#BIM - Kursus Revit Autodesk - gampang

Salaku gampang salaku ningali ahli ngembangkeun bumi - jelaskeun léngkah

Diajar AutoDesk Revit ku cara anu gampang.

Dina kursus ieu anjeun bakal diajar konsép Revit léngkah-léngkah nalika anjeun ngembangkeun bumi;

  • Konstruksi konstruksi dina rencana sareng tingkat luhur
  • Yayasan, témbok sareng papak mezzanine,
  • Lawang sareng jandéla,
  • Hateup,
  • Sizing,
  • Rincian konstruksi sareng susun atur pikeun nyitak,
  • sareng seueur ...

Kursus ieu nyertakeun file sareng perpustakaan anu digunakeun dina kursus pikeun ngalakukeun naon anu aya dina pidéo.

Sakabéh kursus diterapkeun dina kontéks tunggal dumasar kana metodologi AulaGEO.

inpo leuwih

Kursus ogé sayogi di Spanyol

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.