#CODE - Introduksi pikeun Kursus Desain nganggo workbench Ansys

Pitunjuk dasar pikeun nyiptakeun simulasi mékanis dina program analisis unsur terbatas anu hébat ieu.

Langkung seueur deui insinyur nganggo Model Solid kalayan metode elemen terhingga pikeun méréskeun masalah sapopoé dina kaayaan setrés, deformasi, transfer panas, aliran cairan, éléktromagnétisme, sareng sanésna. Kursus ieu ngalamar kumpulan kelas anu diayakeun pikeun ngokolakeun dasar ANSYS Workbench, salah sahiji modél anu lengkep sareng diperpanjangkeun, simulasi sareng program optimasi padet.

Kelas ngabahas masalah panyiptaan géométri, analisa setrés, transfer panas sareng modeu geter. Urang ogé bakal ngabahas generasi anu héméd elemen terhingga.

Kamajuan kursus direncanakeun pikeun ngiringan léngkah rarancang dina urutan anu logis, ku kituna unggal topik bakal ngabantosan kami ngan ukur analisa anu kompleks.

Nalika ngobrolkeun dasar-dasar, anjeun bakal mendakan conto praktis anu anjeun tiasa ngajalankeun dina komputer anjeun sorangan pikeun ningkatkeun kaahlian. Anjeun tiasa muka dina laju anjeun nyalira, atanapi bahkan pikeun topik anu diperyogikeun pikeun nguatkeun pangaweruh.

ANSYS Workbench 15.0 parantos dikembangkeun dina kerangka anu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngenalkeun cara anyar gawé bareng proyék-proyék anjeun sacara skématis. Di dieu anjeun bakal diajar kumaha ngagunakeun alat ieu, naha anjeun parantos damel sareng versi sateuacanna atanapi upami anjeun ngamimitian.

DesingModeler

Dina bagian nyiptakeun géométri kami bakal nungtun anjeun ngalangkungan prosés nyiptakeun sareng ngédit geometri dina persiapan analisa dina ANSYS Mekanikal, nyertakeun topik sapertos:

  • UI
  • Nyiptakeun skét.
  • Nyiptakeun geometri 3D.
  • Ngimpor data tina modél sanés
  • Model sareng parameter
  • Mékanik

Dina bagian di handap ieu urang bakal difokuskeun modul simulasi mékanis. Di dieu anjeun bakal diajar ngagunakeun modul ieu sacara efektif pikeun ngawangun modél simulasi mékanis, nganalisis éta sareng napsirkeun hasilna, nutupan topik sapertos:

Proses analisis

  • Analisis struktural statis
  • Analisis Modél Geter
  • Analisis termal
  • Studi kasus sareng sababaraha skenario.

Kami bakal salawasna ngapdet inpormasi pikeun anjeun, ku kituna anjeun bakal ngagaduhan kursus dinamis dimana anjeun tiasa milari data mangpaat sareng praktis.

Naon anu anjeun bakal diajar

  • Anggo ANSYS Workbench pikeun ngahubung sareng ANSYS kulawarga pelarut
  • Pangertian Panganteur Umum Umum
  • Ngartos prosedur pikeun ngalaksanakeun simulasi statik, modal sareng termal
  • Anggo parameter ngahasilkeun sababaraha skenario

Prerequisites

  • Disarankeun gaduh pengetahuan mimiti ngeunaan analisa unsur terbatas tapi teu kedah ngagaduhan gelar rékayasa
  • Disarankeun yén program dipasang dina komputer pribadi anjeun pikeun nuturkeun kelas kalayan prakték anjeun sorangan
  • Pangalaman saméméhna dina ngokolakeun program sareng lingkungan CAD
  • Sateuacanna terang hukum dasar ngeunaan desain mékanis, struktural sareng termal

Saha waé pikeun?

  • insinyur
  • Teknisi téknis dina daérah desain

inpo leuwih

Kursus ogé sayogi di Spanyol

Hiji Waleran ka "#CODE - Perkenalan pikeun ngarancang kursus nganggo workbench Ansys"

  1. Kumaha kuring tiasa nyandak kursus ... ???

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.