Transoft Leyuran na Plexscape nyieun aliansi nawarkeun ngagambarkeun leuwih realistis tutumpakan dina Google Earth 3D


Transoft Solutions Inc., pamimpin dunya dina rarancang rékayasa sareng software analisa angkutan, parantos ngagabung sareng Plexscape, pamekar Plex.Earth®, salasahiji alat nu pang populerna pikeun AutoCAD kanggo percepatan arsitéktur, rékayasa sareng konstruksi (AEC). Unsur pusat partisipasi partnership anu terpadu teknologi AutoTURN® sareng Plex.Earth ngaktipkeun insinyur sareng désainer nunjukkeun demonstrasi jalur wahana langsung di Google Earth, anu ngamungkinkeun aranjeunna nyieun sareng bagikeun ngalakonan presentasi sareng ngurangan révisi sareng biaya umum ".

Rékayasa sipil anu langkung-matak pikeun ngayunkeun dunya tempat hadé tur di dieu di Plexscape kami badé ngabantuan insinyur ku tiasa nyayogikeun poto sanggup anu paling akurat dina situs proyék, kecap Lambros Kaliakatsos, pangadeg sareng CEO Plexscape.

Pikeun 9 sababaraha taun ka pengker, Plex.Earth, solusi unggulan urang, ngamungkinkeun anjeun ngagaduhan aksés instan pikeun gambar satelit kualitas luhur sareng data morfologi ti bumi. Kami yakin pisan yén gawé bareng kami kalayan Transoft Solutions, perusahaan anu parantos ngarobah cara masa depan angkot anu dirarancang, bakal ngabantosan ahli profésional AEC ngadamel kaputusan langkung yakin sareng tetep dina proyék na waktos sareng anggaran. «.

Pernyataan ieu saluyu sareng misi Transoft pikeun nyayogikeun solusi anu ngamungkinkeun para klienna mendesain kalayan percaya diri pisan. "Plex Earth mangrupikeun pelengkap anu sampurna pikeun AutoTURN Pro. Dina kerja sama kami sareng Plex.Earth kami mastikeun yén kontén 3D kandaraan masif kami ditampilkeun saé di Google Earth" saur Alexander Brozek, Wakil Présidén sareng Manajer Umum, Transoft Solutions EMEA. Insinyur tiasa sacara gampang nunjukkeun analisis jalur sasapu na dilakukeun pikeun presentasi anu jelas, jelas atanapi cek gancang dina tahap konsép hiji proyek. Éta pikaresepeun damel sareng Plexscape dina proyék anu ngajantenkeun kamampuan saleresna AutoTURN Pro menonjol. "

Ngeunaan Transoft Solutions, Inc.
Transoft Solutions ngembangkeun software inovatif sareng anu husus pikeun profésional dina aviation, infrastruktur sipil sareng angkot. Ti 1991, Transoft pokuskeun kana solusi berorientasi kaamanan-hal anu ngawenangkeun profésional angkutan mendesain kalawan kayakinan utmost. Portopolio kami pikeun perencanaan, simulasi, modeling sareng desain desain anu digunakeun dina langkung ti nagara 130 anu ngalayanan langkung ti para nasabah 50,000 di agénsi lokal sareng féderal, pausahaan konsultan, otoritas bandara sareng port. Kami reueus pisan pikeun masihan palayanan palanggan anu pangalusna ti kantor puseurna di Kanada sareng aparat kantor di Swedia, Britania Raya, Walanda, Australia, Jérman, India, Bélgia sareng Cina.
Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal rentang software rékayasa nu dipercaya sareng dibuktikeun dina widang Transoft, didatangan ku www.transoftsolutions.com/emea.

Ngeunaan Plexscape MON. EPE

Plexscape nyaéta perusahaan software parantos pikeun ngarobah cara anu insinyur damel di bina, proyék rékayasa sareng pangwangunan (AEC), ku ngamekarkeun solusi inovatif anu sasak celah antara rarancang jeung dunya nyata.

Plex.Earth, produk andalannya urang, nyaéta software anu mimiti dumasar-awan anu dijieun di pasar CAD sareng salah sahiji alat anu pang populerna di toko aplikasi Autodesk.
Kami leyuran, mimitina dijalankeun dina 2009, digunakeun ku leuwih ti insinyur 15,000 leuwih di nagara 120 di sakumna dunya, ngamungkinkeun aranjeunna pikeun gaduh panempoan geografis 3D pinuh ku situs proyék real-dunya na dina hitungan menit, mun ngaliwatan Google Earth sareng panyadia data satelit lianna.
Pikeun leuwih jéntré ngeunaan mangpaat Plex.Earth, mangga buka https://plexearth.com/

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.