Timeviews - plugin ngakses Gambar satelit sajarah kalawan AutoCAD

Timeviews mangrupakeun plugin pisan metot anu ngamungkinkeun aksés ka Gambar satelit sajarah ti AutoCAD, dina kaping na resolusi béda.

Nyandak model digital kontur I diundeur ti Google EarthAyeuna abdi hoyong ningali imagery sajarah di wewengkon ieu.

1. Pilih aréa dipikaresep.

Prosésna basajan. Tab Timeviews dipilih, teras dina ikon "Téangan imajinasi", ngaklik hiji titik di tengah daérah anu narik minat sareng urang ngadamel panel anu nyatakeun yén di sabudeureun éta koordinat aya gambar anu aya sareng tanggal néwak béda :

  • gambar zoom 1 19 kalawan sentimeter piksel 30,
  • gambar zoom 1 18 kalawan sentimeter piksel 60,
  • 7 17 zum Gambar jeung piksel 1.20 méter,
  • 7 16 zum Gambar jeung piksel 2.30 méter,
  • 7 15 zum Gambar jeung piksel 4.60 méter,
  • sarta 7 14 zum Gambar jeung piksel 9.3a méter,


Lamun anjeun pilih 17 resolusi, teras nembongkeun kuring kaping gambar ieu:

  • 6 aya ti antarana anu Airbus tanggal Juli, November jeung Désémber 2018, sarta panganyarna téh ngan dua bulan kapengker (16 2019 Pébruari).
  • Éta ogé nempokeun kuring nu aya nyaéta 2017 DigitalGlobe Juli.

2. Nembongkeun gambar nu dipilih.

Sanggeus milih gambar di Témbongkeun pilihan, urang bisa ningali gambar dina resolusi disadiakeun dina lapisan AutoCAD yén kami nganggo.

3. Tambahkeun réntétan sajarah.

Mencet tombol "tambihan waktos" dina waktos urang tiasa milih sekuen gambar tina daérah anu sami pikeun ngabandingkeun ngabandingkeun.

3. Acquire gambar.

Pasti aplikasi pisan metot hal ieu ngamungkinkeun nempoan gambar sadia di hiji wewengkon jeung malah kamungkinan acquiring panyadia nu. Eta kudu ditanggung dina pikiran nu gambar sadia henteu a mosaic tapi urutan of nembak satelit kalawan sababaraha tumpang tindihna. Gambar di handap ieu mintonkeun tumpang tindihna antara dua gambar ngadeukeutkeun ngadeukeutkeun 19 na 14 nyaéta latar.

jasa nu teu acan aya, tapi bakal fungsionalitas premium Plex.Earth plugin for AutoCAD.

Sacara umum, kuring mendakan cukup pikaresepeun, kalayan seueur poténsial; dina hiji sisi pikeun milari inpormasi anu sayogi ti daérah anu spesifik, ngadamel babandingan parobihan sajarah. Pangalusna sadaya, éta tiasa dianggo dina AutoCAD, bahkan dina versi panganyarna; Kalayan visi "software salaku service" sabab tanpa kedah mésér gambar, anjeun tiasa nganggo gambar satelit ku ngalanggan langganan kana Plex.Earth.

Sedengkeun pikeun perbaikan nu bisa nguntungkeun pamaké ieu némbongkeun grid buleud coverages sadia deployed di hiji wewengkon, tinimbang buka titik nujul ka link; sakumaha sababaraha coverages dina Google Earth téh.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.