Salaku 2018 download AutoCAD - versi pendidikan

versi atikan AutoCAD nu pinuh fungsi pikeun duanana siswa jeung guru. Pikeun ngundeur AutoCAD, anjeun kudu nuturkeun léngkah ieu:

1. Kaca aksés AutoDesk.

Asup kana rekening atawa jieun nu anyar.

Anjeun kudu milih ngundeur link versi pendidikan:

https://www.autodesk.com/education/free-software/autocad

Jan hal ieu, Kuring milih nu lisénsi pikeun pamakéan pribadi mere kasaksian.

Pilih versi nu anu diperlukeun pikeun ngundeur.

Bisi mah keur nunjukkeun AutoCAD 2018, 64-bit Windows dina basa Inggris.

Lajeng anjeun kudu nampa istilah layanan sarta sistem bakal mere tanda ka Anjeun nu download geus siap.

2. download AutoCAD

Sakali dina descargam iniiada bakal lungsur file leutik, bisi kuring disebut

AutoCAD_2018_English_Win_32_64bit_Trial_en-us_Setup_webinstall.exe.

Ku ngaktipkeun laksana, eta bakal layar ku ngundeur programna, jadi Anjeun kudu antosan sababaraha menit. Hal ieu ngusulkeun yén migunakeun sambungan nirkabel lantaran 4 GB. Dina tungtungna anjeun bakal kaciri diaktipkeun tombol masang.

Kintun anjeun bakal nampa hiji konfirmasi tina lisénsi, dimana anjeun ngawartoskeun yen anjeun tiasa install deui kana dua komputer, sareng waktos utiliti 3 taun.

3. Syarat AutoCAD 2018

syarat 2018 pikeun AutoCAD jalma dina tabel di handap:

Syarat sistem pikeun AutoCAD 2018
sistem operasi
  • Microsoft® Windows® 7 SP1 (32-bit & 64-bit)
  • Microsoft Windows 8.1 kalawan update KB2919355 (32-bit na 64-bit)
  • Microsoft Windows 10 (64-bit wungkul)
tipe CPU 32-bit: 1 gigahertz (GHz) atawa saluhureuna 32-bit (x86) prosesor
64-bit: 1 gigahertz (GHz) atawa saluhureuna 64-bit (x64) prosesor
Memoria 32-bit: 2 GB (GB 4 dianjurkeun)
64-bit: 4 GB (GB 8 dianjurkeun)
resolusi layar monitor konvensional:
1360 768 x (x 1920 1080 dianjurkeun) Jeung Leres Warnamonitor resolusi luhur sarta 4K:

3840 2160 x resolusi luhur dirojong ku Windows 10, memori kartu vidéo 64-bit-sanggup.

kartu video Ngawas adaptor kapasitas x 1360 768 kalawan fitur Leres Warna na DirecctX 9. Hal ieu kasaluyuan dianjurkeun ku DirectX 11.
piringan Spasi Instalasi 4.0 GB
browser Windows Internet Explorer® 11 atawa saluhureuna
beureum Deployment ngaliwatan wizard deployment.

The lisénsi server na sagala workstations nu ngajalankeun aplikasi lisensi jaringan gumantung kudu ngajalankeun protokol TCP / IP.

Atawa, anu accu Novell atanapi Microsoft TCP / protokol IP anu ditarima. The login utama dina workstations bisa jadi Netware atawa Windows.

Salian sistem operasi anu dirojong pikeun aplikasi, nu server lisénsi moal dijalankeun dina Windows Server® édisi 2012, 2012 R2 Windows Server jeung Windows Server 2008 R2.

Citrix® XenApp ™ 7.6, 7.6 Citrix® XenDesktop ™.

pakakas Windows cocog mouse
méja digitalisasi rojongan WINTAB
Alat (DVD) Undeuran atawa DVD instalasi
ToolClips Media Player Adobe Flash Player v10 atawa saluhureuna
.NET kerangka .NET kerangka Vérsi 4.6

3 Balesan ka "Kumaha pikeun ngundeur AutoCAD 2018 - versi pendidikan"

  1. Nya, éta tiasa diunduh sareng dipasang tapi aranjeunna henteu ngirim lisénsi pendidikan sareng anjeun ngan ukur gaduh pilihan uji dinten 30.
    Sababaraha léngkah anu sanés anu diperyogikeun pikeun lisénsi pendidikan. Hatur nuhun

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.