AutoCAD Tangtu kalayan pangajar online

Ieu sugan salah sahiji kursus pangalusna Kuring geus katempo AutoCAD, ngabawah téh dilayanan dina format kelas maya. Ti pangarang nu sami ngeunaan VectorAula, anu kursus oge diajar Corel Draw jeung Web Design.

tangtu autocadSanajan aya sababaraha métode jeung alternatif, nu paling berharga ieu mangrupa sistem bimbel na assessment kamajuan; nu beda tangtu dilaksanakeun sacara sukarela ngetik tingali-ulang tur Anjeun bisa ngamimitian iraha wae, tanpa ngantosan sauran.

Tangtu pinuh lasts 90 jam, anu bisa patepung jeung ngulang secukupnya dina periode minggu 12. Unggal minggu ngandung surah dina total isu 71 saperti kieu:

1 - Instalasi na Konfigurasi

1. Syarat na Instalasi
2. lingkungan gawé
3. layar konfigurasi dasar na ménu

2 - Contact Kahiji

4. Bubuka: CAD, tujuan, pangaweruh awal
5. prosés gawé dasar
6. badan dasar, liniér sarta gambar sirkular
7. Dasar Edit: ngahapus, paralel, ortogonal gambar, lengthen na shorten
8. Draf citak
9. grafik gudang

3 - Precision gambar

10. Rujukan obyék
11. modus Éntri Data: ku mouse, keyboard, jeung dicampur
12. koordinat Systems
13. métode Pilihan fitur
14. manggang
15. watesan sudut
16. Accelerators karya
17. Nempo tingkatan: wewengkon ékspansi na framing tur rinci

4 - Organisasi sarta na rohangan ngédit kompléks

18. wangun kompléks: ngagambarkeun kurva, polygons, ellipses, ngagambarkeun kurva kuadrat tur kubik
19. ngarobah géométri
20. Kadali posisi jeung rotasi elemen
21. Ngadalikeun ukuran, panjang jeung babandingan
22. Duplikasi objék repetitive: individual, terstruktur, radial, matrix, reflected tur sajajar
23. modifikasi langsung ka dicekel
24. Teken Markups: titik, bagean sarta graduations

5 - Manajemén Project

25. Kadali sipat objék. Warna, alokasi simbolis tur wawakil. ketebalan garis. Linetypes. Ukuran garis dashed
26. Organisasi proyék layered. The Lapisan Pasipatan Manager. Kontrol pisibilitas na badan percetakan.
27. Nyieun na Konfigurasi setélan standar pikeun proyék-proyék béda. tab Citakan
28. Diberesihkeun definisi.

6 - Annotations jeung simbul

29. Catetan, tulisan jeung naskah sunda. Atur gaya tulisan
30. Bagean na scratched. pola Hatch
31. Prosés nyieun unsur predesigned. Tungtunan nyelapkeun blok a. Tips sarta precautions dina ngagunakeun blok
32. Bagikeun informasi antara gambar. Nyered tur ngaleupas a teken kabuka pikeun sejen
33. elemen data pakait. Nangtukeun, nyelapkeun tur edit blok atribut

7 - Nyitak proyék 2D

34. Percetakan jeung planes tina citakan gambar
35. ngonpigurasikeun presentasi
36. Page Setup. Sababaraha pamadegan perenah. Titleblock. Ngitung skala. gaya citak.
37. presentasi maquetar
38. presentasi citak
39. Ngarobah kana PDF
40. Proyék dina format DWF

8 - Dimensioning

41. Nempatkeun linier, Blok, sudut, radial, dimensi na sequential pakait
42. Dimensioning gaya manajemén
43. Dimensioning Modifiers
44. Adapting dimensi, rencana lokasi
45. itungan aréa

9 -Introduction mun 3D

46. gambar Isometric 2D
47. Workspace 3D
48. visualisasi tilu diménsi
49. gaya obyék visual 3d
50. Témbongkeun kubus
51. dinamika ngorbit
52. sudut pandang pandang sajajar jeung kerucut
53. transformasi 2D objék dina 3D. tembok ngangkat
54. Modifiers 2D di 3D
55. koordinat sistem

10 - objék 3D

56. Padet vs. tights
57. padet primitif: prisma, ngaganjel, lapisan, silinder, congcot, piramida
58. Projected solid: Tonjolan, lofting, rotasi
59. Kombinasi padet. operasi Boolean
60. surfaces
61. dasar Mallas
62. meshes rumit sarta bolong polyface
63. Konversi obyék

11 - modeling 3D

64. Modifiers 3D
65. Padet parabot Edit na surfaces molding
66. Motong jeung bagian

12 - presentasi Project 3D

67. visualisasi Photorealistic: ngarobah
68. Cahaya: bayangan, cahaya surya, cahaya jieunan.
69. Bahan: textures, dipetakeun, réngsé.
70. kasang tukang
71. Canggih Printing 3D. Poto presentasi realistis sahiji proyék di tungtung 3d. Setelan cadar. Dikirimkeun dina format digital.

Fee Tangtu mana ku 190 euro, moal goréng mangka tempo nu mangrupakeun tangtu moal ukur 2D 3D tapi ogé Certified nu ngirim nu ku mail kana parantosan.

autocad Tangtu online

Teu kaasup program, tapi anjeun bisa ngagunakeun Vérsi atikan AutoCAD geus pinuh fungsi pikeun neuleuman. Ieu daptar sababaraha bahan digital kaasup:

  • Tangtu 12 manual kalawan rencana pangajaran (kaca 410)
  • 12 dipandu step by step tutorials (kaca 95)
  • lila-resolusi bébas 35
  • Kumpulan blok 2D
  • Kempelan objék 3D
  • Anyar AutoCAD 2011 manual tur 2010 di (kaca 65)
  • AutoCAD pamaké 2011 na 2010 Manual (kaca 1024)
  • Rujukan cadar Gancang (kaca 6)
  • Annexes: artikel, tutorials jeung conto (kaca 60)

Kanggo inpo nu leuwih lengkep:

http://www.curso-autocad.com/

2 balesan pikeun "Tangtu AutoCAD kalawan pangajar online"

  1. Hatur nuhun recommending.
    Urang nyobian ngalakukeun kursus sapertos urang bakal resep diajar éta. Kami terus-terusan ningkatkeun deui berkat freedback sareng para mahasiswa.
    Dina sababaraha bulan urang bakal ngamutahirkeun deui v.2014 langkung video sareng latihan di gambar nyata.
    nuhun sakali deui

  2. hiji program metot sarta ogé-Tangtu ulikan ... bakal masihan kami .sera mungkin diantarana didactics bébas atawa sahenteuna bagian pikeun urang di Amerika Latin ambéh kami moal bisa ngakses tangtu ieu mayar meterial nuturkeun? ... hatur nuhun nyangka jawaban Jaime ......

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.