Vuze pikeun ngundeur sadaya ... mun piracy

Dina kali ieu hese ngakuan bédana antara kreativitas téhnologis sarta nyalahgunakeun tiasa masihan ieu.

Hotline Connect deui di 96 mecenghul, sanajan éta dugi waktu Napster (1999) nalika aya loba ngobrol prakték ieu disebut P2P, pondok pikeun peer-to-peer, protokol di mana server is ukur jawab néangan aranjeunna komputer disambungkeun tur sadia babagi, teras jaringan nu teu sésana.

Kuring inget yen mahasiswa kuring anu ngagunakeun Kazaa, kalawan nu bisa leungit file mp3 dina sababaraha menit, sababaraha hal robah jeung Advent tina protokol nyebut torrent nu accelerates laju download na malah ngidinan Anjeun pikeun ngajadwalkeun undeuran di kali nu jadi beuki aya.

Aranjeunna geus pisan kawentar sakabeh garis eDonkey malah sigana nanganan loba duit lantaran juragan ngahontal hiji perjangjian kalayan label rekaman parusahaan keur $ 30 juta.

gambaran Salah sahiji ieu mangrupa VuzeNu salah sahiji versi panganyarna tina Azureus, panarajangan kuring salaku mahluk open source, diwangun dina Java, weighs ngan 7MB program installer.

Numutkeun ramatloka resmi maranéhanana, maranéhna mibanda 70 juta pamaké disambungkeun, Vuze nyaéta sadia dina basa tur mibanda 20 500,000 undeuran anyar unggal minggu ... éta pisan.

Kumaha pikeun ngundeur

Ieu bisa diundeur ti http://www.vuze.com/app .

Vuze nyaéta parusahaan resmi ngadeg di California, model bisnis anu promosi pamaké babagi video maranéhanana jeung resolusi luhur. Pikeun tujuan ieu geus terpadu fungsi pikeun nempo video (pamuter) malah bari eta ngundeur.

Kumaha carana manggihan eusi

search engine nyaeta anu pohara kuat, dina sababaraha detik bisa manggihan jawaban kana sagala kedah. Jeung lamun kuring ngomong "naon" téh lamun di "kreatif" bagian tina pamaké dina bisnis of piracy atanapi pornografi dimimitian.

Contona, ketikan:

AutoCAD Sipil 3D 2008

Hiji daptar torrents sadia nembongan dina 10 detik pikeun ngundeur, kabeh maturan kamampuhan pikeun ngundeur AutoCAD Sipil 3D 2008 kalawan retakan na keygen. Sababaraha data ningali nu leuwih éféktif jeung reliabilitas nu kudu jadi bébas tina virus atawa eusi Ganoso.

autocad 2008

Kumaha lagu download

Sanggeus dimimitian undeuran Anjeun bisa nempo kamajuan nu brings jumlah pamaké anu keur babagi deui, sabaraha jam eta bakal butuh nepi ka undeur.

Contona urang nu ningali téh gambar dikomprés of 1.82 GB jam 15 low 256 kbps sambungan.

dina kacindekan

Decouple piracy modél bisnis ieu bakal hésé pisan, sabab kakuatan pikeun babagi sorangan atawa lisénsi bahan bébas nyaéta katuhu universal tur Konstrain ekonomi hiji topografi sophomore nu teu bisa mayar $ 5,500 ku program légal ... anu weruh lamun someday mungkas.

3 balesan pikeun "Vuze pikeun ngundeur sadaya ... mun piracy"

  1. Hatur nuhun pikeun méré kuring nu ManuallyN Kuring hayang Piceun manual ieu uasr tim Sokkia nuhun

  2. Loba sababaraha taun ka pengker Microstation kagungan lisénsi pikeun pelajar teu ngarugikeun teuing, moal lamun neruskeun kalawan jenis ieu lisénsi atawa henteu.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.