Nempelkeun hiji spreadsheet kana AutoCAD, anu otomatis ngamutahirkeun

Samentara kami bisa nepi ka titikna, nuduhkeun yén Office Impor nyaéta pakakas anu tiasa parantos dikaitkeun hiji spreadsheet Excel atanapi file Word, sareng yén éta diénggalkeun sacara dinamisna sakumaha parantos aslina dirobah, sajarahna kawas akun Brendan Haggerty mangrupakeun cara anu dipikaresep pikeun ngajelaskeun kumaha carana kami geofumamos alat ieu.

Di satengah panungtung 2012 dina rapat sepi di kota basisir leutik di tenggara Amérika Serikat. Henteu aya anu badé dinten ngumumkeun. Aya no kapala nagara hadir. Hijina tamu éta staf teknis senior urang. Téma pasamoan ieu: AutoCAD sareng 3D Sipil.

Ngamekarkeun software pikeun ngabantu pamaké CAD pikeun ngaalangkeun waktos, ngaleungitkeun nyeri sirah sareng ngarep kana waktos nuju tujuan anu nungtun sakumna staf Axiom.

COO tina Axiom dina waktos éta, karakter bulit dina lampu kilat anu kapinteran ku mata panon, sareng tim retakan na pamekar terang yén pamaké AutoCAD butuh pitulung. Salian eta, aya aya sababaraha langkung nganggo pamaké MicroStation anu nungtut nyarios alat-alat kami pikeun pamaké AutoCAD sareng Civil 3D. Waktu parantos terang parapatan duanana AutoCAD / Sipil 3D tur mimitian jieun versi Axiom duanana AutoCAD sareng 3D Sipil pikeun parabot MicroStation anu pang populerna. Tapi moal mungkin waé nyieun sakumna alat, sangkan kedah janten anu sami? Aya seueur paménta pikeun loba alat béda anu sigana heula pilihan hese.

Dimana ngamimitian?

Jawaban nyaéta yén sakuduna aya alat anu nyayogikeun pitulung nu panggedéna (diukur ku tabungan waktos sareng réduksi tina hanjelu anu dihasilkeun) pikeun jumlah nu paling panggedéna. Sakali ieu didirikan dina cara jelas, dulur hadir paham éta Microsoft Office Importer ™ pikeun AutoCAD sareng 3D Sipil kedah kahiji. Alat Axiom anu sanésna anu kasohor sami sareng nengetan, tapi pasti henteu aya Microsoft Office Impor bakal ngabantuannana pangbadagna anu paling pamaké dina waktu anu singget.

Pamaké MicroStation - biasa pikeun nganggo Microsoft Office Impor pikeun gampang nempelkeun spreadsheets Excel anu ageung jadi MicroStation sareng format anu sampurna sareng langkung ti link anu ngamungkinkeun anjeun balik deui ka file sumber ku kituna data DGN tiasa diropéa otomatis dirobih tina parobahan anu aya di spreadsheet - Aranjeunna miharep fitur-fitur anu sami sareng sanés AutoCAD sareng Civil 3D.

Sababaraha nasabah éta hanjelu, sareng leres kitu. The Microsoft Office Impor Madeta ngagampangkeun nyawa para nasabah MicroStation kami leuwih gampang, tapi padahal aranjeunna kedah ngalakukeun proyék di AutoCAD atanapi 3D Sipil, aranjeunna tetep nyangkut nganggo alat témpél anu buuk-in-henteu-caang teunang-in. Taun ngagunakeun Microsoft Office Impor pikeun MicroStation éta tiasa ditingalikeun kumaha hal anu saé tiasa, nyababkeun masalahna atra teuing tina proyék AutoCAD sareng 3D Sipilna teras netepkeun yén aya loba tempat pikeun ronjuk sawaktos datang ka ngémpelkeun spreadsheets kana DWGs.

Thatta eta staf teknis senior Axiom estu ekspektasi pamaké ieu hirup hirup gampang dina proyék MicroStation maranéhna jeung Microsoft Office Impor, Méméh diingkeun aranjeunna néncang dina proyék AutoCAD sareng 3D Sipil?

Waktu keur angkat

Sareng deui bakal: tim pengembangan kami bakal nyiptakeun utiliti software komérsial munggaran Autodesk sarta ieu bakal Microsoft Office Impor.

El Microsoft Office Impor pikeun AutoCAD sareng Sipil 3D bakal nguntungkeun tina taun perbaikan, sasaran kana nasabah, pas di sepuh sadayana Microsoft Office Impor pikeun MicroStation saprak panyiptakeun di 1996. Format na bakal sampurna, alatan ampir dua puluh panulisan ka versi MicroStation.

El Microsoft Office Impor pikeun AutoCAD bakal ngagaduhan fitur anu pangabutuh pamaké anu nyata, berkat dalapan belas warsih eupan balik na tina basa pamaké MicroStation anu rongkah (dina ukuran sareng kualitas).

Kantun nempatkeun, Microsoft Office Impor pikeun AutoCAD sareng Sipil 3D bakal lahir dewasa tur bakal tiasa ngabantosan jalma anu réa. Taun-taun ngarareunah naek henteu kedah ngulang.

Hiji tim ngembangkeun leutik ieu nyetél. Proyék ieu kedah ngapung dina radar tampa kudu dideteksi, munggaran. Upami nasabah mendakan naon nu bakal datang, tungguan bakal janten langkung hésé pikeun aranjeunna. Ogé, patarosan incessant kawas "Dupi éta dilakukeun?" Sareng "Sabaraha éta tiasa siap?" Ti para nasabah anu cariosan bakal ngaganggu pangwangunan pengwangunan sareng staf ti bener kahontal tujuanna: nempatkeun produk di leungeun para nasabah.

Sakabéh anu tinggaleun éta ngawujudkeun leres. Ngembangkeun AutoCAD boga tangtangan sorangan. Untungna, tim pamekaran henteu aya anu muhrim dina ngembangkeun AutoCAD. Sareng full-waktu ngembangkeun AutoCAD Samaun sareng ampir berhasil 40 taun pangalaman ngembangkeun CAD diantara tilu anggota tim inti, kami saatos tugas.

Na, sabab nyebutkeun salapan bulan ka hareup Microsoft Office Impor pikeun AutoCAD sareng 3D Sipil lahir. (Sabenerna ieu saeutik deui, tapi éta sakedik kurang romantis.)

Versi mimiti Microsoft Office Impor pikeun AutoCAD lahir kalayan dukungan pikeun nyémpel duanana spreadsheets Excel sareng dokumen Word dina file DWG. Ayeuna ieu mah ngan saukur gampang nempelkeun inpormasi Excel sareng Word sampurna saéstat format bener dina DWG sareng ukur salah sahiji tindakan, tapi data ogé dikaga bantosan, sacara alami, nu perobahan dirobah dina file Excel atanapi Word aslina dina mangsa nu bakal datang. Payil DWG bakal diropéa sacara otomatis salami diputerkeun ku anjeun janten parobahan anu terakhir dina témpél atanapi téks dokumén. Pamaké henteu komo kudu salempang ngeunaan inget mariksa apdet.

Microsoft Office Impor pikeun AutoCAD ngamungkinkeun pamaké némpélkeun sampurna, formatna pisan, dina payil anu gambar gedé kalayan kolom anu sampurna ditampi dina ukuranana instan.

Baheula

Isro anu dinten hanjelu lamun pamake AutoCAD kudu netepkeun naon anu dilebetkeun dina AutoCAD pikeun némpélkeun jadwalna, kasimpulan, invoices bahan, kuantitas sareng spreadsheets séjén Excel atanapi catetan umum tina dokumen Word anu aya dina file DWG maranéhanana . Ogé kanyataan yén data nyangkut dina DWG (nganggo paréntah Paste asli tina AutoCAD) henteu leres kalayan leres kalayan leres formatna sateuacanna dina spreadsheet anu henteu tiasa ditingali dina DWG sareng tumbu na saukur henteu jalan.

Hadir

Naon nyambung kami ka dinten kami: k Microsoft Office Impor pikeun AutoCAD sareng 3D Sipil nganggo ku klien kami di sakumna dunya, pikeun ngarobah impor jadwal sareng spreadsheet Excel anu sanés ogé inpormasi dokumen Word kana file DWG maranéhna jadi kagiatan transcendent. Pamakéan Microsoft Office Importer nyaéta pangalaman anu punjul ti mimiti nepi ka tungtung anu kedah katingali berharga.

The Future

Kalayan panémbong utama staf teknis senior urang pikeun ngarojong pamaké AutoCAD pikeun ngirangan waktos gawe, hanjelu sareng pagawean ganda, jalan kumaha aranjeunna ngabantu pamaké MicroStation salila tilu dekade katukang, kuring teu tiasa antosan ningali naon tim ngembangkeun didieu di Axiom manten salajengna.

Tempo pikeun diri anjeun cobian Kantor Pusat bébas dinten!

Pikeun ngajadwalkeun démo, online atanapi gratis kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan Kantor Pangusaha, eusikeun puhunun, sarta saurang jalma anu tiasa ngontak.

[contact-form-7 id = »20743 ″ judul =» ContacAxiom »]

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.