Kanbanflow - aplikasi anu sae pikeun ngadalikeun tugas nu katunda

Kanbanflow, mangrupakeun pakakas produktivitas, anu tiasa digunakeun ngaliwatan panyungsi atawa dina alat sélulér, anu luas anu digunakeun dina hubungan kuli jauh, nyaéta leupas; kalawan eta organisasi atanapi grup digawé tiasa ningali kamajuan kagiatan unggal anggotana. Upami anjeun salah sahiji jalma anu gaduh sababaraha tugas tur teu terang kumaha ngatur, atanapi anjeun gaduh sababaraha karyawan sareng teu terang kumaha carana ngawaskeun kamajuan anjeun, Kanbanflow kanggo anjeun.

Dina artikel ieu, kami bakal nampi pamakean alat ieu haratisna, nganggo conto; moal bari henteu ditingalikeun kuémbalan utama atanapi dasbor. Interface web cukup basajan, nalika anjeun asupkeun anjeun tiasa ningali palang utama anu ngandung: tombol ménu - boards- (1), béwara (2), konfigurasi (3), pitulung (4) sareng profil jalma nu anu kagolong kana organisasi (5).

Kitu ogé, aya dua tab dina panempoan utama, salah sahiji -boards- dimana kabéh papan anu lokasina aya, harta anggota anu parantos ngasupan platform, sarta ogé maranéhanana anu parantos dijieun ku pengawas saharita.

Dina tab kadua - anggota - aya daptar sakabeh anggota dina grup anu tiasa dianggo sareng email alamat éta.

  • Conto pamakean

Pikeun ngagambarkeun operasi di luhur, aya conto bakal dilakukeun ti ngerjakeun nyata.

1. Jieun dewan: Anjeun tiasa nyieun saloba papan anu anjeun hoyong, dina ieu nyaéta yén sadaya pancén bakal dikokolakeun sareng ditempatkeun. Pikeun nyieun dewan, aya dua pilihan, hiji di panempoan utama alat anu mangrupa tempat pikeun mencét tombol mieun dewan - percanten board- (1) jeung sadetik anu ngaliwatan tombol konfigurasi (2); aya pandangan organisasi, sareng jumlah papan dipibanda sareng tombol éta jieun dewan.

2. Kasebut ngamungkinkeun opsi ku milih salah sahiji pilihan di handap ieu: dewan kanban, ku anjeun nyieun dewan sareng kolom leuwih sering dipake tinimbang anjeun, pilihan kadua nyaéta pikeun nyalin dewan anu saméméhna disiptakeun (kalawan struktur anu sarua), jeung anu katilu anu janten a dasbor anu ningal inpormasi dina sababaraha papan anu organisasi.

3. Dimimitian ku pilihan kahiji, dimana nami dewan ditandatanganan (1), sareng dipilih upami dewan milik organisasi, atanapi nganggo pamakéan mandiri (2). Prosésna dituturkeun (3), sareng jandéla kolom dibuka, sistem muka kolom 4 sacara standar (4), anu masing-masing nuduhkeun tingkat kamajuan unggal tugas. Ngaran bisa dirobah sarta ogé disaluyukeun gumantung kana dinamika sareng kabutuhan grup gawe, nambahan atawa ngaleungitkeun kolom (5), prosésna nuturkeun (6).

4. Titik satuluyna nya éta nangtukeun mana tina kolom proyék beulahna bakal ditempatkeun (1), upami alat nyiptakeun kolom anu anyar, atanapi upami di dewan ayeuna henteu perlu dipupus (2). Léngkah pangahirna nyaéta nandaan, sabaraha seueur tugas anu tiasa dianggo pikeun tiap kolom - WIP (4), prosésna réngsé (5).

5. Dina ahir papan observasi, pikeun nambahkeun tugas, klik dina kayu hejo anu aya di gigireun tiap ngaran kolom (1), jandela kalayan data pancén dibuka, nami - kolom anu dikangkepan (gagasan) ) (2), leuwih sering dipake tinimbang warna jandela, anggota anu baris ngalakukeun tugas, labél anu dimaksudkeun pikeun milarian anu hadé (3), pedaran ti ngerjakeun (4), koméntar patali (5). Di sisi katuhu jandela, runtuyan parabot nembongan nyieun malah leuwih spésifikasi ngeunaan tugas (6).

  • Pamakéan kelir dina ngerjakeun tiasa sasuai pikeun nu seueur, sabab tiasa ningali diferensial prosés nu beda atanapi sarua, ku kituna anjeun tiasa ningalikeun kamajuan tina unggal pancén langkung gancang.
  • Komentar, lain titik anu ngajadikeun alat ieu hébat, saprak pangajén déwan, atanapi ngawas ti aktivitas tiasa nuduhkeun spésifikasi nu aya dina kagiatan, salami aya cara anu patali jeung anggota anu parantosan nerapkeun prosésna sorangan.

6. Parabot-alat anu ngabantosan kepala simpen tugas ieu, nyaéta: Tambihkeun (1): anjeun tiasa nambihan déskripsi, anggota, labél, subtasks, deadline, diperkirakeun waktos lilana, waktos manual, koméntar,

Pindah (2): ngalih ka dewan anu sanés atanapi kolom sanés. Timer (3): Mimitian mundur (counter), ieu gaduh sipat anu penting pikeun nyieun téknik pomodoro, anu disusun ku ngadegkeun menit waktu tetep antara menit 25 sareng 50; eta sagemblengna configurable ku ngakses konfigurasi na sakali dimimitian. Laporan (4): laporan hasil. Langkung (5): Jieun URL anu patali sareng kagiatan éta. Hapus (6): ngahapus

Laporan éta tiasa janten saendakan kumaha parantos maju aktipitas, sarta ku kituna jalma anu ngalakonan aktivitas éta. Mempermudah deui sorangan, yén pengawas teu kudu ngadamel laporan éksternal kana platform, anu parantos dianggap runtah "waktos". Kitu oge, téknik pomodoro ngidinan anjeun pikeun ngalaksanakeun tugas di 50 menit, ku sanggup méré pelaksana dina période aktivitas sésana tina menit 5, ieu rohangan ruang anu leutik disebut pomodoros, saatos jalmana ngumpul 4 pomodoros, sesa salajengna bakal menit 15.

7. Sub-tugas anu mangrupa konci pikeun ngadegkeun ngerjakeun, sabab sabab, sareng aranjeunna, anjeun tiasa ngaidentipikasi sabaraha kagiatan anu parantos ngalajengkeun, saatos aranjeunna dipupuskeun, anjeun mariksa unggal kotak, dugi ka anjeun nangtukeun yén Prosésna parantos réngsé lengkep sareng tugasna tiasa ngalihkeun kana kolom kagiatan anu parantos.

8. Saatos kahoyong tos disetel, ngerjakeun ieu ditinggalkeun kieu, sareng nambihan kana kolom saluyu.

9. Dina waktu tugas ngarobah pangantenna, éta ngan saukur dicandak kalayan kursor sareng nyeret kana posisi anu dipidangkeun. Najan kitu, kedah dicatet yén pancén anyar teu tiasa dilebetkeun, dugi parantosan anu aya dina prosés réngsé ieu téh salah sahiji cara pikeun mastikeun yén pancénna parantosan réngsé, sareng éta jalma jalma sacara ulin nangkep sacara teu sacara masif kaasup Anjeun tiasa rengse.

10. Toolta alat anu leres pisan teu kahuyukeun, dina konfigurasi dina papan, anjeun tiasa nangtukeun karakteristik jinis séjénna, sapertos pambian nami, nu boga, upami anjeun hoyong nangkepkeun atanapi dipindahkeun ka organisasi, saluyukeun warna unggal dewan, wates waktu, unit estimasi (titik atanapi waktos)

11. Ti héndsét anjeun tiasa ngerjakeun tugas, liwat pangotektak kahoyong anjeun, sanés aplikasi hapé, anu tiasa didownload ti mana wae toko-toko aplikasi, kumaha oge, pikeun mastikeun status tugas nalika anjeun teu ngagaduhan komputer tutup, éta pohara kapaké.

12. Papan dipidangkeun, sareng écés unggal pancén anu diciptakeun, pikeun ditingalikeun dina unggal kolom, waé geserkeun layar kanggo ningalikeun sadaya prosés sareng tingkat kamajuanana.

Consideraciones finales

Ata léngkah badag pikeun pamingpin usaha leutik, usaha digital sareng malah jalma-jalma anu peryogi ngatur sorangan dina kagiatanana (sapertos mahasiswa atanapi proyék pribadi anu bagikeun), sareng ieu dihijikeun ku set sejen tina seueur sub-pancén. .

Sajaba ti éta, nya éta cara pikeun pembina utusan kagiatan ka jumplukan anggota maranéhanana. Interestingta menarik, kawas sareng haratis sapertos sapertos ieu, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun bisa ditingali sadaya gerak organisasi, henteu sawatesan anu fungsionalitas salah sauran anu, henteu aya peta anu dipeungpeuk, anu mere kabébasan anu leuwih hadé pikeun nganggo. Sareng, lamun anu henteu cukup, sanés moal aya tungtung sakumaha karyawan ditugaskeun kagiatan -nya kajadian sareng agendas, notebooks sareng sumberdaya salasanana lianna, ieu mangrupikeun tambah anu deui anu tiasa nerapkeun data anjeun kana alat ieu.

Kami arepkeun éta tiasa ngabantosan, sareng ngajak pihak kabetot pikeun aksés Kanbanflow tina ramatloka anjeun, atanapi tina browser mobile, bakal kanggo sakumna jalan pikeun ngahasilkeun produktivitas era digital dina cara murag sareng gampang.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.