Tinjauan Waktu - Plugin pikeun ngaksés gambar satelit sajarah nganggo AutoCAD

Timeviews mangrupakeun plugin pisan metot anu ngamungkinkeun aksés ka Gambar satelit sajarah ti AutoCAD, dina kaping na resolusi béda.

Nyandak model digital kontur I diundeur ti Google EarthAyeuna abdi hoyong ningali imagery sajarah di wewengkon ieu.

1. Pilih aréa dipikaresep.

Prosés na saderhana. Pilih tab Waktos, teras dina ikon «View Imagery», ku ngaklik titik di tengah daérah anu dipikaresep ku urang sareng naékkeun panel anu nyatakeun yén sakitar koordinat éta aya gambar anu sayogi sareng kaping tangkep anu bénten-bénten :

  • gambar zoom 1 19 kalawan sentimeter piksel 30,
  • gambar zoom 1 18 kalawan sentimeter piksel 60,
  • 7 17 zum Gambar jeung piksel 1.20 méter,
  • 7 16 zum Gambar jeung piksel 2.30 méter,
  • 7 15 zum Gambar jeung piksel 4.60 méter,
  • sarta 7 14 zum Gambar jeung piksel 9.3a méter,


Lamun anjeun pilih 17 resolusi, teras nembongkeun kuring kaping gambar ieu:

  • 6 aya ti antarana anu Airbus tanggal Juli, November jeung Désémber 2018, sarta panganyarna téh ngan dua bulan kapengker (16 2019 Pébruari).
  • Éta ogé nempokeun kuring nu aya nyaéta 2017 DigitalGlobe Juli.

2. Buka gambar anu dipilih.

Sanggeus milih gambar di Témbongkeun pilihan, urang bisa ningali gambar dina resolusi disadiakeun dina lapisan AutoCAD yén kami nganggo.

3. Tambahkeun réntétan sajarah.

Mencet tombol "tambihan waktos" dina waktos urang tiasa milih sekuen gambar tina daérah anu sami pikeun ngabandingkeun ngabandingkeun.

3. Angkat gambarna.

Aplikasi na pastina pikaresepeun pisan, sabab éta ngamungkinkeun anjeun pikeun ningali gambar anu aya di daérah da bahkan kamungkinan mésérna ti panyadia. Kedah diperhatoskeun yén gambar anu sayogi sanés mosaik, tapi sekuen nembak satelit kalayan sababaraha tindih. Gambar ieu nunjukkeun tumpang tindihna antara dua gambar Zoom 19 sareng hiji gambar Zoom 14 anu aya di tukang.

jasa nu teu acan aya, tapi bakal fungsionalitas premium Plex.Earth plugin for AutoCAD.

Sacara umum, kuring mendakan cukup pikaresepeun, kalayan seueur poténsial; dina hiji sisi pikeun milari inpormasi anu sayogi ti daérah anu spesifik, ngadamel babandingan parobihan sajarah. Pangalusna sadaya, éta tiasa dianggo dina AutoCAD, bahkan dina versi panganyarna; Kalayan visi "software salaku service" sabab tanpa kedah mésér gambar, anjeun tiasa nganggo gambar satelit ku ngalanggan langganan kana Plex.Earth.

Sedengkeun pikeun perbaikan nu bisa nguntungkeun pamaké ieu némbongkeun grid buleud coverages sadia deployed di hiji wewengkon, tinimbang buka titik nujul ka link; sakumaha sababaraha coverages dina Google Earth téh.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.