kana spéktrum Geo-rékayasa, kalayan blok modular dina sekuen Geospatial, Téknik sareng Operasi. Desain metodologis dumasarkeun kana "Kursus Ahli", fokus kana kompeténsi; Éta hartosna aranjeunna fokus kana latihan, ngalaksanakeun tugas dina kasus-kasus praktis, langkung saé hiji kontéks proyék sareng ...

Plex.Earth Timeviews masihan profésional AEC sareng gambar satelit pang anyarna dina AutoCAD

Plexscape, pamekar Plex.Earth®, salah sahiji alat anu paling populér pikeun AutoCAD pikeun ngagancangkeun proyék-proyék arsitéktur, rékayasa sareng konstruksi (AEC), ngaluncurkeun Timeviews ™, layanan unik di pasar AEC global, anu ngajantenkeun Paling citra satelit anu paling murah sareng gampang diaksés dina AutoCAD. Saatos kerjasama strategis ...

Tangtu AutoCAD gratis - online

logo autocad
Ieu eusi kursus online gratis AutoCAD. Éta diwangun ku 8 bagian anu padeukeut, anu di jerona aya langkung ti 400 pidéo sareng panjelasan kumaha jalanna AutoCAD. BAGIAN Kahiji: Konsép Dasar Bab 1: Naon Autocad? Bab 2: Antarmuka layar Autocad Bab 3: Unit sareng Koordinat Bab 4: Parameter ...

Berita Geo-rékayasa - AutoDesk, Bentley sareng Esri

AUTODESK ANNOUNCES REVIT, INFRAWORKS, AND CIVIL 3D 2020 Autodesk ngumumkeun sékrési Revit, InfraWorks, sareng Civil 3D 2020. Revit 2020 Kalayan Revit 2020, pangguna bakal tiasa nyiptakeun dokuméntasi anu langkung akurat sareng lengkep anu langkung saé ngagambarkeun maksud desain, ngahubungkeun data, sareng ngamungkinkeun kolaborasi sareng pangiriman proyék kalayan langkung lancar. Bantosan pikeun…

Transoft Leyuran na Plexscape nyieun aliansi nawarkeun ngagambarkeun leuwih realistis tutumpakan dina Google Earth 3D

Transoft Solutions Inc., pamimpin dunya dina desain rékayasa transportasi sareng parangkat lunak analisis, parantos damel sareng Plexscape, pamekar Plex.Earth®, salah sahiji alat anu paling populér pikeun AutoCAD pikeun ngagancangkeun arsitéktur, rékayasa sareng proyek konstruksi. (AEC). Unsur sentral tina kemitraan éta nyaéta integrasi téknologi AutoTURN®…

Pangalusna Parangkat Lunak Pangwangunan - Komputasi Peunteun Komputasi 2018

Ieu mangrupikeun kontes anu ngajantenkeun usaha anu paling saé pikeun parangkat lunak anu museur kana Arsitektur, Téknik sareng Konstruksi. Daptar finalis ieu nyaritakeun kumaha persaingan antara panyadia utama solusi komputasional pikeun geoengineering dina édisi ka tilu belas. Kami parantos nyirian sababaraha mérek pilihan urang dina warna anu béda pikeun mempermudah ...

Wms2Cad - jasa wms interaksi sareng program CAD

Wms2Cad mangrupikeun alat unik pikeun nyandak jasa WMS JEUNG TMS kana gambar CAD pikeun rujukan. Ieu kalebet peta bumi sareng layanan gambar Google Earth sareng OpenStreet. Éta saderhana, gancang sareng épéktip. Anjeun ngan ukur milih jinis peta tina daptar anu parantos ditangtoskeun pikeun jasa WMS atanapi nangtoskeun salah sahiji minat anjeun, anjeun tiasa ...

Kumaha ngaunduh AutoCAD 2018 - versi pendidikan

Versi atikan AutoCAD sacara fungsional pikeun murid sareng guru. Pikeun ngaunduh versi murid AutoCAD, anjeun kedah nuturkeun léngkah ieu: 1. Akses ka halaman AutoDesk. Lebet kana akun anjeun atanapi ngadamel anu énggal. Tautan unduhan versi pendidikan kedah dipilih: https://www.autodesk.com/education/free-software/autocad Jan dina hal ieu, kuring…