Ofmbaran ngeunaan Geo-rékayasa - AutoDesk, Bentley sareng Esri

AUTODESK ngadamel asupan, wawasan jeung sipil 3D 2020

Autodesk ngumumkeun peluncuran Revit, InfraWorks sareng Sipil 3D 2020.

Revit 2020

Kalayan Revit 2020, pamaké baris tiasa nyiptakeun dokuméntasi anu leuwih jentre sareng lengkep anu hadé ngawakilan niat rarancang, ngahubungkeun data sareng ngamungkinkeun kolaborasi sareng pangiriman proyék kalayan fluidity anu leuwih gedé. Willta baris ngabantosan pangeusi waktu nu dijaga sareng tugas mémori sareng tiasa nyumbang kana ngahasilkeun karya kualitas luhur.

Sipil 3D 2020

Sipil 3D 2020 ogé nawiskeun raranjangan dina kamampuan sareng modalitas, naekeun rarancang BIM sareng efisiensi produksi, khususna pikeun proyék-proyék ageung sareng kompleks. Pérsi pang anyarna ngawengku fitur anyar sapertos: Dinamo keur Negeri Sipil 3D, anu bakal ngayinkeun tugas anu ngulang deui sareng ngabantu pamaké kanggo ngabédakeun modél langkung na.

InfraWorks 2020

Kalayan InfraWorks 2020, Autodesk ngerjakeun komitmen -na pikeun integrasi BIM na GIS. Kolaborasi sareng Esri parantos ngabantah éta pikeun ngamangpaatkeun sajumlah data GIS anu sayogi atanapi disimpen sacara internal, nganggo pendekatan anu saderhana nu teu nyingkah ku konversi samemehna anu lumangsung. Versi ieu nambihan kamampuan pikeun ngahemat data InfraWorks nu diédit ka toko data Esri.


Esri mésér indoo.rs sareng ngumumkeun peluncuran éta ku ArcGIS jero rohangan

28 Pébruari 2019, Esri, pamimpin dunya anu pinter dina panyebalan lokasi, ngumumkeun akusisi indoor GmbH, panyadia global téknologi sistem positioning indoor (IPS).

Sofwér indoo.rs baris jadi bagian tina ArcGIS Indoors of Esri, produk pemetaan anyar anu ngamungkinkeun interaktif interaktif fasilitas saayana, toko toko, lokasi komérsial, bandara sareng langkung seueur deui. Ogé, akuisisi bakal nyadiakeun pamaké platform ArcGIS Esri kalayan layanan lokasi IPS terpadu pikeun ngarojong pemetaan interior sareng analisis. Puseur pusat indoo.rs ogé bakal nyayogikeun salaku puseur Esri R & D anyar di Wina, Austria, fokus kana kamampuan IPS anu pegatna.

"Indoo.rs mangrupikeun panyadia perangkat lunak sareng jasa IPS anu sanés, damel sareng organisasi di sakumna dunya sapertos bandara internasional, stasiun karéta api utama sareng markas perusahaan, sareng kuring ngabagéakeun ngabagéakeun kulawarga Esri ka perusahaan," saur Brian. Cross, sutradara jasa profésional di Esri. "Téknologi, pangalaman sareng kapemimpinan indoo.rs dina widang IPS bakal nguntungkeun pisan pikeun para klien kami anu hoyong nyababkeun kakawasaan GIS kana rohangan interior."

"Janten bagian anu integral tina katalog produk Esri ngamungkinkeun urang pikeun terus nyayogikeun jasa kami dina tingkat professional anu pangluhurna," saur Bernd Gruber, pendiri bareng indoo.rs. "

"Kami parantos ningali yén pasar IPS parantos skyrocketed dina taun-taun ayeuna," saur Rainer Wolfsberger, CEO indoo.rs, "sareng para nasabah bisnis urang parantos nunjukkeun seueur minat integrasi jero sareng téknologi IPS, sahingga ngaleupaskeun kauntungan solusi ieu di sadaya tingkatan organisasi anjeun ».


Bentley Systems investasi di Digital Cai Works pikeun solusi infrastruktur kokotor anu hadé

Bentley Systems parantos ngumumkeun investasi strategis di Digital Water Works, leyuran global sareng inovatif ti kembar digital, kanggo infrasturktur hidrosaniter pinter.

Partnership ieu bakal ngabantosan pausahaan rék dilegakeun kapamimpinan, nganggalkeun solusi anu hadé tina kembar digital anu dilarapkeun kana infrastruktur kanggo pausahaan atanapi investor anu neuleumkeun di dunya kokotor sacara global.

Peker Dijodor Cai Dilinter dipikanyaho ngabantu cai sareng cai pikeun ngamangpaatkeun manufaktur cai nyababkeun platform infrastruktur digital geospatial anu bisa dideukeutna, fléksibel sareng holistik. Numutkeun ka perjanjian ieu, parusahaan tujuan pikeun nerapkeun aplikasi integrasi sorangan sabudeureun software komérsial (COTS), sapertos Bentley Systems 'OpenFlows sareng kurban iTwin. Bentley Systems bakal mere lisénsi langsung ka para nasabah Digital Water Works. Anjeun ogé bakal gaduh hak nunjuk dua direksi anu janten bagian tina Déwan Works Cai Digital.

Dina kasempetan éta, Paul F. Boulos, pangadeg sareng sutradara eksekutif Digital Water Works, nyarios: "Kami resep sareng ngahormatan nampi investasi strategis ieu ti Bentley. Suite produk infrastruktur kembar digital bakal dilaksanakeun dina fase dina lima nepi ka sapuluh bulan ka hareup, sareng bulan hareup urang bakal ngaluncurkeun program nyukupan pikeun fasilitas cai sareng limbah sarana sareng perusahaan rékayasa anu hoyong ngabantosan rencana desain produk lajeng ngalakukeun tés béta tina software «.

Greg Bentley, diréktur eksekutif Bentley Systems ngabagi: "Investasi Bentley Systems in Digital Water Works, hartosna pangakuan yén hiji lembaga khusus dina integrasi digital bakal maénkeun peran anu penting dina nulungan pamilik infrastruktur pikeun maksimalkeun poténsial kembar digital

Dinten lintasan pikeun kamajuan digital pikeun utilitas infrastruktur hidrétiter di dunya, moal aya anu langkung efektif tibatan Dr Paul Boulos dina ngarahkeun insinyur sareng firma rékayasa, ngaliwatan Digital Water Works, pikeun ngawujudkeun kasempetan anu henteu terbatas ayeuna dibuka ku kembar digital. »

Dicokot tina Majalah Geo-rékayasa -Junio ​​2019

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.