AutoCAD 2012 Lamun?

spring Ieu kami bakal ningali versi anyar tina AutoCAD 2012, sababaraha warta sangkan urang kasampak yén pisan nutup. Kami geus teu kadenge loba naon bisa kami nyangka, leuwih ti comment dina komunitas Anglo-Saxon, sarta abdi prediksi lampufrékuénsi ékspéktasi mah kanggo ayeuna mah fokus kana naon bisa urang tingali anyar dina AutoCAD WS Kuring boga sababaraha ngajempolan jeung sibuk.

Pikeun ayeuna mah kuring ninggalkeun 4 Tumbu lalajo pikeun datangna AutoCAD 2012

autocad 2011 1. Beuli AutoCAD AutoCAD 2011 2012 sarta tampa petunjuk bébas

Ieu kampanye AutoDesk geus dirilis dina Amazon, eta manglaku ka purchases dijieun dina platform online tur kalawan harga deukeut AS $ 1,000. Ieu ngoperasikeun handapeun langganan jeung mangrupakeun versi lt.

Lumayan keur anu geus hoping datang versi 2012 jeung teu sabar.

2. AUGIMEXCCA ditutup bari

komunitas ieu hébat anu ngahimpun kana kontribusi ti pamaké Hispanik di Mexico, Amerika Tengah jeung Karibia, nu miboga geus diucapkeun sateuacan Geus direureuhkeun, tapi teu Vérsi internasional. Urang terang yen ditarikna parsial nyaeta pikeun ningkatkeun tapi geus ditinggalkeun a batal hébat lamun anggap we jumlah sumberdaya nu éta aya. Simkuring miharep anjeun balik deui bakal mempermudah tampilan tina video sareng usability navigasi dina eusi; hal kami yakin, anjeun mulang bakal saméméh éta ngahontal AutoCAD 2012.

3. pamaké Hispanik AutoDesk

Ieu nembe geus dibuka, kalayan daya alus, Tumbu sarta warta. Pikeun ayeuna mah eusi blog Hispanik aya sababaraha, tapi sakumaha ka diffuse sarta asupkeun forum kudu beuki panas. Hiji situs metot lagu datangna AutoCAD 2012, sanajan kuring meunang gambaran nu AUGI bisa migrasi ka dieu sakumaha tuh Bentley kalawan jaringan dispersed (kaasup Askinga).

autodesk komunitas Spanyol

4. 2012 AutoCAD ngundeur haratis

ieu jalan komunitas béta AutoDesk (Baheulana Myfeedback), nu undeuran euweuh versi final pikeun nguji saméméh éta ngahontal versi pelepasan. Keur kitu anjeun kudu ngadaptar kaasup tipe program AutoDesk diuji, ngarekam jinis mesin maneh kudu nguji sarta dina sababaraha poé urang neangan tumbu pakait proyék kami ngundeur versi pinuh pikeun tujuan nguji.

5. Hayu urang ngobrol ngeunaan AutoCAD

Tungtungna, abdi teu tiasa gagal nyebut situs nu ditinggalkeun kami rada wareg di jalan manehna dibere fitur anyar AutoCAD 2011. Maksad abdi teh Blog Fernando MontañoHayu urang ngobrol ngeunaan AutoCAD dimana urang tiasa gaduh warta yakin tina datangna Vérsi 2012 jeung sagala rupa nu ngakibatkeun.

Dina sambungan ieu kuring hadir papanggihan munggaran ngeunaan Anyar AutoCAD 2012.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.