arsip pikeun

AutoCAD-AutoDesk

AutoCAD, 3D Sipil sarta séjén migunakeun produk AutoDesk

BIM - trend CAD anu teu tiasa dibalikkeun

Dina kontéks Geo-Engineering kami, istilah BIM (Bangunan Informasi Pemodelan) henteu deui novél, anu ngamungkinkeun objék kahirupan nyata béda dimodelkeun, henteu ngan ukur dina ngagambarkeun grafisna tapi ogé dina tahap siklus kahirupanna anu béda. . Éta hartosna jalan, jembatan, klep, saluran, wangunan, ...

AutoCAD 2016. Ahir lisensi poverty.

Salaku trend alami évolusi globalisasi, saling hubungkeun sareng ampir teu bisa diprediksi ieu, parangkat lunak sanés produk boxed sareng janten jasa. AutoDesk henteu terkecuali yén urang parantos ningali sareng Adobe, Bentley Systems, Corel, pikeun sawatara ngaran. AutoDesk parantos ngumumkeun yén taun ieu 2015 bakal janten anu terakhir ...

MDT, A solusi lengkep pikeun proyék-proyék Surveying & Teknik

Kalayan langkung ti 15,000 pangguna di 50 nagara sareng sayogi dina basa Spanyol, Inggris, Perancis sareng Portugis di antara basa-basa sanés, MDT mangrupikeun salah sahiji aplikasi anu asal ti Spanyol nyarios paling diapresiasi ku perusahaan anu didédikasikeun pikeun geoengineering. APLITOP ngagaduhan dina portopolio na opat kulawarga aplikasi: proyék topografi, aplikasi lapangan kalayan total stasiun ...

2014 - Prediksi singget tina kontéks Geo

Waktuna parantos dugi ka nutup halaman ieu, sareng sapertos anu biasa dilakukeun ku urang anu nutup siklus taunan, kuring lungsur sababaraha baris naon anu urang ngarepkeun dina 2014. Urang bakal nyarios langkung engké tapi ngan ayeuna, anu mangrupikeun taun terakhir: Béda sareng élmu anu sanés , di urang, tren dihartikeun ku bunderan ...

Bedah jeung lisénsi parobahan AutoCAD 2014 News

Versi 2014 AutoCAD parantos dipasihkeun, kalayan fitur-fitur anyar anu signifikan. Sakumaha tradisi, minggu payun urang bakal ngalakukeun tinjauan naon anu ditetepkeun tina parobihan ieu. Nanging, mimitina urang hoyong fokus kana sababaraha aspék anu sateuacanna diluncurkeun vérsi ieu, anu dasarna mangrupikeun desain perusahaan anyar sareng modél ...

Naon geus versi best of AutoCAD?

Urang sering ningali patarosan di dinya, ngeunaan vérsi mana anu langkung saé atanapi naha urang membela éta; teras nalika anu énggal sumping, sering nyarios yén éta ngan ukur makeup. Atoh, salaku titik awal kami ngalakukeun pamundut dina Facebook, dimana Geofumadas gaduh 18,000 pengikut, sareng tingali kumaha réspon na: AutoCAD 2012 menonjol, urang ngartos ku ...