AulaGEO, anu pangsaéna nawiskeun kursus anu saé pikeun ahli profésional Geo-rékayasa

AulaGEO mangrupikeun usul latihan, dumasar kana spéktrum geo-rékayasa, kalayan blok modular dina urutan Geospatial, Téknik sareng Operasi. Desain metodologis dumasar kana «Kursus Ahli», museurkeun kompeténsi; Éta hartosna museurkeun kana prakték, ngalakukeun padamelan pikeun ngulik kasus, langkung milih hiji kontéks proyék sareng kalayan dukungan teoritis anu nguatkeun naon anu dilakukeun.

Ciri-ciri kursus metodologi AulaGEO di antarana:

  • 100% online.
  • Hirup umur umur pikeun eusi tangtu. Éta hartosna aranjeunna tiasa dicandak dina laju mahasiswa, sareng diaksés saloba-waktos diperyogikeun salamina.
  • Diaksés tina alat mobile.
  • Audio ngajelaskeun léngkah-léngkah, sapertos kelas adat.
  • Bahan pikeun diunduh, pikeun nerapkeun kursus-kursus.
  • Diwangun ku profésional anu ngalaman dina subjekna.
  • Jaminan 30 upami anjeun henteu puas ku kursus anu dibésér.
  • Harga anu tiasa diasupan.
  • Sayogi dina basa Inggris, sabagianana nganggo subtitles dina langkung ti 15 basa.
  • Ogé sayogi dina basa Spanyol.

Pangwangunan konseptual AulaGEO anu paling jelas ngajelaskeun wengkuan tiasa dibayangkeun dina grafik, anu dikembangkeun dina bungkusan sapertos kieu:

Ahli dina modél Geospatial.

Ieu kalebet latihan dina Sistem Informasi Geografis, nganggo parangkat propriétasi paling eksklusif (ArcGIS) sareng perangkat lunak QGIS gratis; dina tingkat canggihna kaasup pangembangan aplikasi mobile anu ngagunakeun html5 sareng Google Maps API.

  1. Sistem Inpormasi Geografis nganggo ArcGIS 10
  2. Diajar ArcGIS Pro Gampang
  3. Diajar maju ArcGIS Pro
  4. Gampang QGIS
  5. QGIS léngkah-léngkah
  6. QGIS + ArcGIS Pro metodeu paralel dina waktos anu sami
  7. Geolokasi nganggo HML5 sareng Peta Google
  8. Wéb GIS sareng ArcPy

Kursus-kursus na tiasa dipiji sacara masing-masing, dumasar kana kabutuhan sareng pangalaman anu parantos aya, atanapi janten panyebaran kana kanyaho sateuacana.


Ahli Sénsor Jauh

  1. Pengenalan Ka Sénsor Jauh
  2. Modél banjir sareng HecRAS ti mimiti
  3. Analisis sareng modél banjir kalayan ArcGIS HecRAS sareng GeoRAS
  4. Tangtu Google Earth

Kursus-kursus dina modul ieu mangrupikeun tingkat anu canggih anu pangguna anu ngagaduhan pangalaman dina aplikasi GIS, tapi aranjeunna ogé mangrupikeun transisi anu pikaresepeun antara desain geospatial sareng padamel. Éta sababna Jauh Sénsor sareng Hec-RAS kursus kalebet ulasan ngagunakeun ArcGIS sareng QGIS, sareng kursus Google Earth kalebet peringkat umum.


Ahli Desain Usah Sipil

  1. Digital rupa bumi modél. Kursus ieu nyertakeun penjelasan modél fotogrammetric pikeun digawé modél digital sareng méga nunjuk ngagunakeun gambar, sapertos kasus fotografi pangangkut anu dicandak ku pesawat atanapi dron. Kursus ieu dianggo pikeun tugas-tugas anu sami atanapi pelengkap AutoDesk Recap, Regard3D, MeshLab, SketchFab sareng Bentley ContextCapture. Éta kalebet na nyiptakeun permukaan nganggo jalan awan sareng Civil3D.
  2. Sipil 3D Tingkat 1. Tingkat kahiji ieu kalebet manajemén Titik, nyiptakeun permukaan sareng alignment.
  3. Sipil 3D Tingkat 2. Ieu dianggo Majelis, permukaan, bagian cross sareng volume padu.
  4. Sipil 3D Tingkat 3. Di dieu anjeun tiasa ningali alignment dina tingkat anu langkung maju, ogé jalan sareng cross section.
  5. Sipil 3D Tingkat 4. Kuring damel sareng esplanades, saluran sanitér, plot sareng simpang dina karya linier.
  6. Trucos CAD – GIS con Excel maju sareng makro.

Ahli BIM dina Téknik éléktrométika

  1. Revit MEP. Di dieu kami ngajelaskeun pamasangan elemen anu béda dina desain infrastruktur, aya hubunganna sareng sistem listrik, mékanis sareng ledakan.
  2. Sistem Hydrosanitary. Kursus ieu mangrupikeun léngkah-léngkah ngeunaan pangwangunan tilu diménsi sadaya elemen dina lingkungan hidrokonsep wangunan, sambungan sareng generasi akhir rencana.
  3. Revit MEP pikeun sistem listrik.
  4. Revit MEP pikeun sistem éléktrométika. Geura sumping.
  5. Revit MEP pikeun sistem pipa plumbing. Geura sumping.


Ahli BIM dina Téknik Struktural

Modél ieu kalebet ku rarancang struktural nganggo dua garis parangkat lunak: AutoDesk Revit sareng CSI ETABS.

  1. Desain struktural nganggo Stritét révit
  2. Desain baja, nganggo Advanced Steel
  3. Analisis Canggih sareng Robot Struktural
  4. Proyék struktural sareng AutoDesk.

Dina kasus ETABS, tawaran nyaéta:

  1. Desain gedong tahan gempa kalayan tingkat ETABS, 1.
  2. Desain gedong tahan gempa kalayan tingkat ETABS, 2.
  3. Spésialisasi dina desain struktural sareng CSI sareng ETABS.
  4. Méran struktur struktural sareng ETABS. Geura sumping.

Ahli Desain Arsitéktur BIM

  1. Diajar Revit Gampang
  2. Dasar BIM dina Desain Arsitéktur sareng Revit


Ahli Proyék BIM

  1. Lengkep metodologi BIM. Ieu mangrupikeun kursus anu nyertakeun konsep téorétis sareng praktis pikeun ngokolakeun metodeu BIM, kalebet aspék 4D sareng 5D anu dilarapkeun kana Budget sareng simulasi tina prosés konstruksi.
  2. BIM 4D nganggo Navisworks. Moal lami deui.


Ahli Aliran Kerja

Kursus-kursus ieu nuju ka arah anu ngaréparkeun tingkat anu langkung luhur dina desain, upami teu bisa dilaksanakeun nyaho sababaraha kode pikeun nyiptakeun ETLS dina aliran rékayasa iteratif. Lantaran éta pamilihan kursus leveling pikeun logika program sareng pseudocodes, Ansys anu mangrupikeun hubungan unsur terbatas sareng desain géometris sareng Dynamo dilarapkeun kana proyék BIM.

  1. Pambuka pikeun Programming
  2. Desain sareng Ansys Workbench
  3. Nganalisa dinamo
  4. Desain sareng simulasi mékanis nganggo Nastran. Geura sumping.
  5. Desain mékanis nganggo CREO. Geura sumping.
  6. Désain sareng simulasi nganggo MatLab. Geura sumping.

Pondokna, AulaGEO mangrupikeun alternatif pelatihan anu énggal sareng inovatif, kursus-kursus khusus mihak ka spéktrum Geo-Téknik. Éta kalebet dua kursus pikeun Arsitéktur, Pakaryan Sipil, Desain Struktural, BIM sareng Geospatial Proyék.

Dina portopolio di handap ieu anjeun tiasa nyaring kursus ku téma umum.

Tingali rinci
metodeu bim

#BIM - Lengkep pastologi BIM

Dina kursus canggih ieu kuring nunjukkeun anjeun ngaléngkah kumaha ngalaksanakeun metodeu BIM dina proyék sareng organisasi. Ngawengku modul ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
ngabebaskeun kursus

#BIM - Kursus Revit Autodesk - gampang

Gampang sapertos ningali ahli ngamajukeun bumi - jelaskeun léngkah ku Diajar AutoDesk Revit ku cara anu gampang ....
Tingali deui ...
Tingali rinci
Struktur struktur robot

#BIM - Kursus Desain Struktural nganggo Struktur Robot AutoDesk

Pitunjuk lengkep pikeun ngagunakeun Robot Struktural Analisis pikeun modél, perhitungan sareng desain struktur beton sareng baja ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
Kursus dina Spésialisasi sareng struktur etabs

#BIM - Spésialisasi Kursus dina Téknik Struktural sareng ETABS

Konsep dasar gedong beton, ngagunakeun ETABS Tujuan tina kursus nyaéta pikeun masihan pamilon sareng alat dasar ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
2453960_32fc_3

#BIM - Kursus-kursus ETABS pikeun Téknik Struktural - Level 1

Analisis sareng desain gedong - level Zero di tingkat canggih. Tujuan tina kursus nyaéta pikeun masihan pamilon sareng ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
2453934_9f15_2 (1)

#BIM - Kursus-kursus ETABS pikeun Téknik Struktural - Level 2

Analisis sareng desain gedong-tahan gempa: kalayan parangkat lunak CSI ETABS Tujuan tina kursus nyaéta nyayogikeun ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
revit arsitéktur

#BIM - Kursus yayasan Arsitéktur nganggo Revit

Sagala nu peryogi kauninga ngeunaan Revit pikeun nyiptakeun proyék-gedong bangunan Dina kursus ieu kami bakal difokuskeun masihan anjeun ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
ngarobih struktur tangtu

#BIM - Kursus Teknik Struktural nganggo Revit

Pitunjuk desain praktis sareng Model Inpormasi Gedong anu ditujukeun kanggo desain struktural. Tarik, ngararancang sareng dokumén anjeun ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
kursus proyék struktural

#BIM - Kursus Proyék Struktural (Revit Struktur + Robot + Steel)

Diajar nganggo Revit, Analisis Struktural Robot sareng Steel Advance pikeun desain struktural wangunan. Tarik, desain sareng dokumen ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
balikan deui mep

#BIM - Revit MEP Kursus (Mékanika, Listrik sareng Plumbing)

Tarik, ngararancang sareng dokumén sistem sistem anjeun sareng Revit MEP. Lebetkeun widang desain sareng BIM (Gedong ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
desain baja canggih

#BIM - Desain baja Canggih

Diajar desain struktural maké parangkat lunak Advanced Steel Design. Rancang gedong Yayasan anu lengkep, kolom struktural balok, detail Rencanana ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
revit mep sanitina sanés

#BIM - Sistem Hydrosanitary nganggo Revit MEP

Diajar ngagunakeun REVIT MEP pikeun desain Pamasangan Saniter. Wilujeng sumping di Kursus Sanitasi Sanitasi ieu sareng Revit MEP….
Tingali deui ...
Tingali rinci
kursus bim dinamo

#CODE - Kursus dinamo pikeun proyék rékayasa BIM

Desain Kompléks BIM Kursus ieu mangrupikeun pituduh anu ramah sareng bubuka ka dunya desain komputasi nganggo Dynamo, platform ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
kursus bubuka kana program

#CODE - Kursus Pengantar Program

Diajar program, dasar tina program, alur jalan sareng pseudocode, pamrograman ti syarat Pangabutuh: Kahirangan Diajar ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
desain workbench ansys

#CODE - Introduksi pikeun Kursus Desain nganggo workbench Ansys

Pitunjuk dasar pikeun nyiptakeun simulasi mékanis dina program analisis unsur terbatas anu hébat ieu. Langkung seueur deui insinyur ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
10 arcgis tangtu

#GIS - Kursus ArcGIS 10 - ti mimiti

Anjeun resep GIS, janten di dieu anjeun tiasa ngalenyepan ArcGIS 10 ti ngagoréng sareng nampi sertipikat. Kursus ieu mangrupikeun 100% ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
1927556_8ac8_3

#GIS - Kursus Proyék ArcGIS - ti mimiti

Diajar ArcGIS Pro Gampang - éta waé anu dirancang pikeun peminat sistem inpormasi geografis, anu hoyong ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
maju arcgis tangtu

#GIS - Advanced ArcGIS Pro Kursus

Diajar nganggo fitur canggih ArcGIS Pro - GIS software anu ngagentos ArcMap Diajar tingkat canggih ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
arcgis sareng qgis tangtu

#GIS - ArcGIS Pro sareng kursus QGIS 3 - dina tugas anu sami

Diajar GIS nganggo program dua, sareng modél data anu sami Peringatan Kursus QGIS asalna didamel di Spanyol, ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
geolokasi sareng peta google html

#GIS - Kursus Geolokasi pikeun Android - nganggo html5 sareng Peta Google

Diajar kumaha nerapkeun peta google dina aplikasi mobile anjeun nganggo phonegap sareng google javascript google Dina ieu ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
Hecras tangtu

#GIS - Kursus Modeling Banjir - HEC-RAS ti mimiti

Analisis banjir sareng banjir nganggo parangkat lunak gratis: HEC-RAS HEC-RAS mangrupikeun program Korps Angkatan Darat Insinyur ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
hecras sareng arcgis tangtosna

#GIS - Modeling sareng nganalisis banjir - nganggo HEC-RAS sareng ArcGIS

Manggihan poténsial Hec-RAS sareng Hec-GeoRAS pikeun pemodelan saluran sareng analisis banjir #hecras Ieu praktis praktis ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
qgis tangtu

#GIS - QGIS 3 tangtos léngkah ti mimiti

Kursus QGIS 3, urang mimitian dina enol, urang langsung langsung ka titik dugi ka ngahontal tingkat panengah, dina tungtungna éta ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
tangtu salajengna

#GIS - Sistem Inpormasi Geografis sareng QGIS

Diajar ngagunakeun QGIS ngalaksanakeun latihan prakték Sistem Informasi Geographic ngagunakeun QGIS. -Lengkep latihan anu anjeun tiasa ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
sipil tingkat 3D 1

#LAND - Kursus Sipil 3D pikeun karya sipil - Level 1

Titik, permukaan sareng alignasi. Diajar kumaha ngadamel desain dasar sareng linear dianggo sareng parangkat lunak Autocad Civil3D anu dilarapkeun pikeun Panaliti ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
sipil tingkat 3D 2

#LAND - Kursus Sipil 3D pikeun karya sipil - Level 2

Assumplies, surfaces, cross section, cubing. Diajar kumaha ngadamel desain linier dasar sareng dianggo sareng parangkat lunak Autocad Civil3D anu dilarapkeun kana ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
sipil tingkat 3D 3

#LAND - Kursus Sipil 3D pikeun karya sipil - Level 3

Alignment canggih, permukaan, sérpét bagian. Diajar kumaha ngadamel desain linier dasar sareng dianggo sareng parangkat lunak Autocad Civil3D anu dilarapkeun kana ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
sipil tingkat 3D 4

#LAND - Kursus Sipil 3D pikeun karya sipil - Level 4

Penjelajah, saluran sanit, plot, simpang. Diajar kumaha ngadamel desain linier dasar sareng dianggo sareng parangkat lunak Autocad Civil3D anu dilarapkeun kana ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
google bumi tangtu

# LAND - Google Earth Kursus - ti mimiti

Janten ahli Google Earth Pro anu leres sareng mangpaatkeun kanyataan yén program ieu ayeuna gratis. Pikeun individu, profesional, guru, ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
sensor jauh

#LAND - Kursus Pengenalan Sensing Jauh

Manggihan kakawasaan sensasi jauh. Pengalaman, rumaos, nganalisa sareng ningali sadaya anu anjeun tiasa laksanakeun tanpa hadir….
Tingali deui ...
Tingali rinci
modél recap

# Modél Terrain Digital #LAND - AutoDesk Recap sareng Regard3D

Jieun modél digital tina gambar, nganggo perangkat lunak gratis sareng Recap Dina kursus ieu anjeun bakal diajar nyiptakeun e ...
Tingali deui ...

Dina portopolio di handap ieu anjeun tiasa ningali tawaran pikeun software sareng disiplin:

Tingali rinci
metodeu bim

#BIM - Lengkep pastologi BIM

Dina kursus canggih ieu kuring nunjukkeun anjeun ngaléngkah kumaha ngalaksanakeun metodeu BIM dina proyék sareng organisasi. Ngawengku modul ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
ngabebaskeun kursus

#BIM - Kursus Revit Autodesk - gampang

Gampang sapertos ningali ahli ngamajukeun bumi - jelaskeun léngkah ku Diajar AutoDesk Revit ku cara anu gampang ....
Tingali deui ...
Tingali rinci
Struktur struktur robot

#BIM - Kursus Desain Struktural nganggo Struktur Robot AutoDesk

Pitunjuk lengkep pikeun ngagunakeun Robot Struktural Analisis pikeun modél, perhitungan sareng desain struktur beton sareng baja ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
Kursus dina Spésialisasi sareng struktur etabs

#BIM - Spésialisasi Kursus dina Téknik Struktural sareng ETABS

Konsep dasar gedong beton, ngagunakeun ETABS Tujuan tina kursus nyaéta pikeun masihan pamilon sareng alat dasar ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
2453960_32fc_3

#BIM - Kursus-kursus ETABS pikeun Téknik Struktural - Level 1

Analisis sareng desain gedong - level Zero di tingkat canggih. Tujuan tina kursus nyaéta pikeun masihan pamilon sareng ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
2453934_9f15_2 (1)

#BIM - Kursus-kursus ETABS pikeun Téknik Struktural - Level 2

Analisis sareng desain gedong-tahan gempa: kalayan parangkat lunak CSI ETABS Tujuan tina kursus nyaéta nyayogikeun ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
revit arsitéktur

#BIM - Kursus yayasan Arsitéktur nganggo Revit

Sagala nu peryogi kauninga ngeunaan Revit pikeun nyiptakeun proyék-gedong bangunan Dina kursus ieu kami bakal difokuskeun masihan anjeun ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
ngarobih struktur tangtu

#BIM - Kursus Teknik Struktural nganggo Revit

Pitunjuk desain praktis sareng Model Inpormasi Gedong anu ditujukeun kanggo desain struktural. Tarik, ngararancang sareng dokumén anjeun ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
kursus proyék struktural

#BIM - Kursus Proyék Struktural (Revit Struktur + Robot + Steel)

Diajar nganggo Revit, Analisis Struktural Robot sareng Steel Advance pikeun desain struktural wangunan. Tarik, desain sareng dokumen ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
balikan deui mep

#BIM - Revit MEP Kursus (Mékanika, Listrik sareng Plumbing)

Tarik, ngararancang sareng dokumén sistem sistem anjeun sareng Revit MEP. Lebetkeun widang desain sareng BIM (Gedong ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
desain baja canggih

#BIM - Desain baja Canggih

Diajar desain struktural maké parangkat lunak Advanced Steel Design. Rancang gedong Yayasan anu lengkep, kolom struktural balok, detail Rencanana ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
revit mep sanitina sanés

#BIM - Sistem Hydrosanitary nganggo Revit MEP

Diajar ngagunakeun REVIT MEP pikeun desain Pamasangan Saniter. Wilujeng sumping di Kursus Sanitasi Sanitasi ieu sareng Revit MEP….
Tingali deui ...
Tingali rinci
kursus bim dinamo

#CODE - Kursus dinamo pikeun proyék rékayasa BIM

Desain Kompléks BIM Kursus ieu mangrupikeun pituduh anu ramah sareng bubuka ka dunya desain komputasi nganggo Dynamo, platform ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
desain workbench ansys

#CODE - Introduksi pikeun Kursus Desain nganggo workbench Ansys

Pitunjuk dasar pikeun nyiptakeun simulasi mékanis dina program analisis unsur terbatas anu hébat ieu. Langkung seueur deui insinyur ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
10 arcgis tangtu

#GIS - Kursus ArcGIS 10 - ti mimiti

Anjeun resep GIS, janten di dieu anjeun tiasa ngalenyepan ArcGIS 10 ti ngagoréng sareng nampi sertipikat. Kursus ieu mangrupikeun 100% ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
1927556_8ac8_3

#GIS - Kursus Proyék ArcGIS - ti mimiti

Diajar ArcGIS Pro Gampang - éta waé anu dirancang pikeun peminat sistem inpormasi geografis, anu hoyong ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
maju arcgis tangtu

#GIS - Advanced ArcGIS Pro Kursus

Diajar nganggo fitur canggih ArcGIS Pro - GIS software anu ngagentos ArcMap Diajar tingkat canggih ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
arcgis sareng qgis tangtu

#GIS - ArcGIS Pro sareng kursus QGIS 3 - dina tugas anu sami

Diajar GIS nganggo program dua, sareng modél data anu sami Peringatan Kursus QGIS asalna didamel di Spanyol, ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
hecras sareng arcgis tangtosna

#GIS - Modeling sareng nganalisis banjir - nganggo HEC-RAS sareng ArcGIS

Manggihan poténsial Hec-RAS sareng Hec-GeoRAS pikeun pemodelan saluran sareng analisis banjir #hecras Ieu praktis praktis ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
qgis tangtu

#GIS - QGIS 3 tangtos léngkah ti mimiti

Kursus QGIS 3, urang mimitian dina enol, urang langsung langsung ka titik dugi ka ngahontal tingkat panengah, dina tungtungna éta ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
tangtu salajengna

#GIS - Sistem Inpormasi Geografis sareng QGIS

Diajar ngagunakeun QGIS ngalaksanakeun latihan prakték Sistem Informasi Geographic ngagunakeun QGIS. -Lengkep latihan anu anjeun tiasa ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
sipil tingkat 3D 1

#LAND - Kursus Sipil 3D pikeun karya sipil - Level 1

Titik, permukaan sareng alignasi. Diajar kumaha ngadamel desain dasar sareng linear dianggo sareng parangkat lunak Autocad Civil3D anu dilarapkeun pikeun Panaliti ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
sipil tingkat 3D 2

#LAND - Kursus Sipil 3D pikeun karya sipil - Level 2

Assumplies, surfaces, cross section, cubing. Diajar kumaha ngadamel desain linier dasar sareng dianggo sareng parangkat lunak Autocad Civil3D anu dilarapkeun kana ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
sipil tingkat 3D 3

#LAND - Kursus Sipil 3D pikeun karya sipil - Level 3

Alignment canggih, permukaan, sérpét bagian. Diajar kumaha ngadamel desain linier dasar sareng dianggo sareng parangkat lunak Autocad Civil3D anu dilarapkeun kana ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
sipil tingkat 3D 4

#LAND - Kursus Sipil 3D pikeun karya sipil - Level 4

Penjelajah, saluran sanit, plot, simpang. Diajar kumaha ngadamel desain linier dasar sareng dianggo sareng parangkat lunak Autocad Civil3D anu dilarapkeun kana ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
modél recap

# Modél Terrain Digital #LAND - AutoDesk Recap sareng Regard3D

Jieun modél digital tina gambar, nganggo perangkat lunak gratis sareng Recap Dina kursus ieu anjeun bakal diajar nyiptakeun e ...
Tingali deui ...

3 Balesan ka "AulaGEO, tawaran kursus pangsaéna pikeun professional Geo-rékayasa"

  1. Yen ieu bakal jadi nanaon sakumaha mun ngawartosan upami aranjeunna geus dijadwalkeun kursus pikeun Cadastre pikeun 2017 dina jejer di handap ieu, dasar sarta digital topografi, GIS jeung pangajen Cadastral, pemetaan dasar, GIS dasar, spasial GIS dumasar na web dumasar spasi, ngembangkeun mimiti, diagnosis diwengku, ngembangkeun ngarencanakeun OT.

  2. Harga henteu diterbitkeun. Kami ngarepkeun nyebarkeun éta pertengahan Agustus.
    Bentuk pembayaran bisa jadi ku mindahkeun bank, PayPal atanapi kartu kiridit.

  3. Selamat pagi, salam, consultaes ngeunaan harga jeung mayar sanggeus modul munggaran. hatur nuhun pisan.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.