Sofwer pangalusna pikeun konstruksi - Konstruksi komputasi Awards 2018

Ieu mangrupa kontes anu nyangking usaha pangantenna pikeun museur Arsitéktur, Téknik sareng Konstruksi. Daptar ieu finalis ngabejaan urang kumaha kompetisi antara panyadia utama solusi komputer pikeun geo-rékayasa dina édisi katilu belas na.

Kami geus ditandaan dina warna béda ku sababaraha mérek tina pilihan urang pikeun memaingan bacaan; sarta di dieu kasimpulan jumlahna tiis kanggo taun ieu:

  • Bentley Systems - nominasi 13
  • sudut pandang - nominasi 13
  • Asite- 11 nominasi
  • Vectorworks - nominasi 10
  • Trimble - nominasi 9
  • Autodesk - nominasi 8
  • Allplan - nominasi 6
  • ArchiCAD - nominasi 5

Produk BIM taun

  • 3D Repo - 3drepo.io
  • ALLPLAN - Allplan Téknik
  • Autodesk - Koléksi AEC
  • Bentley Systems - AECOsim Gedong desainer
  • coBuilder - coBuilder Kolaborasi
  • Elecosoft - Powerproject BIM
  • Excitech - Excitech DOCS
  • Graphisoft - ARCHICAD 22 (Tien Juara 2017)
  • Rendra AS - StreamBIM
  • Solibri UK Ltd - Solibri Model Checker
  • Trimble Solutions (UK) Ltd - Tekla Structures
  • Vectorworks - Vectorworks Architect
  • sudut pandang - sudut pandang pikeun Projects
  • Vizerra Sarl - Revizto

Produk pikeun desain arsitéktur

  • ALLPLAN - Allplan Arsitéktur
  • Autodesk - Koléksi AEC (Tien Juara 2017)
  • Bentley Systems - AECOsim Gedong desainer
  • Graphisoft - ARCHICAD 22
  • Vectorworks - Vectorworks Architect
  • ZWSOFT - ZWCAD Arsitéktur

Produk pikeun desain struktural

  • Allplan Téknik Sipil
  • Autodesk - Revit Struktur
  • Bentley Systems Inc. - STAAD.Pro CONNECT Edition
  • SCIA - Insinyur SCIA
  • StruSoft - Desain FEM
  • Trimble Solutions (UK) Ltd - Tekla Struktural Designer (Tien Juara 2017)

Produk kolaborasi

  • 3D Repo - 3drepo.io
  • ALLPLAN - Allplan Bimplus
  • Asite - Platform CDE Adoddle
  • Autodesk BIM360 Desain
  • Bentley Systems Nyarita - ProjectWise
  • coBuilder - coBuilder Kolaborasi
  • Solibri UK Ltd - Solibri Model Checker
  • Software Synchro / Bentley - Synchro SWP
  • Trimble Solutions (UK) Ltd -Trimble Connect
  • sudut pandang - sudut pandang pikeun Projects (Tien Juara 2017)
  • Vizerra Sarl - Revizto

Produk pikeun dokuméntasi jeung manajemén eusi

  • Asite - Platform CDE Adoddle
  • Autodesk - BIM 360 Docs
  • Bentley Systems Nyarita - ProjectWise
  • coBuilder - coBuilder Kolaborasi
  • Excitech - Excitech DOCS
  • Newforma - Center Project (Tien Juara 2017)
  • RedSky IT - Manajemén Dokumén Summit
  • sudut pandang - sudut pandang pikeun Projects

Software pikeun perencanaan sumberdaya bisnis

  • Cubic Interactive Ltd - Rapport3
  • EasyBuild (Sofwer Konstruksi) Ltd - EasyBuild (Tien Juara 2017)
  • ePromis ERP Leyuran
  • Eque2 - EVision
  • IFS - Aplikasi IFS
  • RedSky IT - Summit

Software pikeun manajemén siklus proyék

  • Asite - Platform CDE Adoddle
  • Glider Technology Ltd - GliderBIM
  • IFS - Aplikasi IFS (Tien Juara 2017)
  • RedSky IT - Summit
  • sudut pandang - sudut pandang pikeun Projects

Software pikeun estimasi sareng pangajen

  • CCS - Candy
  • Convirt (Pty) Ltd - Lula Build
  • Crest Software - Estimasi sareng Valuasi Valesco
  • Elecosoft - Bidcon
  • Eque2 - Evalalasi
  • Software estimasi - éstimasina
  • Pastina - CostX

Software akuntansi pikeun pangwangunan

  • Aksés Grup - Aksés Kauangan
  • CLiP IT Solusi - Akun Industri Konstruksi
  • Cubic Interactive Ltd - Rapport3
  • EasyBuild (Sofwer Konstruksi) Ltd - EasyBuild
  • Eque2 - Ngwangun pikeun Sage
  • Software Integritas - Evolution M. (Tien Juara 2017)
  • Pakakas Lunak Pegasus - Pegasus CIS

Software Keuangan kanggo konstruksi

  • ConnectIT Keuangan Konstruksi
  • EasyBuild (Sofwer Konstruksi) Ltd - EasyBuild
  • Software Integritas - Evolution M.
  • Pakakas Lunak Pegasus - Pegasus CIS
  • RedSky IT - Summit

Produk pikeun manajemén proyék sareng perencanaan

  • Crest Software - CS Project Profesional
  • Elecosoft - Powerproject (Tien Juara 2017)
  • Newforma - Center Project
  • Software Synchro / Bentley - Synchro PRO
  • Sypro Management Ltd - Sypro Kontrak Manajer
  • sudut pandang - sudut pandang Tim

Téhnologi nganggo mobile pikeun médan

  • Asite - Lapang Adoddle
  • Autodesk - BIM 360 Lapang
  • Bentley Systems - ContextCapture Mobile
  • EasyBuild (Sofwer Konstruksi) Ltd - EasyBuild Mobile
  • Elecosoft - Loka kamajuan Mobile
  • Graphisoft - BIMx
  • Vectorworks - Vectorworks Nomad
  • sudut pandang - Lapang Témbongkeun (Tien Juara 2017)
  • Vizerra Sarl - Revizto
  • Software Synchro / Bentley - Synchro situs
  • Trimble Solutions (UK) Ltd - Trimble Connect

Hardware taun

  • Dell Latitude 5290 1 di 2
  • DJI Mavic 2 Pro Drone sareng Mavic 2 ngadeukeutkeun
  • Workstations Runtuyan HP Z
  • Lenovo - séri ThinkStation P.
  • Microsoft - Surface Book 2
  • Microsoft Surface Studio

Channel Rakan taun

  • Applecore desain Limited
  • Cadassist
  • Cadventure LTD
  • Iteititk (Tien Juara 2017)
  • Graitec

Produk taun

  • 3D Repo - 3drepo.io
  • Asite - Adoddle CDE Platfrom
  • Autodesk - Koléksi AEC
  • Bentley Systems - ProjectWise
  • Elecosoft - Powerproject
  • Excitech - Excitech DOCS
  • Graphisoft - ARCHICAD 22
  • RedSky IT - Summit
  • Solibri UK Ltd - Solibri Model Checker (Tien Juara 2017)
  • Sypro Management Ltd - Sypro Kontrak Manajer
  • Vectorworks - Vectorworks Architect
  • sudut pandang - sudut pandang pikeun Projects
  • Trimble Solutions (UK) Ltd - Tekla Struktural Designer

Parusahaan taun

  • ALLPLAN
  • Asite
  • Bentley Systems (Tien Juara 2017)
  • EasyBuild (Sofwer Konstruksi) LTD
  • Elecosoft
  • Graphisoft
  • Solibri Uk Ltd.
  • Sypro Management Ltd.
  • Vectorworks
  • sudut pandang
  • Trimble Solutions (UK) Ltd.

Inovasi taun - mumpuni ku juri juri

  • 3D Repo - 3D Béda - Ngarobih Manajemén kanggo BIM
  • Asite - Plan Pangiriman Addmbaran Addodle
  • Chalkstring Ltd - Chalkstring
  • coBuilder - coBuilder Kolaborasi
  • Excitech - Excitech DOCS
  • Rendra AS - StreamBIM
  • Vizerra Sarl - Revizto 4.8
  • Sudut pandang - sudut pandang Tim
  • Yourkeys - Platform Imahna Imaya Anyar

Parusahaan pikeun masihan katingali - mumpuni ku juri

  • Nyegah
  • Chalkstring LTD
  • Ganttic
  • JDM Téhnologi Grup
  • Vectorworks

Dipake IT dina hadé dina proyek pangwangunan - mumpuni ku juri juri

  • 3D Repo sareng Kanaria Darmaga Kontraktor sareng 3drepo.io pikeun Wood Wharf
  • Asite sareng Adoddle CDE Platform kanggo Redrow - Colindale Gardens
  • Excitech sareng BIM 360 kanggo Balfour Beatty
  • Glider Technology Ltd sareng GliderBIM kanggo Deloitte HQ One New Street Square
  • Sistim Pangakuan manusa sareng MSite pikeun Balfour Beatty Curzon Street
  • Jonathan Reeves Arsitéktur sareng Vectorworks pikeun Swithland Lane
  • Sypro Management Ltd kalayan Kontrak Kontrak kanggo Wilmott Dixon sareng Dept Education di Gedong Old Admiralty

Pamakéan IT anu hadé pikeun proyék-proyék infrastruktur - mumpuni ku juri juri

  • Kumisan jeung Adoddle CDE Platfrom kanggo TfL - Silvertown Torowongan (Tien Juara 2017)
  • EasyBuild (Software Konstruksi) Ltd kalayan EasyBuild kanggo Midland Mainline
  • Glider Technology Ltd kalayan GliderBIM kanggo A14 Upgrade
  • Trimble Solutions UK Ltd kalayan Tekla Structures pikeun Atkins di Hinkley Point

BIM Proyék taun - mumpuni ku juri

  • Bond Bryan Digital kalayan ARCHICAD, Revit, Solibri, BIMcollab, COBie QC Reporter pikeun Tés panyambaran data openBIM kanggo susunan data husus (Tien Juara 2017)
  • Glider Technology Ltd sareng GliderBIM kanggo Deloitte HQ One New Street Square
  • Jonathan Reeves Arsitéktur sareng Vectorworks pikeun The Bradgate Rd Project
  • Revizto pikeun UWE Cileungsi: Wilujeng sumping di Jaman Digital!
  • Trimble Solutions UK Ltd sareng Tekla Stuctures kanggo Techrete di Gedong V & A.
  • Sudut pandang sareng sudut pandang pikeun Proyék pikeun McAvoy Group

Proyék kolaborasi tina sataun- mumpuni ku juri

  • Asite sareng Adoddle kanggo Cambridge University CDE
  • Revizto pikeun UWE Cileungsi: Wilujeng sumping di Jaman Digital!
  • Sudut pandang sareng T sudut pandang kanggo Proyék pikeun Bowers & Kirkland Urban Sciences Gedong, Newcastle

Tim taun - mumpuni ku juri

  • EasyBuild (Software Konstruksi) Ltd pikeun Tim Pangiriman Midland Mainline
  • Sypro Management Ltd - Tim Pangwangunan
  • Sudut pandang - sudut pandang Tim Pangwangunan Software

Teknologi dumasar-awan - mumpuni ku juri juri

  • 3D Repo - 3drepo.io Platform Digital Cloud
  • Asite pikeun Adoddle CDE Platform
  • Autodesk - BIM 360 Platform
  • Bentley Systems - Awan Layanan Struktural
  • Chalkstring Ltd - Chalkstring
  • Convirt (Pty) Ltd - Lula Build
  • Sistim Pangakuan manusa - MSite
  • Revizto - Téhnologi Dumasar Awan
  • Sage - Sage Usaha Sage
  • Sypro Managment Ltd - Sypro Kontrak Kontrak Platform

Software pikeun kaséhatan sarta kaamanan - mumpuni ku juri juri

  • HBXL Kaséhatan & Kasalametan Xpert
  • Sistim Pangakuan manusa - MSite
  • Konsorsium I3P + 3D Repo - SaftiBase
  • Software Pelatihan / Panyadia tina Taun - Hakimasikeun ku Panel
  • Excitech kalawan Pinnacle Series & Pangaweruh Smart
  • Jonthan Reeves - Vectorworks Training
  • Sudut pandang - sudut pandang Tim Layanan Profesional

Pilihan pangropéa - Kategori ieu diartikeun ku redaksi Konstruksi Konstruksi

  • ALLPLAN
  • Bentley Systems
  • Chalkstring LTD
  • Ganttic
  • Glider Technology Ltd.
  • Monday.com
  • Trimble Solutions (UK) Ltd.
  • Vectorworks

Dina link ieu sora anu tiasa dilakukeun.

Votna nutup: 2 dina bulan Nopémber sareng upacara winners November 15.

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.