Bébas Tangtu AutoCAD - online

logo autocadIeu eusi kursus-kursus AutoCAD online gratis. Consiststa ngandung bagian padeukeut 8, dina tempat anu aya leuwih ti video 400 sareng katerangan kumaha jalan nganggo AutoCAD.

Bagian hiji: dasar

Bab 1: Naon Autocad?

Bab 2: Pintonan panganteur Autocad

Bab 3: Unit sarta koordinat

Bab 4: teken Setélan

Bagian dua obyék basajan konstruksi

Bab 5: objék géométri dasar

Bab 6: objék komposit

Bab 7: obyek Pasipatan

Bab 8: naskah

Bagian katilu: konstruksi maju objék

Bab 9: Rujukan obyék

Bab 10: Obyek tracking snap

Bab 11: tracking polar

Bab 12: konstrain parametrik

Bab 13: navigasi 2D

Bab 14: Ngatur Tampilan

Bab 15: Pamaké koordinat System

Bagian opat: ngédit objék

Bab 16: métode Pilihan

Bab 17: ngedit basajan

Bab 18: édisi canggih

Bab 19: dicekel

Bab 20: Shading, gradients na contours

Bab 21: The Pasipatan palette

Bagian lima: Organisasi gambar

Bab 22: lapisan

Bab 23: blok

Bab 24: rujukan éksternal

Bab 25: sumberdaya gambar

Bab 26: consultations

Bagian genep: Dimensioning

Bab 27: arah tahap

surah 28 standar CAD

Katujuh bagian: perenah AND publikasi

surah 29 print Layout

surah 30 setting citak

surah 31 Autocad na Internét

surah 32 lambaran siapkeun

Bagian kadalapan: gambar tilu diménsi

surah 33 Modeling spasi 3D

surah 34 SCP di 3D

surah 35 tampilan 3D

surah 36 objék 3D

surah 37 padet

surah 38 surfaces

surah 39 tights

surah 40 kuring dimodelkeun

3 Walonan kana "AutoCAD kursus gratis - online"

  1. Sy hoyong tiasa ngiréntikasi autocad

  2. Abdi ngarepkeun éta

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.