Kumaha carana terang lamun Google diropéa gambar tempat a

Urang sadaya hoyong terang waktos anu lamun aréa minat urang meunang update anyar Google Earth.

Janten sadar apdet eta Google ngajadikeun di base imagery na geus nyusahkeun, kumaha eta warns LatLong Ieu rada ambigu, sarta sanajan lately file kml diterbitkeun kalawan geometries perkiraan unggal update, teu gampang pikeun ngalacak. Pikeun tujuan ieu, Google geus dibuka Tuturkeun Dunya anjeun, layanan nu asalna pikeun ngajawab kedah kieu, sarta gawéna kalayan akun Gmail dina cara nu sarua salaku panggeuing pikeun konci.

Lengkah 1: Buka Tuturkeun Dunya anjeun

Lengkah 2: Pilih lokasi.

Anjeun tiasa nangtukeun koordinat, arahkeun dina peta atawa ngetik alamat.

  • Contona, Santiago, Chili, av del Condor.
  • Jang ngalampahkeun kitu bakal koordinat jalan mun balik:

-33.39, -70.61 nu hartina panjang hiji 33 derajat di Hémisfér Kulon jeung 70 derajat Lintang di belahan kidul. Naha aranjeunna négatip.

lokasi nyaéta koordinat, ngan nu cross nu mangrupakeun puseur pintonan. Aya jalan pikeun nempatkeun bentukna hiji, tapi ieu dipikaharti yén gambar anu tracts badag jadi titik kasebut Ngamutahirkeun signifikan sakuliah wewengkon éta. Mun urang hayang tetep hiji sakabéh wilayah, urang kedah nempatkeun titik di pelosok daerah dipikaresep urang atanapi tempat wawakil kayaning tumpang tindih antara gambar.

update bumi google

Lengkah 3: Pilih titik.

Sakali siap titik Anjeun klik dina tombol "pilih titik"Jeung kami moal ngeusi spasi dimana urang tiasa ngaropea nami, kayaning" luncat Parabot, Avenida vespucio "

update bumi google

Lengkah 4: OK

Lajeng pilih tombol "patuh"Jeung siap. Urang bakal datangna hiji mail confirming yén kami geus dipilih situs keur tracking.

kalayan "dasbor"Anjeun tiasa ningali titik nu urang lagu, ngahapus atawa tambahkeun leuwih anyar. Sakali situs keur diropéa, urang baris nampa hiji email jeung perhatikeun, gawéna pikeun duanana Google Earth sarta Google Maps, sabab make gambar dasarna sarua.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.